Přejít na výpis diskuzí
Blogy z LA: Sony knockoutovala Microsoft
11.6.2013 | Miloš Bohoněk
167 příspěvků
-
Ja hraju na Normal a prijde mi to nemozny dohrat *1* SO HARDCORE!
-
Roger that :)
-
Muzu se zeptat, co je zajimaveho na nehernich funkcich XBOXU? Ktera konkretni funkce je tak super? A hlavne kterou funkci nema v sobe prumerna dnesni SMART TV?
-
Rozhodně, protože jdu i do PS4 pravděpodobně přímo při launchi nebo brzy po něm, bude to rozumná investice :)
-
Okamžitě běž a Catherine si zahraj! To platí pro všechny! Tahle hra mi zavařila mozek pomaličku víc, než Braid a Limbo dohromady!
+ Perfektní příběh a přece jenom trocha tý japonský ulítlosti, kterou si nechám rozhodně líbit! -
XBL Gold něco takového nedělá? Jako hry zdarma a pod...
-
Jojo, muzes byt mesic bez ps+, pak si to dokoupit a zase mit pristup i k tem minulejm...ale kdyz uz bys to chtel na dyl, treba amazon prodava kody na rok v prepoctu za 9 stovek...
-
to pak ne,když prodloužíš .Já jen,aby jste to věděli,že to tak je:).
-
Vsechno, co tu s kolegama hlasime, tu ted mate cerne na bilem;). Go home Microsoft.
-
j každá věc si najde svýho kupce. Podle mýho názoru u většiny nerdů v Evropě Sony vyhrála .Ale je jasný,že Xko si taky někdo koupí,třeba kvůli tomu kinectu a že to někdo bude mít k tv.Já osobně bych to nevyužil,zvlášť v ČR.Pro mě je ps jasná volba.
-
Nemám problém s bazarovkami na X1. Nemám problém s tím že se jednou za 24h připojí (mám spousta knih co si chci přečíst až nebude fungovat net). Nemám problém, že stojí o 100€ víc. Vzhledem k životnosti konzole je to jedno. RYSE i Froza se mi hodně líbilo.
Na X1 mě celkem zaujal i ten neherní obsah.
ALE. 95% toho neherního obsahu tu fungovat beztak nebude a neustále připojený kineckt špehovač je pro mě absolutní no-deal. Tohle si domů nepřipojím ani zadarmo! -
řekl někdo z nich kolik si budou brát z ceny hry na zaplacení "levné" konzole? přijde mi že mnozí mají tunelové vidění a skryté poplatky už nevidí.. půjde vůbec s téma bazarovkama hrát online? a neukousne si sony z jejich přeprodeje něco?
-
Pokud vím tak ne, když si členství prodloužíš, což rozhodně udělám.
-
A víš,že po uplynutí tří měsíců ty hry nebudeš moc hrát? Taky sem koupil ps+ na tři měsíce a jelikož sem pomalej pařan,co hraje hru rok a někdy jí ani nedohraje,tak sem zjistil,že po 3 měsících ty hry nejdou hrát.Ale to nevadí,i tak je to super služba.
-
Nekoupim si ani jednu krabici, alespoň ne hned po vydání ale nemyslim si, že by sony MS timhle nějak "zničilo".. popravdě mě třeba ty ochrany xboxu nevadí ani mě nějak neomezují :)
-
U3 mám, ale XCOM si nechám líbit!
-
Zitra bude na PS+ Uncharted 3 singl, Xcom a LBP Karting *3*
-
Buď let the flame begin nebo let's (let us) begin the flame.
-
S PS Plus naprosto souhlasím.
Před třemi měsíci jsem zaplatil necelé 4 stovky, a co z toho mám? Užil jsem si skvělého Hitman: Absolution, přítelkyně hraje Littlebigplanet 2, konečně jsem se dostal k Infamous 2, zjistil jsem, že Dead Or Alive 5 je výborná bojovka, objevil jsem spoustu zajímavých indie her (The Cave je super ve dvou), s přáteli si občas zajezdíme v Motorstorm: Apocalypse a tento měsíc pařím s vervou Demon's Souls, které mě baví o tolik víc, než Dark Souls....upřímně, ke čtvrtině her, které mám k dispozici, jsem se ještě vůbec nedostal (Kingdoms of Amalur, Catherine, ICO & Shadow Of Collossus...)A to jsem ještě vůbec nezmínil tunu exkluzivních a zdarma věcí navíc (PSN avatary, PS themes, atd. atd.), horu slev na obsah PSN, exkluzivní přístup k demům a betám...
A co se nedozvím, že mé zaplacené členství se přesouvá na PS4, dostanu hned z fleku Driveclub a v ceně mám i nově zpoplatněný multiplayer?
Shut up and take my money. -
Božinku Veskoslave já na tebe nemám slov. PS ty čtyři plusy jsi si dal sám nebo tu je tolik ne-angličtinářů? *1*