Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokud v podminkach koupe neni vyslovne napsano, ze takove veci delat nebudou, tak mas jednoznacne smulu ty. Muze se ti takove chovani firmy nelibit, ale to je tak jedine co proti tomu muzes delat. Muzes si porad najit servery, ktere treba tyto bonusy nemaji povolene apod. urcite to jde resit. Ale je treba si uvedomit, ze firma hru nedela proto, aby ses dobre bavil a byl prvni v zebricku, ale aby generovala co mozna nejvetsi cisty zisk a urcite maji na investicich analyticke oddeleni, ktere jim rekne, jestli se jim vyplati zpoplatnit bonusy pro zapalenejsi a majetnejsi hracu na ukor lamentujich chudych, kteri se mozna kvuli tomu od daneho vyrobce her odkloni. *3*
  • Takže pokud si to nechci koupit, tak si to mám ve hře odpracovat? LOL
    Tedy popíráš či nepopíráš možnost nákupu za účelem zvýhodnění hráče?
    A vadí ti takový přístup nebo ne?
  • :) Jeste reakce na vetu "Jinými slovy. Vydavatelská firma si může účtovat co chce, pokud zákazníkovi dá nadstandart. to není cheatování."

Problem je v tom, ze si tento nadstandard kupujes proti ostatnim hracum, kteri si jej nekoupili. Jinymi slovy, vsichni ted zaplatte za klimatizaci...

Pokud by ti nevadilo, ze budes v arene s pistoli, zatimco ostatni si koupili raketomety a povazoval bys to za novou vyzvu, pak OK
  • zapomínáš na to že ty věci který si můžeš koupit se daj i během hraní sesbírat zadarmo..!
  • Nepochopeno... Původní hra má jedna pravidla a potom vydavatelská firma dovolí za peníze cheatovat ? O to mi jde.
    Pro pochopení uvedu tvůj příklad s auty: Vidím závody, vidím a že maji všichni auta stejná. Rozhodnu se tedy zaplatit na takový závod startovné. Jede se na 5 kol. Po 3. kole ale organizátor začne prodávat do aut turbo....
    Logicky - chceš vyhrávat ve tvé již koupené hře, tak zaplať...
  • Opět špatně pochopeno :) Takže asi ode mě špatně napsáno. Prodejce myslím prodejce hacku ;)
  • To je stejné, jako by si osočoval výrobce aut, že chce zpoplatnit to, že ti do auta přidá třeba klimatizaci. Pokud chceš mít bonus (či lepší vybavení) tak se za něj musí zaplatit a je ejdno, jestli to ej u her, automobilů, motorek s abs nebo bez a jiných věcí.

Jinými slovy. Vydavatelská firma si může účtovat co chce, pokud zákazníkovi dá nadstandart. to není cheatování.
  • Pokud výrobce vydá nástroj, kterým můžeš měnit hru, je toto použítí zcela v pořádku. Pokud však nic takového endá, napíšou do smlouvy, že se to nesmí, je to jasné jak facka. Pokud vím, Blizzard je velice toleratní k upravování her, u kterých to dovolí (viz World of Warcraft, kde hromadu "modů" zapracovali), ale pokud řekne že ne, tak ne. Jak jsem říkal níže, důležitá je smlouva, která se odsouhlasuje při instalaci.
  • Modifikace jsou fajn, ale pokud ve smlouvě, kterou odklikneš při isntalaci je napsáno, že se něco takového nesmí, jelikož tím upravuješ hru (zákaz upravování), tak ti lepší zážitek je k ničemu. Úprava je úprava, ať k lepšímu či horšímu. Rozhoduje to, co je v licenční smlouvě.
  • Jinak teda me stve pokud vydavatel (Valve) prida do hry (kterou jsem si koupil) moznost vylepsovat se za penize (Team Fortres a jejich virtualni penezenka). TO JE PRO ME LEGANI CHETOVANI akorat zpoplatnene firmou... To je zas pro me mega zlocin na strane vydavatelske firmy. Mozna by stalo za to precist si podminky, ale urcite budou psany tak, ze chudak hrac nemuze nic...

Jinymi slovy, pokud vydavatelska firma za cheatovani vybira penize, tak je vse OK...
  • Pochopeno spatne :) Ne prodejce je v tomto pripade cracker/hacker
  • Doufam, ze jsem to dobre pochopil, ale pokud Blizzard prirovnavas k tomu prodejci sperhaku (coz by odpovidalo tomu, ze ke hre pridavaji i herni editor) musis mit na pameti, ze vsechny hacky jsou delany na mnohem hlubsi urovni.
  • Taky souhlas. Je to proti fair play a pri cheatovani si myslim, ze hra skutecne prestava bavit.
    Nad cim se ale zamyslim: Na ci strane je vina? Prodejce, ktery dal nastroj(sperhak, dynamit) nebo ten kdo ten kdo hru upravil (pomoci sperhaku vykradl obchod). Je jasny, ze nastroj je jednoucelovy pro upravu hry. Nemam v tom uplne jasno...
  • souhlasim, ale obecne byl byl s modifikacemi opatrny. jsou hry, kde se obecne rovnez zakazano modifikovat obsah, ale existuje spousta uzitecnych modifikaci, ktere zazitek naopak zlepsuji, ci prodluzuji.
    u online hrani a s cilem podvadet to ma vsak negativni dopad, takze tam souhlas...
  • tak tak suhlasim s nazorom presne a zaloval by som vsetkych, skoda ze valve neurobilo to iste uz davno v zlatych dobach cska :D :D :D to by bolo zalob :D :D :D neznasam cheaterov, offline ci online to je jedno, male soplave detiska :D
  • Vzheledem k tomu ze tydlecty hacky a cheaty se dneska bezne prodavaji tak musim s takovym postupem jenom souhlasit. Skoda ze se neco takoveho ve vetsi mire nedeje treba u ModernWarfare 2 nebo Bad Company 2...
  • pokud někdo hraje offline, tak ať si klidně cheatuje. u mě to mělo ten efekt, že naopak, když mě hra nebavila v některých aspektech, tak jsem použil cheat, abych jí aspoň dohrál. cheatovat ale v online gameskách, to je čirá hráčská impotence.
  • Ale je to jejich volba zda to budou použivat nebo NE . Navíc Chaterů mimo USA se to moc netýká . Těžko budou žalovat nějakého človička v Číně nebo ČR při rychlosti našich soudů *4*
    Jinak je chválihodné že proti tomu bojují ,protože některé hry jsou totalně zamořené podvodníky *10*
  • Dobre im tak,skurvenym cheaterom *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit