Přejít na výpis diskuzí
Blizzard versus problémy s Diablem III
25.5.2012 | Adam Homola
433 příspěvků
-
Ja jsem ho pochopil, sc se musi porad opravovat. To neni znamka kvalitne udelane hry.
-
Pop off you floppin mustard!
-
No jo no ja mam, ale hry typu diablovka opravdu rad a kdyz vyslo oznameni o D3 fakt jsem se tesil, jen jaksi mi D3 nesedlo neumim popsat z jakoveho duvodu ,ale proste mi to nesedlo, jiste hru dohraji na normal a zkusim HC obtiznost ,ale fakt nevim, jak dlouho me to vydrzi, jsem si ale jist, ze tak dlouho, jak jsem hraval D2 jiste ne.
Vicemen. se zacinam pomalu tesit na Grim Dawn od tvurcu TQ -
A přišel synek od trola. Jejdásek jako mamka se tu ukázal, tak ještě dcera Jidřiška a máme celé osazenstvo pokoje 116.
-
nemyslel si: s kvalitni hrou dosahnou i na PC lepsich prodeju, teda pokud se postaraji o poradnou PC hru (ne port)???
-
Svatá pravda.
-
Co pořád máte většina proti tomu být stále online,když hrajete? Já hraju to Diablo 3 od začátku a hra mi nejela akorát 45minut od půlnoci spuštění (je to jasné byl prostě nápor při loginu) a asi před 4mi dny to vypadlo na nějakou hodinu.Ale jinak s tím nejsou vůbec problémy.A když si vezmu,že další hry od Blizzardu mají také stálé online připojení (ano je to např. WoW které je MMO, ale nikdo si nestěžuje na to,že hra padá nebo nefungují servery).Takže se vždy při spuštění nové hry dají čekat menší problémy.Ale nic otřesného to nebylo.Jsem na jednu stranu rád,že to stíží práci těm, kteří chtějí hru hrát zadarmo,když si s tím dala nějaká firma záležet.Hold si počkáte nějaký měsíc než si to zahrajete.A myslím,že 1000kč za hru není zase tolik.Pořá to máme levnější než na konzole :-)
-
Kdo laguje v singlu ? Tato doměnka vznikla na základě čeho ? Toho, že když je něco online tak by to mělo lagovat ? Ale kdeže.Chce to vymyslet něco lepšího a věrohodnějšího než tohle.
-
On psal, že mu něco chybí chápeš? Tak jsem mu napsal jak tomu hraní dodat trochu šmrnc, trochu toho adrenalinu z každé velké šarvátky. To mu může pomoci. Bohužel jak si všímám, vy jste to z toho malinko nepochopili, já Vám to za zlé nemám, né každý čte text s tím, že mu chce porozumět, ale s tím, že se snažím toho druhého shodit. Opět napíšu nejdřív mysli pak piš:)
-
Tolik mínusů pro trolla na začátku tohoto threadu? Místní čtenáři musejí být opravdu velmi pitomí, Trol.diskuzni@tiscali.cz zcela realisticky popsal situaci kolem Diabla III, nevidím jediný důvod, proč s ním nesouhlasit.
-
Ještě bych doplnil o Stratose a Creata *3*
-
Tolik mínusů? Místní čtenáři musejí být opravdu velmi pitomí, troll zcela realisticky popsal situaci kolem Diabla III, nevidím jediný důvod, proč s ním nesouhlasit.
-
Steam už tu je velmi dlouho s pramalým vlivem na samotné hraní. No, a Valve toho bohužel moc nedělá, to bude ta jejich fóbie z trojek *4*
-
jo byl to takovej špekoun, co 3 dny a 3 noci nemohl zvednout zadek z křesla a pak dostal infarkt. *8* game over
-
presne
Krasne se ukazuje, ze s kvalitnim drm lze i na pc dosahnout u zadouci hry vysokych prodeju. 90% piratstvi na pc je hlavni zabijak pc her. -
A hele ho chataře:-) V roce 96 jsme u nás neměli internet ani v městské knihovně, tak by byla trochu blbost od Blizzu tehdy požadovat připojení, no ne? Dneska je jiná situace. Jinak ještě není ani 14 dní od vydání a hra se mi zalaguje skutečně jen výjimečně.
-
Trol: Ano, protože do teď byly Blizzardi nekomerční lidumilové...
-
Ne, jenom jsem chtěl ukázat, jaký jsi hlupák, co nepochopí psaný text. (Blizzard totiž narozdíl od Ubisoftu opravuje chyby téměř okamžitě)
-
K temhle zrovna nepatrim, online hry nesnasim. Od xsrotu cca 2005 (pak uz to slo z kopce) si vystacim bohate s ottd, MC, abandonia, (indie)...
-
Proboha:) Je to hra, není to reálný život. Na druhou stranu, reálný život tě nutí se přizpůsobit mnohem více než nějaká hra. Až jednou budeš vykonávat nějakou práci, tak ti taky budou dávat úkoly který ty neumíš. Taky se budeš muset přizpůsobovat podle potřeby. Tomu věř.
Ale stejně mi ta tvoje formule přijde směšná:) Mám autenticky vytvořenou postavu... Autenticky jsem si postavu vytvářel. Kdy ty na tohle chodíš. Ty už prostě nevíš co viď?