Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ackoli se snazis premlouvat tohle je absolutni blbost.
    Hra kdyz prestane bavit na normalu po dohrani bude nudit i v HC, jen proto ze havet je tuzzsi na zabity a protoze mas jen jeden zivot neznamena ze to bude zabavnejsi.
    Typicky blbecek kterej miluje hru a ne zivot :D
  • Trol.diskuzni
    Pro mne to také tímhle končí - hru nepořídím, série Diablo je pro mě mrtvá. To ale neznamená, že se nemůžu vyjádřit k tématu článku, že...
  • Smutný je leda tak Aleš. Tobě přeci může být úplně jedno jak lidé tráví svůj volný čas, no ne?
  • a co tech dalsich 50?
  • Alex81
    Trol.diskuzni@tiscali.cz:
    Z principiálního hlediska je to globální bazírování na mentalitě humálního kompromisu.Tento výrok však nemá konečný význam a proto je naprosto irelevantní,abychom o tomto problému nadále polemizovali. Analitiku udává směr diskriminované směrnosti a vnímání kolektivního vědomí.Proto nejsou schopny bez lidského vědomí opětovat.Děkuji za pozornost. Tedy k věci.Nesubjektivní názor vědy vůči setrvačného vnímání,je takticky výhodný kompromis,který ovšem nestrvačně vtírá hlavní koncept myšlenkového analizátoru do mozkové části tylního laloku,který se dále posunuje díky stimulu,který byl dán na základě psychicko-nervového impulsu.
  • RockStar
    Co to plácáš s autenticitou? Víš co to slovo znamená vůbec? Když je něco autentické, tak je to pravé, původní, originální a Bůh ví co ještě. Co je prosím tě autentické na tom, že si nemůžu změnit na postavě nic? Nebo obráceně, co je neautentické na tom, že si můžu svojí postavu předělat?
  • ucho
    a nebude to tím, že nejsi hráč, ale jen trol? :)
  • Je to otrava ale zase ten battle.net zaštíťuje všechny blizz hry, takže to není taková tragedie.
  • Staci se zeptat tady tech pro Diablo III hracu kolik casu travi s touhle s*ckou...je to smutny...
  • Tak za něj neplať, jsi pán a tím by to pro tebe mohlo skončít. Dál se už přeci není třeba vyjadřovat a svou pozornost můžeš věnovat projektům které za to stojí.
    Koneckonců, můžeš na sebe být pyšný! Prokoukl jsi to! Tajemství korporací odhaledno!!! Chtějí jen rýžovat prachy. Damn! A já hlupák myslel, že to dělají jen pro veřejné dobro a jsou placení bonbóny...
  • ucho
    je to samozřejmě super ochrana, ale nebál bych se toho, že se to stane standardem. je to dost nákladná záležitost, kterou si můžou dovolit jen fenomenální hry, kterých se prodá milióny kusů a budou schopné si na sebe nějak vydělat. takže diablo 3 je taková výjimka. na druhé straně se objevuje spousta zajímavých nezávislých her bez jakékoli ochrany... je to vyvážené.
  • RockStar
    Normal je nuda:) Na nightmare je to mnohem zábavnější. A dej si HC postavu, a když každej souboj je takříkajíc o kulky, tak tě to taky baví mnohem víc. Když to nehraješ na HC, tak je ti všechno jedno, prostě tam vlítneš a boucháš dokud to jde a když chcípneš, tak si řekneš, no a co? A jedeš dál. Tohle na HC nejde a je to opravdu jinej zážitek.

Když na nightmare narazíš na skupinu arcane elitek, co hážou na zem kouli (oni jich nahází několik), ze které vychází parsek jedoucí dokola a řeže tě to za 800 a ty máš 5000 HPéček. Je to fakt úplně něco jiného.
  • Trol.diskuzni
    Snažení GOGu je sice krásné, ale pokud mne nezaujmou nabídkou svých her, pak jako zákazník nasměřuju své peníze jinam...
  • Alex81
    Můj sen je zažít v jedné diskuzi slovenského lekára "guru Joe" (http://www.gurujoe.sk/) Trol.diskuzni@tiscali.cz a Radek "myego" Hulán. To by byla epická slovní bitva *1* P. S. Sem tam by se do toho přidal Radovan "model" Kaluža. P. P. S. a nesměle by taky něco blábolili IARK - Králíček ušáček a Lykantrop-one.
  • Veskoslav
    Debill se najde všude za to nemůže Diablo. Ale hlupáka jsi ze sebe udělal skvělého.
  • Trol.diskuzni
    Moci si kdykoliv totálně přebudovat schopnosti svého hrdiny naprosto zabíjí jakýkoliv pocit autenticity... Právě v té nutnosti se pravidelně rozhodovat byla síla.
  • ucho
    myslel jsem si to, takže jen kecálista :)
    máš jedinečnou možnost někoho podpořit v tom, že má smysl dělat hry bez DRM. když se hry na GOGu budou dobře prodávat, budou pak mít v rukou zajímavý čísla a když budou chtít někoho zlanařit, ukážou je s tím, že to má cenu dělat i bez DRM, že si to lidé kupují. na GOGu je už poměrně slušná sbírka her, ze které by si měl vybrat už každý...
    tobě ale nejde o žádnou změnu, nechceš nic ovlivnit, chceš jen hejtovat nejhranější hru současnosti a bavíš se tím, že se někdo pozastavuje nad tvými slaboduchými argumenty, které si ohýbáš dle libosti... a nebo tě prostě štve, že si Diablo 3 nemůžeš zahrát :D
  • ..to vam vazne nevadi hrat singl pres internet s nutnou registraci?! Steam tam ma asi 50 vydavatelu a nedovedu si predstavit, ze se jen k polovine musim registrovat kvuli koupenym hram. Doufam ze k tomu nikdy nedojde. Vyhledavam uz jen PConly a s timhle me poradne ***
  • Trol.diskuzni
    Myslím, že považovat videohru za takovou autoritu, že bych se neodvážil proti ní říct křivého slova, by bylo jen velmi nešťastné... Co se týče mé kritiky - prvky, které kritizuji, rozhodně není nutné ověřovat hraním samotné hry. A jelikož dokážu samostatně uvažovat, nebudu vyhazovat peníze za produkt, který se mi evidentním způsobem nezamlouvá, neboť pošpiňuje sérii, po které je pojmenován. *4*
  • Kr.Pa
    Lidi co hraji diablo jsou fanatici a zavislaci ...
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/33979_338920572848414_166641313409675_815834_364025823_n.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit