Přejít na výpis diskuzí
Blizzard versus problémy s Diablem III
25.5.2012 | Adam Homola
433 příspěvků
-
Pokud dělám Blizzardu reklamu, pak neúmyslně... Spíše se jen bráním útokům ze stran ostatních erudovaných uživatelů, kteří jsou příliš nad věcí na to, aby s takovou lůzou jako jsem já vůbec ztráceli čas! *3*
-
Forem licencování SW je celá řada a jsem s ní velmi dobře obeznámen, co se mě týče, nikdy jsem autorské zákony neschvaloval.
-
Tak já tě znovu milerád přesvědčím alespoň o nečem.
Proč mi nevadí být neustále připojen:
1. Mám neustálé připojení k internetu
2. Hru hodlám hrát jen doma, na dovolené a dlouhé cesty mám smartphone
3. Věděl jsem o tom předem
4. Hraji jen na stolním PC (které je permanentně připojené)
To máš hned tři důvody proč třeba mě osobně nevadí být online. -
zapomel jsi na bro
-
Přesně tak:) Mě to jinak nedá, musím ho krmit. Prostě se neovládám a musím to taky řešit. Možná už je to nová internetová choroba:)
-
Brahminka určitě *2*
-
Proč? Já jsem se docela zasmál *1* Dva trolové co dodat *1*
-
Ach ano, také mě štve, že na mé televizi už není jen odstín černé a bíle, že můj automobil není poháněn párou, ale úplně nejhorší je, že můj suchý záchod už není suchý.
-
Nazýváš kupující hlupáky, hráče pro změnu hráči s inteligencí hloupého "emeričana". Ale ne, ty vůbec neurážíš.
-
Já jsem urazil všechny, kdo si hru koupili jen proto, že je to Diablo... Špatně chápeš má slova, což není můj problém.
-
pocuj, ma napadlo, nemas ty z Blizz nejake tantiemy za tu reklamu co na tiscali robis? *1*
-
Co je to za otázku? Každý dospělý člověk je snad schopný složit desktop a nainstalovat jakýkoliv OS, pokud vy takovou věc nezvládáte, neměl byste generalizovat význam vašeho vyjádření.
-
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL. Tak tohle mě dostalo. To snad budu používat. Máš na to copyright? *1*
-
Rozhodně jsem přesvědčen nebyl. *4*
Mimochodem jsem si nevšiml, že bych nadával lidem na to, že argumentují svým pohledem na věc... Naopak mne nadává nemálo uživatelů za to, že jsem si dovolil mít názor svůj. -
Věnujte se prosím věcně diskusi.
-
Za to Vy rozumíte úplně všemu.
-
V tom případě onlinové hry nejsou pro vás. Nemáte zač.
/thread
/trolls -
tento postulát je gayný
-
Uvědomuješ si vůbec pod jakou licenci spadá software?:) Nastuduj si to a následně mluv.
Se softwarem to není jako s pračkou. Ach jo co jsem taky od tebe mohl čekat, že?:) -
Ne jenom se snažím naznačit, že jeho požadavky jsou z hlediska určitého rozvoje civilizace naprosto iracionální... Před padesáti lety byla doba, kdy spousta subjektů byla méně závislá na elektrické energii. V dnešní době je skoro nemyslitelné bez EE žít a čím dál tím víc lidí je závislých na internetu... Kde bude svět za padesát let je ve hvězdách, ale rozhodně poslední věcí co mi bude dělat starost je Diablo III.. Kromě pár věcí, které jsou nadčasové spousta věcí zaniká či ztrácí význam. Z historie je celkem zřejmé, že jedinci co se lépe a rychleji přizpůsobili nadále situace se měli lépe.
Jinak-li řečeno tohle je prostě boj z větrným mlýnem.