Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nevim ,ale nejak nemam chut po dohrani 3 Actu ve hre pokracovat, neco mi v te hre chybi neco co by me pohanelo jit dale dopredu, ale fakt nevim co to je a to jsem se na D3 celkem tesil :(
  • Trol.diskuzni
    Žádnou - až tam bude nějaká hra, která mě kvalitativně a cenově zaujme, pak možná zakoupím...
  • Veskoslav
    Je to trol a trolové, no víš, jak to mají s chápaním:)
  • Veskoslav
    A pro zajímavost:
    První měsíc spuštění hry Sc II: 18 "patchů" a drobných úprav, Assasin Creed II: 1 patch.
  • Tvůj hlavní problém je v tom, že ikdyž některý tvoje názory na Diablo 3 nejsou úplně mimo (nikdo nad online připojením nejásá, ale není nutný tu hru kvůli tomu zatracovat), tak je vyjadřuješ POHRDAVÝM způsobem a na to aby si mohl pohrdat něčím jako je Diablo 3 si opravdu malej pán. Nehledě na to že jsi tu hru nehrál..! Rozumíš tomu?
  • RockStar
    Řekni mi prosím o kterém "prvku" mluvíš.

Ano taky se mi původně nelíbilo, že dostáváš s skilly s levelem, ale koukej se na to z té lepší stránky. Nemusíš dělat další postavu když chceš hrát jiný styl, prostě si to změníš, akorát mi tam chybí možnost si ukládat buildy. Třeba na AoE či single target.

A neříkej mi tady hlavně o těch bodech. To mi přijde mega směšný. Stejně bys to rozdělil úplně stejně, tak jak se to dělá automaticky. Tohle není Fallout (ne F3) či Planescape, kdy na každém bodíku záleží. I jak se k tobě chovají NPC. Tam si mohl hrát za debila, nebo za inteligenta. Ale v Diablu?? Proboha probuďte se lidi.
  • Taky si říkám. A když už chci vypadnout z Práglu na chatu,za přáteli či do ciziny tak nemám potřebu tahat sebou hry *4*
  • Veskoslav
    To věřím no. Já jsem trochu nadprůměr v Sc, ale už to taky není "ono". Už nedokážu drže krok:-D Alt+Tab u her moc nevyužívám, mnohdy mi už buď nenaběhnou nebo mě vyhodí ze hry:-D
  • septicflesh
    ne nemocí?
  • ucho
    znovu se tě zeptám, kolik her máš koupeno na GOGu?
  • Veskoslav
    Někoho může např. obtěžovat Steam. Navíc Valve v poslední době moc hry ani nedělá a když už, tak okrajové žánry:)
  • Trol.diskuzni
    To rozhodně neříkej - nikoho mé příspěvky přece nezajímají. -> Sice jedním dechem ti stejní uživatelé dodávají, že jsem všem pro smích a zuřivě se mě snaží za pomocí hrubých urážek či výhružek zdiskreditovat, což je tak trochu oxymoron...
  • vítej v kapitalizmu, aukce jsou geniální napad jak vydelat peníze. najdi si nejakou starší zprávu když ty aukce oznamovali, ja byl prvni kdo na to nadaval (možna pod jinym nickem). taky jim zavidim ty soukrome ostrovy, jachty a modelky co si za to koupi ale to je asi tak jedine co s tim muzu delat.
  • RockStar
    Já třeba SC nehraji, jsem v tom neskutečná lama:) A nebudu si kupovat něco co mě neuvěřitelně nervuje:)

I když v Diablu mi umřela už 3 HC postava!!!! A věř tomu, že dvakrát to bylo kvůli mojí neschopnosti si dát pauzu před kombinací alt+tab... Takže z toho mám taky nervy:)
  • Prosím? Porovnáváš firmu, která na úkor výdělků zdementnila mou od nich nejoblíbenější sérii s firmou, která v každé hře má nějaký nový, zábavný prvek, který nikoho nijak neobtěžuje?
  • no ono nutnost pripojeni na net se prezit jeste da ale mit v singleplayeru 200+ ping to je to co se z myho pohledu prezit neda, a nechapu jak firma jak blizz neni schopna zajistit ping aspon do 50ms
  • Vrook
    Whatever, stejně sem nonstop připojenej, alespoň budou hry nabízet zajímavý a praktický online featury.
  • Trol a Diablo 3, moje pomalu pravidelná denní dávka emocí *14*
  • Trol.diskuzni
    Čekám, že to budou bojkotovat lidé, kteří s tím nesouhlasí... Ti, kterým to připadá jako nejlepší fíčura na světě, ať s radostí hrají dál.
  • Trol.diskuzni
    Právě proto tam jsou ty aukce - aby se jim to zaplatilo... Takhle může postupovat v podstatě úplně každý kromě Jardy z Horní Dolní s rozpočtem 50 tisíc na rok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit