Přejít na výpis diskuzí
Blizzard versus problémy s Diablem III
25.5.2012 | Adam Homola
433 příspěvků
-
@ lord.. odporucam ti dat tu ip aspon do
spoiler / ..cca mozno tak neporusis osobne udaje -
Bohužel.
-
Pekne napsany, 1. souhlas 2. navic jsou ty lokace krom jedne pouste docela malinky 3. souhlas 4. 5. mi je celkem volny
Online mi moc nevadi dokud to nelagne a nechcipnu u toho
Jenze co me vytaci (psal jsem uz vcera)
Blizz absolutne failnul s prechodem I-II akt na inferno. Prvni akt si soluju, v druhym aktu mobove instanti a to mam 80% armor 40k hp a 500+ resisty. Absolutne neni sance jit do druhyho aktu s gearem z prvniho. Leda koupit neco na aukci od lidi, co vyexploitovali truhly ve 4. aktu nez to blizz ponerfoval. Takze endgame fail, nez to poladi (jestli vubec). Tak zatim expim alta. -
Jedna z mála objektivních recenzí je k dispozici například zde: gamefaqs.com/pc/930659-diablo-iii/reviews/review-150599
-
Jen pro info. Co ten "reklamák" vlastně dělá? Chci se vzdělat. *1*
-
Vaše vystupování je vysoce kontroverzní a Váš názor nemohu považovat za relevantní.
-
A co recenze? Schválili už?:(
-
To vykládejte někomu jinému a příště doporučuji zvolit alespoň dva okruhy SOCKS.
-
Lagovat to bude všem, to už tak chodí. Lepší ping než 60 mít nikdo nebude a to musí mít štěstí, řekl bych že průměr je tak 100-200 ... a to jen v dobré náladě. A to je sakra znát.
Není nad Massive Singleplayer Online hry. Diablo 3 MSO H&S Action Game. :-D -
Ok pár lidí tu chce seriozní diskuzi. Takže napíšu co mi na Diablu vadí:
1.) Aukce za reálné peníze. Jsem prostě vnitřně proti jakékoliv formě mikrotransakcí. Vím, že takové věci existovali už při Diablo2. Takhle to je aspoň pod kontrolou.// Bojím se toho, že něco podobného pak aplikují do WoW, a to ho zničí. Ačkoliv WoW už dlouho nehraju. // Na druhou stranu ostatní hráče stejně nevidím, ani s nimi nějak přímo nesoupeřím. Takže mi nevadí to, že mají jednoduší průchod celou hrou. Horší je to u her kdy jste proti sobě, a je tam citelná ta výhoda mikrotransakcí.
2.) Velmi malá proměnnost venkovních lokací. Z toho jsem velice smutný, jejich tvar je stejný, jen se mění umístění eventů a potvor. Na tomhle mohli kluci opravdu zapracovat.
3.) Akty. První akt je dlouhý, pestrý celkově nejlepší. Má tam všechny ty "fíčůrky" s pastmi atd. Nějak se to postupem času vytrácí. A já se ptám není to škoda? Dále pak mi vadí to, že se akty zkracují. A to hodně.
4.) Spolubojovníci sice fajn, mají dokonce svůj příběh. Ale ten příběh dokážu napsat během jednoho večera. Nebylo by lepší to udělat trochu po vzoru Mass Effect? Třeba si prožít ten jejich příběh v jíných lokacích. Nechci celý akt. Ale por každého kompaniona hodinou odbočku. Jsou tři. Chtěl bych toho tak moc?
5.) velice neštastné chování postav se zbraněmi. OK, že jejich dmg se počítá z jejich dps. Ale proč proboha wizard má sekeru? a z toho lítají základní útoky. Nebylo lepší kdyby mohl mít jenom hůlky nebo hole. To samé s monkem, má meče která zázračně mizí když postava rozdává údery. Proč mu nedovolit jenom boxery a jejich variace? To to bylo tak těžké udělat restrikce na zbraně? Aby to nevypadalo tak stupidně? Podle mě chyba v game designu. -
Nope. To nejsu já...
-
větrný mlýn lze zapálit a je na to i pěkný pohled.
-
A ty jsi chytrej blbec.
-
89.177.20.4 -
podla mna by mu to neublizilo, on sam obhajuje byt 24/7 online, a schvaluje taketo DRM
-
Jasny, TS 4 lidi. Jeden z cech, dva z moravy ale 50km od sebe, jeden slovensko. Vsem ctyrem to lagne ve stejnej moment. Urcite chyba jejich provideru.
Cekam neco jako me to nelaguje takze to nelaguje nikomu *5* -
Lagovalo to i např. panu Grygarovi... Stačí ti jako "odborník"?
-
Ehm když se podíváš na datum, kdy byly spuštěny předobjednávky na D3, tak v té době už bylo jasno , jak diablo bude vypadat. A jeslti ti to před rokem nedošlo.. za to nikdo z nás nemůže. Hold patříš do skupinky lidí, kteří si o tom nezjistili nic a teď lžou a brečej.
JInak fakt vtip.. CHci si zahrát svoji oblíbenou hru na dovolené u moře...
Jezdíš sám k moři ? Nedivím se..... Protože o Pc máčka niko nestojí.
Hraješ li doma ve volném čase.. ok.. hraješ li i na dovolené a jiných podobných akcí, seš socka. -
S tím počítám. Reklamáci se mají likvidovat a je jedno z které "strany" barikády:)
-
Na to mají online aukce, aby se jim to zaplatilo... Takhle to může udělat skoro každej a taky to tak dělat bude, to ti garantuju.