Přejít na výpis diskuzí
Blizzard versus problémy s Diablem III
25.5.2012 | Adam Homola
433 příspěvků
-
ty čekaš že to maji lide z principu bojkotovat?
-
Já se osobně více těším spíše na další Sc:)
-
Jo já vím. V ekonomii jsme to brali. Ale já osobně tomu říkám teoretický zisk:)(na testu samozřejmě psán ušlý zisk)
-
hele, uprimne, taky se mi to nelíbí, nelíbí se mi nutnost pripojení, ani aukce za realne penize, mozna vubec aukce. Ale kvuli tomu si nebudu kazit zažitek z hraní. Tyhle vytky bych spis smeroval na recenzenty kteri to mohli spomenout v recenzi. a nemyslim si ze by to znamenalo konce offline hrani, ne každy si muze dovolit spravovat porad servery jako blizzard.
-
Neuvěřitelné... Že by se našel jeden člověk, který chápe, co prodeje Diabla 3 pro herní průmysl předznamenávají?
-
V tomhle s tebou výjimečně souhlasím.
-
Diablo si to jednoduše zaslouží. Není to nejlepší hra všech dob, ani letošního roku. Ale Blizzard je prostě kouzelník a umí to na nás. Stejně jako ti kulišáci ve Valve.
-
Špatně chápeš moje slova... Ale to mě nepřekvapuje. *4*
-
zase tady brečíš, že si diablo 3 nemůžeš stáhnout zadarmo? :D
-
spíš jedou podle nějakýho předem nalajnovanýho postupu, možná to na většinu lidí funguje (přeinstalujte ovladače, novou verzi directx, blabla...)
-
Ano, na rozdíl od jiných lidí si dokážu nekoupit hru, se kterou ideově nesouhlasím.
-
Rozplýval jsem se nad tím, jak Path of Exile vypadá a co z herního hlediska oproti Diablo 3 nabídne... Víš moc dobře, že jsem z toho nebyl nadšený, že je to onlineovka.
Umíš své argumenty tlačit také jiným způsobem, než hrubým osočováním druhých? -
Nebuď naivní... To si vážně myslíš, že každý, kdo hru upirátí, by ji jinak koupil? Pokud ne, tak nemůžeš v tomhle případě generalizovat a tedy to automaticky nazývat ušlým ziskem.
-
Jednoduše - už nikdy si nezahrajeme hru, která by nevyžadovala nonstop připojení k internetu (se všemi negativy, které s tím souvisí)... Třikrát sláva!
-
ušlý zisk je ale pojem a docela bych řekl, že i korektní
-
Poprosím o jedno. Drž hubu. Jelikož ses tu už 4 dny rozplýval na Patch of Exile a hned první 3 body tato hra splňuje.
-
Jakýsi hypotetický ušlý zisk je pouze berličkou distributorů...
-
A nekdo kvuli tehle hre zemrel...no chudak.
-
No jen aby ta tenrobot skutečně nebyl:-D
-
Žvatlá někdo, kdo to ani nehrál.