Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Jo a tenhle znate? Sel takhle Mrkvosoft a potkal SONY.. *1*
  • God-of-War
    Dik, tohle potesilo;). A ja se budu hadat furt, to se neboj:).
  • smartphonem jde ovladat kazda druha tv, ty lepsi umi i zobrazit na tom telefonu to co je na obrazovce. A BD sice nestrcim do TV, ale prehravat BD umela uz PS3 tudiz porad postradam neco, co by me na tom melo nalakat. Ale tak mozna je to pro amiky zajimave.
  • bohuzel.. Proc mam pocit, ze i kdyby tam dali omezeni, ze ten kinect pozna, ze hru hraje nekdo jiny napr, pritelkyne co jim neprispela do kasy, tak by jim to taky proslo? Opravdu se zacimam bat co bude, tohle uz neni normalni
  • Díky za odkaz. Určitě budu sledovat.
  • no s cenou ps4 som velmi spokojny, takto predaju vela, este nejaku ps4kovku od naughty dog by to chcelo
  • Tak v MS urcite niesu z toho nadseny a hlavne mimo USA bude asi PS4 popularnejsia. Ale trochu sa pozabuda pri tom vsetkom nadseni na jednu podstatnu vec. Dnesne konzoly uz davno niesu konzoly v tom povodnom ponimani ako v casoch povedzme PS1 alebo GameCube a este ako tak aj PS2. Co to znamena? V tej dobe tak ako konzola vysla na trh tak v podstate vypadala a fungovala pocas celej svojej zivotnosti (az na nejake tie revizie ale bez zasadnejsich zmien vo funkcionalite skor vyladenie hw). Dnes su konozoly skor PC upravene na hranie hier s vlastnym OS, a pri dnesnej generacii , XBox1 a PS4, to vydiet este vyraznejsie. Treba si uvedomit ze uz funkcie niesu "zadratovane" a v podstate zrusenie hocijakeho obmedzenia alebo naopak pridanie DRM je skor otazka updatu ako vydania novej revizie. PS3 vydrzala docela dlho ako nehacknuta a pochybujem ze by sa tohto statusu Sony v PS4 vzdala. Minimalne HW tam bude, a je potom len otazne kedy zacne Sony pritvrdovat (ostatne zrusenie moznosti instalacie Linuxu na PS3 je pekny priklad). A naopak nikto nevie ci MS po vydani ked zisti ze je maly zaujem alebo veci nefunguju tak ako by chcel, nezrusi nejake tie obmedzenia. Proste by som bral aktualne vyhlasenia oboch predstavitelov z rezervou. Dnes uz neplati ze to co vyhlasia ako PR teraz bude platit aj fungovat po roku na trhu.
  • Jo tak takhle to je. No nic, ale i tak si to asi předplatím. Mají tam skvělé nabídky a určitě se tam ještě objeví další skvělé hry zdarma. A tobě díky za odpověď.
  • když si teď zaplatíš členství, máš přístup "pouze" k aktuální nabídce.
    momentální nabídka :https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gb/your-instant-game-collection/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME
    vyplatí se sledovat i evropskej blog sony, kde v předstihu oznamují hry na další měsíc, takže se vyhneš tomu, že si koupíš hru, která bude třeba příští měsíc zadara
  • Chapes vubec na jake zakladni vlastnosti nenazrany MS utoci? Sakra lidi proberte se! Co myslite, ze nas priste ceka, kdyz jim to tak snadno projde? Je ti snad jasne, ze nic pekneho to nebude, ze?
  • Ethy
    Ty jseš fakt šmoula *1*. Co se týče PC, tak Microsoft na hráče prdí neskutečně, nebo sis snad někdy od dob XBOXu všimnul něčeho dobrýho s čím přišel MS pro hráče? Já teda vskutku ne, jako chápu to že na tu podporu PC hraní prděj, byli by sami proti sobě. Ale co teďka udělali s těma 8čkama? A ještě jak se snaží zlanařit na nějaké Halo hráče aby na ten jejich novej "šystém" přešli... To je vážně hilérijs *6*. Jako nebejt v podstatě VALVe a Steamu + pár vývojářskejch teamů kteří jsou vstřícní k PC hráčům (čti CD Projekt Red), tak je PC platforma mrtvá a nějakýmu Microsoftu by to bylo totálně u zadku, to mi věř! Tak otevři oči *4*

btw God of War má můj respekt, hádat se tu už druhý den s ovcema co ignorují restrikce Microsoftu a jdou slepě se stádem XBOX1 fanboys, to už chce mít nějaký nervy *4*
  • odpověděl sis na to defacto sám, nakrm ovce a půjdou slepě za tebou. To se děje bokem si už neuvědomí.
  • MishKonn
    Bohužel, máš přístup ke všem hrám, co byly k dispozici od té doby, kdy sis službu předplatil a dále neomezeně (při předpokladu, že si službu budeš nadále platit).
  • To víš, je to velký drsňák, který nadává na Microsoft, díky kterému může na svém PC mít nelegální Windows a stahovat na něj nelegální hry :-D
  • tomu se říká uhodit hřebík na hlavišku ;)
  • Pokud jsi tedy sledoval konference bez zaujetí, tak by mě zajímalo, proč X-One? Je tam nutný šmírovací Kinect, DRM, nutnost online, samá omezení, větší cena o 100 euro. Buď tedy lžeš a jsi X-Boy a nebo průměrný obyvatel US... Nic ve zlém.
  • To že na jejich platformě jedou hry, je pouze díky masám a rozšíření Win. MS hry pro PC nijak nepodporuje, rozpustil nebo transformoval veškerá PC studia. Jejich Live na Win je toho důkaz. Takže ano, na PC MS na hráče sere bez debat.
  • ty do TV zastrčíš blueray? já mam pod TV BR dune s HDD, moje smart TV mu nesahá po kolena a taky se dá ovládat smartphonem (skrz wifi-lan)..
    ale kdo ví co bude umět xbox, třeba ani nebude mít pořádnou podporu kodeků a nebude umět přehrávat videa z hdd/usb
  • Někdo mně volal?
  • Paneboze lidi, vzpamatujte se! To uz mate tak vymyte mozky, ze sezerete MS i tohle vsechno? Jen tak dale, piste o tom, jak vam to nevadi jak jsou vsechna ta omezeni prkotina. Co myslize, ze nastane v budoucnu? Myslite, ze ti nenazranci z MS ( toto plati vseobecne) se u toho zastavi? Proc se vzdycky najdou tupe ovce co to sezerou i s navijakem? Nechapu.... Presne kvuli takovym hlupakum a ignorantum speje vsechno do haje.... To mate strach samostatne myslet nebo o co jde?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit