Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blackadder co to povidas za nesmysly ? Jaka kreativita ? Pokud si zakaznik kupuje pocitac kvuli hram tak ho logivky budou zajimat herni testy a ne testy aplikaci ktere nikdy nevyuzije. Ja vim je to smutne ze hraci nedoceni buldozer v aplikaich ktere nikdy nevyuzji :) ale tak to bylo tak nejak vzdy :) Beru to cele jako vykrik do tmy .
  • Ty asi nebudes mit nikdy dost co?
  • Trol.diskuzni
    Veškoslav je vítěz vítězů, všechny rozdrtí v zubech svým nepřeberným arzenálem nadávek! *5*
  • 1LordBlackadder
    Váš argument je pro čtenáře stejně přínosný jako uhlíková daň.
  • A kolik je nekomu, kdo na nej porad reaguje?
  • Trol.diskuzni
    Zajímavé, jak ostatní neustále nazýváš hlupáky a přitom jsi sám o sobě ještě nepředvedl nic jiného než hloupé a povrchní urážení... *3*
  • Mother_of_god
    Taký flame :D Trollovia sa poriadne nažerú. :)
  • Trol.diskuzni
    To máš těžko, když se mě všichni ptají neustále na to samé a neumí číst... *3*
  • 1LordBlackadder
    @ smejki
    Jste naprosto mimo mísu, co se WoW týče, jsem ochoten hru spustit i po deseti letech, ale pouze ve verzi Vanilla, to, že Blizzard znetvořil, zjednodušil a zcela zničil původní herní skvost mě prostě nezajímá, ale jak jistě sám víte, když už máte oficiální hru WoW a chcete hrát na oficiálním serveru, vždy se Vám do cesty budou plést nové modifikace, patche, datadisky, o které já žádný zájem nemám, ta hra už není původní, je to něco úplně jiného.
  • Nemyslel, protoze kvalitni ta hra neni a byt to neznama znacka, nikdo ji to neodpusti.
  • Vrook
    Ježiš a to si taková socka, že si nemůžeš pořídit mobilní připojení?
  • Ze které ovšem nikdy nevzejde vítež ;-)
    http://1.bp.blogspot.com/_4s8FzHd5c00/TQeKZ0Is5MI/AAAAAAAAAg0/c2MwFGCJ_iM/s1600/someone+is+wrong+on+the+internet.png
  • Trol.diskuzni
    Já někoho přesvědčuju, že je hlupák, když má D3? Nebuď vztahovačný... *6*
  • RockStar
    Yes, akorát troll.diskuzní už je pěkně stará a vyčerpaná lasice:)
  • Trole, je hezké, že sis užíval "screwed" postavy (a nezkoušej ani polemizovat o tom, že postava bez optimálního rozdělení statů na PvP nebo Hell není screwed), ale většina lidí nechce hrát znova, protože dali body do skillu, který je k prdu. Je Tvůj zážitek a pak je zážitek jiných víš. Jsi hlasitá menšina, smiř se s tím.
  • Veskoslav
    No jo, ale trola by zabili jako prvního, Jejdásek by se snažil všplhat z arény, Lord Black by seděl uprostřed arény a filozofoval a Jidřišek by běhal dokola jako zfetovaná veverka. To by moc aréna nebyla:-D
  • Proc te to zajima?
  • Trol: Nope, ty jen existuješ na tom, že ostátním oponuješ. Nelži, cizí názor přijmout schopný nejsi, stojíš si tvrdohlavě za svým ničím nepodloženým tvrzením. Kdyby jsi se vyjádřil jednou dá se to brát. Pokud to cpeš ke každému vláknu v každé diskusi, je to pouhopouhý otravný trolling a názor bez významu protože ho nikdo nikdy nemůže brát vážně. Ovšem tohle je nejspíš ten "look" kterého jsi chtěl dosáhnout tudíž jsi si splnil normu.
  • RockStar
    Jestli ty jezdíš na dovolenou s tím, že si po večerech mastíš hry, tak to máš asi malinký problém:)
  • Veskoslav
    Ano, narozdíl od většiny ostatních mám v sobě tolik slušnosti, abych druhým nebral jejich názor...

Šašek trol

P.S: Přesvědčování, že jsme hlupáci, že máme D3 nebereš jiným názor? Jsi naprostý hlupák, ale opravdu,. Kdyby jsi trolil, no beru. Ale ty to bereš vážně. Kolik ti proboha je? 11, 12? Tím stylem psaní, to by odpovídalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit