Přejít na výpis diskuzí
Blogy z LA: Sony knockoutovala Microsoft
11.6.2013 | Miloš Bohoněk
167 příspěvků
-
další zaujatej fanboy, ach jo ... není to snad jedno, když tě víc bere sony, tak se starej o PS4. Myslíš, že když tu budeš po 150té říkat že XB1 je shit, tak že tím něco změníš ? Každá konzole nabízí něco jiného no a podle toho si najde svého zákazníka. Někomu se třeba funkce XB1 líbí a proto si ho koupí, někomu se zas z jiných důvodů nelíbí PS4. Ale psát tu příspěvky typu "Go home microsoft" mi přijde dosti dětinské a ubohé.
-
Obě konzole jedou na 8core CPU s architekturou Jaguar od AMD, Xbone má 8GB DDR3 z čehož 3GB jsou rezervovány pro system. PS4 má 8GB GDDR5 z čehož 1GB je pro system, obě konzole mají grafiku od AMD někdě na úrovni 6770 ale nejsem si tím nijak jistej, bralo se to podle těch TFlopů.
-
nemal by mat typek na obrazku skor modre rukavice a nie zelene?:)
takto to vyzera ze xbox knockoutoval sony :))
to len pomimo...ohnik moze dalej pokracovat :) -
Raději bych tu dlouhou....sem uživatel PC a na Windows si užívám her do sytosti takže si teď nejsem úplně jistej co máš "konkrétně" na mysli tím, že Microsoft na hráče sere respektive jak se to pojí ke konzolím.
-
Ty si opravdu hodne informovany...Vsechno mas na hlavni strance, staci se jen podivat. Mas tam cenu, vykon HW a hry.
-
Chci se zeptat, kdyby si řekněme teďkom předplatil PS+, tak bych dostal přístup i k hrám, které byly uvolněny zdarma v rámci PS+ už před mým předplatným? Nebo mám jednoduše smůlu?
-
sony knockoutovala microsoft, nicmene kdybych ted sel do obchodu a konzole byly na sklade, tak si koupim stale xbox, a to po shlidnuti obou konferenci a s zadnym zaujetim.
-
No já právě nevim *15* . Každopádně, jestli budou dávat takhle levný hry, který stejně už většina cílovky má, nebude to nic extra. MS hodně dá na automatizovaný feedback, takže si vždycky asi vytáhnou, které hry jsou nejpopulárnější a ty pak rozdá, protože na tom moc neprodělají. Vůbec bych se nedivil...
-
Chces to v kratke verzi? Sony mysli na hrace kdez to Microsoft s*re na hrace. Tak co:)
-
No, kdyby ty funkce fungovali i u nás tak pro lidi, který nechtěj jen herní konzoly ale i něco "navíc" co ta konzole nabízí.. tak by to byla docela dobrá volba a řek bych že na takový lidi ms míři ovšem asi jen v americe.. Xbox holt nemá za cílovku "hc hráče" :)
-
Go home Microsoft už tu čtu po 3x dneska a zase od tebe..netušim čím tě tak namíchly ale poděl se o to :)
-
No rikali ze Xbox Gold budou mit 2 hry zdarma kazdy mesic ne?
-
Milé to je hlavně pro toho člověka, na jehož affiliate účet na amazonu to lidi přesměruje.
-
Amen.. Snad bude novej dualshock trochu vetsi.. Ale moc to zatim nevypada.. :-/
-
mne se teda libila vice tiskovka a hry u xbox :-) u ps4 mne hodne zaujalo destiny, ale zase si nedovedu predstavit, ze bych takovou hru mel hrat na gamepadu. docela by me zajimalo porovnani HW u obouch "next gen" masinek, protoze ani na jedne tiskovce nic nerekli...
sluzby a cenu bych v ceskych podminkach moc neporovnaval. stejne bude stat kazda konzole skoro 20K -
To mělo něco společného s XBL Gold? Oni to oznamovali jako nějakou super zprávu, která naprosto mění situaci...
-
Je to místy těžký jak prase, ale zase větší uspokojení z dohrání lvlu sem ve svý hráčský historii dlouho nezažil.... napolsedy by to bylo projetí Prince 1 bez savu ;)
-
Jo poslední konzoli jsem kupoval PSX :), taky uvažuju že bych do toho letos šel.
-
No nerikal jsem to? :D
-
Ne, vcera na E3 rekli ze dostanou nejaky hry (zatim rekli Halo 3 a AC2...X let stary hry za 150kc ...)