Přejít na výpis diskuzí
Blizzard versus problémy s Diablem III
25.5.2012 | Adam Homola
433 příspěvků
-
Mě jede jenom AoE II Conquest, na AoE a AoE II mám pack na XP, aby mi to jelo.
-
Já mám legální OS, považuji to za samozřejmost, když mi takové roky slouží dobře a bez problémů. A jde vidět, že Vy máte nic a ne firmu. Nebo mám poslat k Vám do firmy ČOI, finančák a kdo ví co ještě? Byla by aspoň sranda.
-
A uvedomujes si kolik skody pusobis Billu Gatesovi uz tim, ze mluvis o stahovani? To musi byt na ucte silena ztrata. Chudak za chvilu nebude mit na chleba.
-
Dalsi ze serie zoufalych komentaru ? Jsem trosku zklaman ze jsi me nepobavil jeste u diskuze nize o tom hypermodernim buldozeru od AMD.
Neni na case tohle vypnout a vratit se do reality ? Titul trollovi diskuzimu nevezmes :) -
Nevím, jak ty, ale já hraju AoE 2 ve Win7 bez jakýchkoliv speciálních programů... A hrál jsem to stejně tak i ve Vistách a Xpčkách.
-
Psal jste to přímo zde: http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/blizzard-versus-problemy-s-diablem-iii-59519/?rootId=833995&itemId=834059
Pokud trollíte, tak byste neměl nakonec psát, že jste si dělal legraci, potom ultratrollíte.
A ty fóry o legálním OS si nechte na pohádku pro děti a seniory. -
Kde jsem přesně psal, že za něj nemůžu zaplatit? Jenom jsem psal, že celkem horko těžko se schání originální XP například ( a pod nima už taky AoE či AoE II nejedou bez speciálních programů, co je upraví). Pochopil jsi vůbec, že jsem si prostě dělal z tebe legraci, když počítáš živonost hry na 50 let?Za 50 let budeš čichat ke kytičkám zespoda.
-
Tak to uz snad po tech tvych vyplodech ani nikoho neprekvapuje :)
-
Protože jste ještě před chvílí psal, že váš OS nepodporuje AoE, tudíž si jej nemůžete zahrát a nainstalovat jiný OS neumíte, a i kdybyste to uměl, tak byste za něj nemohl zaplatit.
-
Proč bych si proboha házel v W7 další Windows? Mám virual OS, ale tam mám Ubuntu.
-
@ Veskoslav
Už jste někdy slyšel pojem virtual OS? A pokud máte problém s financováním, instalační verze Win 98/2000/Me/XP/MS DOS je ke stažení na internetu zdarma na mnoha místech a není ji vůbec problém vyhledat. -
Nezaměstnaný? Mám dostatečné množství aktiv, já už pracovat nemusím, pro mě pracují jiní, možná že i Vy, ale buďte rád, vždyť Vás platím z vlastních daní, tedy té části firmy, která je ještě stále fyzicky vázána s českou legislativou.
-
Máte pravdu, ještě v době Vanilla WoW jsem opravdu hrál za trolla.
-
Je naozaj zaujímavé pozerať sa na to, ako u D3 dokáže byť zástup haterov, uplakancov, idiotov a trollov neskutočné hlasitý..
Ono ich ani nie je veľa ale počuť ich je ostošesť.. *15*
Now b1tch please... -
Takže definitivní potvrzení, že patříš do trolí rodiny.
-
E-e.
-
Pro mne je výše zmíněné naprosto zásadní a tedy nejsem spokojen.
-
a todle
1) Hnusná Wow-like vyblitá grafika
2) Lahvičky
3) Identifikace předmětů (svitky)
4) Systém bodů zkušenosti (potažmo skill-tree)
5) MSORPG trend/mánie/hysterie
6) Teleporty
7) Horší charactery než v D2
znamena co? Na prvnim miste je jakysi subjektivni nazor tykajici se grafiky - a co jako? Kvuli grafice hrajou hry uplni ubozaci. Lahvicky? - ??? Identifikace predmetu a svitky??? Teleporty, horsi charaktery??? Kamo, soulozils nekdy? Rekl bych ze ne, anebo hodne dlouho ne, protoze jinak bys takove pi**viny nikdy neresil. Na prvnim miste je HRATELNOST a ta je v D3 naprosto smrtici. Lahvicky si muzes strict tak maximalne doprdele, kdyz neni hratelnost... -
Tvůj názor akceptuji, ale určitě mu své chování nehodlám přizpůsobovat. *4*
-
Heh já si na ně stěžovat nemůžu. Během vejšky jsem jim psal o sériový číslo k Trackmanii Sunrise, kterou jsem měl čerstvě staženou z kolejní sítě, ale nešla protože ještě nebyl crack. Jo poslali to během chvíle. *15* *12* Ano, jsem parchant.