Přejít na výpis diskuzí
Bloodborne předvádí temné krásy hororových lokací
12.2.2015 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
Tím spíš je otázka, proč tam nemůže být tedy rovnou checkpoint?
-
Myslím od nejbližšího checkpointu, pane vtipný.
-
A já jsem myslel podle úvodního obrázku, že se jedná o další AC *1* .
-
*15*
-
Na tenhle typ her potřebuješ alespoň trochu umu. S kotoulama moc daleko nedojdeš, protože nehorázně žerou staminu.
-
Nie je to len repetitivne a nudne. Bud trash na ceste dokola zabijat , alebo skusit prebehnut s riskom, ze ma zabiju , pretoze kym sa "dostknem hmly" trva to hrozne dlho. Rozmiestnenie "checkpointov" pred bossmi v Souls hrach je pre mna najvacsi zabijak hratelnosti.
-
Prej to má být přístupnější.
-
Moc ti to nevěřím :). Zrovna Manus nijak extra těžkej není, zato Fume Knight je daleko těžší, než byl Artorias. Spíš myslím, že chceš jen vyvolat flame.
-
Vždyť to můžeš proběhnout.
-
Aaale, ono se to k nám dostane. Já ještě pořád drtím DS1. *1*
-
Na tuhle hru jsem zvědavej, konečně to vypadá, že budu na svůj toustovač mít alespon jednu dobrou hru konečně... tak snad
-
"Měl by jsi ho chápat tak, že nejsem "Casual" hráč."
Tak to předpokládám, že hraješ na PC a ne na casual zařízení jménem konzole, kde je 95% her casual. *1* -
Nejlepší na tom je, že to s hardcore nemá nic společnýho. Prostě jen opakuješ dokola to samé, dokud to nedáš. Spíš je to něco jako umělé prodlužování hrací doby. Na designu stylu "potvora mě dává na 1-2 rány, takže musim spamovat kotouly a lahvičky" nevidím nic sofistikovaného ani kvalitního, někdo ale možná jo. *7* Pro mě je to stejné, jako když si v nějaké FPS dám max obtížnost, že mě zabijou běhěm sekundy. Nicméně uznávám, že v dnešní době casual srajd je to takový malý zázrak.
-
Jestli ti trvá hodinu se probojovat k samotnému bossovi, tak to asi docela hardcore bude ne?
-
Měl by jsi ho chápat tak, že nejsem "Casual" hráč.
-
Chápu tvůj příspěvek dobře tak, že o sobě tvrdíš, že nejsi normální?
-
Mně by nevadilo opakovat jeden souboj klidně i stokrát, ale proč se k tomu souboji musím hodinu probojovávat? Proč nelze dát checkpoint před souboj s bossem? Možná pro lidi, kteří nemusí nic dělat a mají denně 24 hodin volného času, je to dobrý způsob hraní, ale pro mě ne. Prosekávat se dokola k bossovi, to není žádné hardcore, to je jen zbytečná ztráta času.
-
prosím jen né přizpůsobování masám a tahání za ručičku.
-
Úpřimně tedy doufám, že to bude hratelné pouze pro ty "Hardcore" lidi, protože se obávám, pokud to bude pro ty "Normální" že už to asi zase nebude hra pro mě.
-
v tom pripade jdi o dum dal s nenapadnou snahou menit hry tak aby byly pristupne i opicim