Přejít na výpis diskuzí
Blizzard versus problémy s Diablem III
25.5.2012 | Adam Homola
433 příspěvků
-
LOL Jaky televizni body? Koukam ze ti to porad vrta hlavou a ne a ne to pochopit :-).
-
S radostí, ale jsem si vědom toho, že by to mohlo v konečném důsledku uživateli ublížit. Mám? Nemám? Nerad bych mu přitížil, už tak má dost špatnou pozici.
-
Zajímavé. Někomu to laguje (haterům) a někomu ne (fanboyům). Pokud je problém jen ze strany serverů Blizzu (což je alfou a omegou debaty) a ne providerů, tak jak je toto možné? Tohle by chtělo odborníka. Kde si trole?
-
To by mě zajmalo, pod jakou licenci spadá software?
-
Trol: nejak ten tvuj dukaz nevidim, ale v pohode neobtezuj se. Hmmm to svoje fanboyovani taky nema moc podlozeny. On je jenom butthurt tak tu breci ze mu nekdo hatuje jeho hru.
-
A napíšete zde jeho adresu IP? Já totiž tento postup taky znám, dá se vyhledat i na netu:)
-
No budiž. A nestačí to říkat takhle? Nějaké častování určité skupiny hráčů určitými výrazy či narážkami přeci není třeba.
Nehledě na to, že pochybuju o tvém tvrzení. Tenhle systém nepřebere téměř nikdo.
Diablo má úspěch protože za 1. Blizzard, za 2. Diablo, za 3. Obří kampaň.
Málokterá firma by si mohla dovolit spravovat online servery... Nehledě na to, že PC je pro ostatní velké ryby téměř mrtvá platforma a tak jsou další výdaje za servery a podporu zbytečná starost. řekl bych, že úspěch D3 vývoj obchodního modelu herního průmyslu téměř neovlivní. -
Ale pane Cvaldo, přece si nebudete házet navzájem klacky pod nohy, vy moc dobře víte, že jste sám v situaci, kterou jste právě teď popsal.
-
Diablo 2 = dobrá hra
Diablo 3 = WoW-like krávovina
Důkaz místo slibů... -
Ano, Hlava XXII (uteklo jedno 'X'). Děkuji za upozornění, naneštěstí jako anonym nemohu editovat příspěvky.
-
Každý má právo na to, aby mu něco nějak připadalo, že... *4*
-
Activison zabil Diablo? Link or didn't happen... Tyhle konspirační teorie jsou fakt zajímavé.
-
Já ne, ale zaměstnanci Blizzardu ano.
-
Pořád si to v té hlavě nedovedu poskládat nějak, Trole. Pro tebe je Diablo 3 WoW slátanina pro americké děti ráje, ale plačeš tady nad tím, že ho člověk nemůže hrát v lese na houbách a na koupališti pod vodou, protože tam by nemohl bejt připojenej. Já nepředpokládám že jsi, ale připadne mi to jako nářky od pravýho a nefalšovanýho nerda nolifera.
-
@Hmmm
takze ked tvrdis ze kazda velka korporacia ...alebo uz rovno kazda hra bude ziadat tvoje osobne udaje, + kreditku, tak to je hyperbolizovanie ? lebo vsetci uzivatelia pouzivaju minimalne 20 znakove hesla(velke,male pismena, znaky) sa zobud, vacsina tychto ludi tu ma jedno heslo, ktorym sa pripaja vsade -
To už je něco jiného. Já popsal proč mi nevadí permanentní online hra. O tom jak je spravována jsem nemluvil. Nemůžu mluvit o tom jak hra funguje s někým kdo jí nehral tudíž lagy apod. jsou mimo diskusi.
-
Jednoduše, přes VPN server umístěný v Německu a sekundární cyklus SOCKS5 proxy, carter po sobě totiž vůbec neumí zametat stopy.
-
pic or didn't happen.
-
Taky čůráš na modem? Ale to jsem nedělal ani jako malé dítě (modem jsme neměli).
-
Mě by spíš zajímalo kdy jsem lhal? Já nikde o reklamně nic neříkal :-D