Přejít na výpis diskuzí
Blizzard zvrhlé hackery v Diablo III trpět nehodlá
12.6.2012 | Petr Poláček
260 příspěvků
-
Nikdy nereaguju v diskuzích ale tentokrát jsem se rozhodl na ty tvoje moudra zareagovat. Čtu si ty tvoje nesmysli co tu píšeš už nějakej patek a dospěl sem k názoru ze lidem jako ty by se mělo zakázat vůbec někam přispívat. Vždy když zahlednu v diskuzi toho tvého idiotského avatara hned jsem si jisty že tu bude zase názor odborníka. Až jednou přestanou vycházet hry jako Diablo a všechny ostatní hry co tak kritizuješ, ty nebudeš mít do čeho píchnout pač nebudeš mít kam psát ten svůj bullshit i když troll jako ty si vždy najde nějakou retardovanou rádoby zábavu.
-
Diablo III jsem dohrál. A rozhodně se neženu do dalšího hraní - vůbec mě to netáhne. Stejně jako aukce, nedej bože za živý peníze. Tuhle část hry nehodlám využívat, nejsem Harpagon, abych mamonařil ve hře, kterou mám na relax.
Poslední šanci u mě DIII má, pokud se kamarádi rozhoupou ke ko-opu (proto jsem ji vlastně kupoval). Jinak obecně zklamání... -
Jsem na tom stejne s tou delkou.JE pravda ze 4.akt se da dohrat kompletne za hodinu, ale vsechny predesle trvaji mnohem dele, tak 4 hodiny +- kazdy urcite.
-
S delkou hry nesouhlasim dohral jsem vcera NM obtiznost a herni dobu mam na 45 hodinach....Za celou dobu co jsem hral jsem nemel ani jeden vypadek nebo error nechci byt fanboy jen proste rikam jak to u me je....Jinak pokud sis hru neuzil tak to je mi lito ja si ji uzivam stale a to uz to hraju po treti na Hell ;)
-
1. Hru jsem dohral na NM takze si myslim, ze z meho pohledu ji opravdu mohu hodnotit.
2. Nebudu-li pocitat fail jako neustale errory, lagy, pady a dalsi technicke veci, ktere se jiste drive ci pozdeji opravi. Tak vetsina kritiku tady hru kritizuje hru za jeji "obsah" a hratelnost.
Obsah pisi schvalne v uvozovkach, jelikoz obsah je ve hre uplne chaby a nudny, totez se tyce pribehu hry, ale co je to preci Diablo a tyhle veci jsou jen peknym doplnkem, takze se vratim k samotnemu hrani.
3. A dostavame se k tomu, ze celkova delka hry je opravdu velice usmevna jeste tak 1 Act co se delky tyce by usel, ale ten zbytek ? A to nepocitam, ze treba 3 Act je kopie datadisku D2 , 4 Act dalsi nepovedena kopie pekla z D2 a tak bych mohl pokracovat. Ano fanboyove budou argumentovat, ze ta prava zabava zacina az na Infernu a podobne blaboly, ale tahle hra nema nic co by me udrzelo v hrani 3 x toho sameho kratouckeho obsahu a uz vubec ne vyzkouset hrat za jne povolani, proste to v teto hre neni navic, zde mame skvelou akci, ktera diky tomu, ze si muzete koupit itemy tam, zabiji znovuhratelnost hry. A pokud me tady chce nekdo presvedcovat o tom ze legendarni itemy jsou velice drahe a musi donekonecna farmit goldy, tak na to se da rici tohle je uz opravdovz fail a ne D3.
4. Sysem prerozdelovani "bodu" skillu, to je uplna fraska pro vekovou skupinu 5 let, no jo je treba prodat vice kopii.
5. Absolutne nepovedeny graficky kabat, ale pozor ne interieru a exterieru, ty vypadaji celkem slusne, ale vzhled postav, to je opravdu mega hnus ,kdyz si postavu priblizim, tak nevim zda se smat ci brecet, proste to smrdi wowkem az hruza.
6. Rozlehlost a rozmanitost map, dungeonu , vse je opravu male a klaustrofobni
7. Vzhled gearu, vse vypada skoro stejne, to opravdu do hry nemohli zakompletivat rozmanitost itemu jako v D2 ? Asi nebyl cas ...
8. A tak bych mohl pokracovat, tahle hra opravdu nema nic krome nazvu spolecneho s titulem Diablo a ani si to vubec nezaslouzi, pripada me to jako nedodelany klon a pokus vyvojaru vyzkouset co vsechno jsou schopni hraci vydrzet a za co vsechno jsou schopni utracet. Kdys davno jsem si Blizzardu vazil za to jakove vydaval hry, hlavne hry pro hrace, ale v soucastnosti, se z Blizzardu stala opravdu jen zdimacka na prachy a muzete me tady uminusovat jak chcete, ale po zahrani D3 se ze me stal hater teto slataniny a hater Blizzardu jako takoveho, protoze vyvijet hru 6 let a vydat na trh tohleto od firmy, ktera kdysi davno urcovala smer hrani, je plivanec do tvare vsem "normanim" hracum. -
Tak po prvním nadšení jsem zklamán. Hra mne bavila první dva dny, pak už jen nuda. Nevím ale vůbec my to nesedí, je to sice barevné a tak vůbec cool ale dvojce to nesahá ani po kotníky.
-
ale nikdo tě nenutí si přece něco kupovat.... buď výjimečný... dohraj to na všechny obtížnosti a bez nakoupených itemů a pak se rozháněj po diskuzích jaká si extratřída.. :-) vždyť ty si určitě byl ve dvojce polobohem... staň se i tady... až se tak stane napiš... smeknu a pogratuluju.. :-)
-
Tyve, nerozumím tomu, absolutně tomu nerozumím.
Proč lidi (v první řadě hateři - odhaduju z nich 40% D3 nehrálo) vůbec lezou do diskuze.
Když vidím článek na konzole, tak ho ani neotvírám, natož abych do něj přispíval. *7*
Jistě, D3 má nedostatky, bez pochyb. Na druhou stranu, u Blizzu jsem si jist, že se časem pořeší, updaty jsou jisté. Je sice škoda, že takový produkt hodili na trh, no ale budiž. U jiných titulů se to stává taky, a nutné updaty jsou jen fatamorgány.
Přečetl jsem si pár postů tady, a přijde mi, jako by ste šli do kina na romantickou komedii a na konci ste si stěžovali u okýnka s tickety, že to přece měl být akční horor... -
Tak jsem to dohral na 2 obtiznost a musim rici, ze tak nudne kratickou lagujici hru, jsem jiz dlouho nehral. Po druhem dohrani ,hra ihned letela pryc z meho z PC a velice pochybuji, ze se k tomuhle paskvilu jeste nekdy vratim.
Takhle si dnesni Blizzard predstavuje svoje hry, nejprve prehypovat na maximum a pak vydat odpad velice nedustojny pokracovani predchozich dilu. Inu co v Blizzardu jdou s dobou a je treba stado nakrmit, vsak oni to sezerou i s navijakem. A my veselu muzeme vydavat jeden hnus za druhym. -
Hraju Diablo 3 a jsem spokojen (momentalne akt 4 inferno DH , Barbar akt 1 inferno) už ani error 37 se momentalne nevyskytuje.Zkouším ještě barbarku"Nesmrtelnou"na hardcore :D
-
Mám docela dobré kladivo, nechceš? Za 5 babek. Sakra, neváhej. Takový v Hornbachu nekoupíš.
-
Tak nic,ja myslel,ze reagujes na prispevek kousek niz.Beru zpet *1*
-
Nemyslel jsem,ze se tohoto dne doziju,ale preci jen.Trollik byl vytrollen jinym trollem *1* .
A pritom se ani nejednalo u nic nejak extra duvtipneho *1*. -
Já ti nevim, ale ten komentář, na který si odpovídala byl docela trefným přirovnáním k Diablu 3, kde by cheatování ve hře mělo stejný efekt, jako podvádění v reálu.
-
Gratuluji k černobílému vidění světa. So sad.
-
Sry, nechtěl sem urazit SK, bylo to myšleno jen na něj.
-
Dokonalost existuje možná tak v hlavách Blizzard fanboyů, co si právě purčejzli meč supermeč v nějaké lahodné online aukcičce.
-
On je hater, ty jsi fanboy.
-
To Hmmm: Dík za ta vřelá slova. Na rozdíl od D3 si je zcela zasloužím.
-
Prej názor většiny. Ty si fakt kvalitní. 9/10.