Přejít na výpis diskuzí
Blogy z LA: Sony knockoutovala Microsoft
11.6.2013 | Miloš Bohoněk
167 příspěvků
-
Na to odpovím jenom ... The division
http://www.nowgamer.com/siteimage/scale/0/0/360015.png -
Jo sorry za ten sek v generaci radeonů, ztratil jsem o tom přehled když jsem pořídil nvidii a přestal jsem sledovat novinky v PC HW
-
Já myslím, že lepší grafiku než v Metro Last Light už ani PS4 neutáhne.
-
protože sem od toho placenej prde
-
Tak proc sem pises, proc reagujes, proc tu opruzujes?
-
Tak prvý deň E3 bol zaujímavý. Sony pomerne dobre využila zaváhania MS v komunikácii, ktoré sa mu podarili medzi predstavením a E3-kou. A hlavne podarilo sa im "zahrať na city" vo viacerých aspektoch.
Nepotrebnosť permanentného/občasného pripojenia na net je určite výhodou pre ľudí, ktorí nemajú aj teraz konzolu stále pripojenú k netu. Tí, ktorí ju majú, tým to môže byť jedno, pre nich sa nič nezmení (a pravdepodobne tých je aj väčšina).
S tým, že Sony nebude blokovať bazarový predaj, požičiavanie a pod. to bol tiež dobrý ťah. Ale bude to naozaj také ružové? Je to celá pravda, ako to bude vyzerať v reáli? Nie je možnosť, že Sony, to síce zakazovať nebude, ale ošetria si to vydávatelia sami? Podľa mňa v tejto otázke je ešte stále dosť nezodpovedaného (čo bude zaujímavé sledovať). Ja osobne si myslím, že síce na konferencii to takto podané zožalo veľký aplaus, ale nejaký háčik to mať bude. Pokiaľ nie, tak jednoznačne palec nahor.
Cena hrá v prospech PS4, ale je potrebné si uvedomiť, že súčasťou XO bude Kinect 2, ktorý určíte cenu vyháňa nahor (bez ohľadu, či niekoho zaujíma/nezaujíma, chce/nechce je tam - a pokiaľ má MS ambície vo väčšej miere využívať funkcie Kinectu a to nielen v hrách, čo zjavne má, tak rozhodne je lepši urobiť jednu verziu konzoly, kde bude všetko aj za cenu vyššej ceny).
Uvidíme, čo prinesú ďalšie týždne/mesiace a čo všetko ešte na jednej alebo druhej strane vypláva na povrch, resp. sa objasní... -
Nepodojí, s ohledem na to, že můžu kupovat bazarovky a po dohrání je zase prodat...
-
Tak mi to sakra doprej;).
-
neni lepšího zákazníka než fanatickej obdivovatel, apple by moh vyprávět
mě nechávaj konzole chladnym, konzole budou mít pořád stupidní ui, protože gamepad tomu velí -
se neboj, oni si te pak podoji na hrach, kazda aspon za dvojnasobek rozumny ceny, to bude zuzo *6*
-
Sorry - jen oprava, samozřejmě "TFLOPS", ne "GFLOPS".
Dále je nutno doplnit, že architektura těch GPU je novější, než u zmíněných Radeonů, takže lze předpokládat, že v reálu budou o fous výkonnější. Každopádně se jedná zejména v případě PS4 o hardware, který při dostatečné optimalizaci bude moci zobrazit grafiku, jakou jsme ještě nikdy neviděli... *5* -
Tak to ber ale ze se lidi rozhoduji hlavne mezi Xbox One a PS4.
Takze protoze uz ma plastation take placeny MP zvolis si xbox u ktereho navic musis byt online, nemuzes odpojit kameru, pujcovani (kupovani) her je znacne omezene a za MP stejne platis.
Kdyby u xbox komunity placeni za MP nefungovalo, tak by sony pravdepodobne tento model take zavrhlo.
Kdybych nejakou konzoli kupoval pak by to byla sony protoze me do nice az tak moc nenuti
Zive se pamatuji ceny PS2 pri startu ktere mirily az k hranici 20k kc. V tomto me obe konzole mile prekvapily -
S tou grafikou jsi vedle. Xbone má grafárnu o teoretickém max. výkonu 1.24 GFLOPS (cca na úrovni Radeonu 7770) a PS4 má grafickou kartu o teoretickém max. výkonu 1.84 GFLOPS (tzn. někde mezi Radeonem 8750 a 8770), tj. podstatně výkonnější.
Lze s jistotou tvrdit, že PS4 bude na hry o slušný kus výkonnější železo. -
jenže u MSka si za těch pár let dostal hovno, PS+ už teď nabízí hry zadarmo
-
Hele chápem to. Prostě nemáš rád MS. U mě teď taky vede Sony, ale furt plevelit diskuzi ještě navíc "dětinskýma" výkřikama. Kdyby to bylo aspoň vtipný ... a ne, není to tak, že když se vtip líbí tobě, tak je zaručeně vtipnej *3*
-
To si ale nemohol myslieť vážne *3*
-
Xbox nesleduji takže nevšiml (paradoxně mě víc zajmá PS, který nemám jen proto že nemám televizi)...čeho sem si ale všiml je, že my MS už xx let poskytuje podvozek na, kterém mohu hrát na PC (narozdíl od souseda s Linuxem, který ty win musí mít aby si zahrál). Win 8 jsou kontroverzní ale to mě trápit nemusí protože používám win 7. Co tam máte dál?
-
doteď: xbox360 má placenej multiplayer? hahaha, vtip
rok 2013: novej ps má placenej multiplayer? no a co, těch pár stovek, sem pro -
Hlavně že v tom PS4 není ta pojebaná kamera s mikrofonem jako integrální součást ovládání. MS to tímhle slušně podělal. Šel bych tentokrát jasně do Playstationu.
-
souhlas , celkově jde oto aby všichni hráči začli hrát na konzolích a nemohli tak hrát craknuté hry a aby si kupovali hry a platit za uživáni konzole online (jednou měsíčně hodí na XBOX-Log jednu MP3 a jedno 30let starý video a budou chtít balík za ty sra*ky co budou tvrdit že jsou super) . Tady je taky krásně vidět na jaké urovni je lidstvo (MENTÁLNĚ) kdyby to takhle na nás zkoušeli někdy v letech 1900 až 1970 tak by je vyházeli z oken na kůly . Ale dnes už asi většina lidu na planetě je dobře prokrmená geneticky upravenou kukuřicí a na čichaný řepky z nafty že už to nikomu nevadí , a ti kteří se budou dost hlasitě projevovat že to je špatně tak se buď dokrmí nebo se zavře do blázince.