Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tím spíš je otázka, proč tam nemůže být tedy rovnou checkpoint?
  • Myslím od nejbližšího checkpointu, pane vtipný.
  • A já jsem myslel podle úvodního obrázku, že se jedná o další AC *1* .
  • del0
    *15*
  • kennyB
    Na tenhle typ her potřebuješ alespoň trochu umu. S kotoulama moc daleko nedojdeš, protože nehorázně žerou staminu.
  • Nie je to len repetitivne a nudne. Bud trash na ceste dokola zabijat , alebo skusit prebehnut s riskom, ze ma zabiju , pretoze kym sa "dostknem hmly" trva to hrozne dlho. Rozmiestnenie "checkpointov" pred bossmi v Souls hrach je pre mna najvacsi zabijak hratelnosti.
  • Kozy
    Prej to má být přístupnější.
  • Moc ti to nevěřím :). Zrovna Manus nijak extra těžkej není, zato Fume Knight je daleko těžší, než byl Artorias. Spíš myslím, že chceš jen vyvolat flame.
  • Kozy
    Vždyť to můžeš proběhnout.
  • Ilusiveman
    Aaale, ono se to k nám dostane. Já ještě pořád drtím DS1. *1*
  • Na tuhle hru jsem zvědavej, konečně to vypadá, že budu na svůj toustovač mít alespon jednu dobrou hru konečně... tak snad
  • del0
    "Měl by jsi ho chápat tak, že nejsem "Casual" hráč."

Tak to předpokládám, že hraješ na PC a ne na casual zařízení jménem konzole, kde je 95% her casual. *1*
  • del0
    Nejlepší na tom je, že to s hardcore nemá nic společnýho. Prostě jen opakuješ dokola to samé, dokud to nedáš. Spíš je to něco jako umělé prodlužování hrací doby. Na designu stylu "potvora mě dává na 1-2 rány, takže musim spamovat kotouly a lahvičky" nevidím nic sofistikovaného ani kvalitního, někdo ale možná jo. *7* Pro mě je to stejné, jako když si v nějaké FPS dám max obtížnost, že mě zabijou běhěm sekundy. Nicméně uznávám, že v dnešní době casual srajd je to takový malý zázrak.
  • Ilusiveman
    Jestli ti trvá hodinu se probojovat k samotnému bossovi, tak to asi docela hardcore bude ne?
  • Ilusiveman
    Měl by jsi ho chápat tak, že nejsem "Casual" hráč.
  • Chápu tvůj příspěvek dobře tak, že o sobě tvrdíš, že nejsi normální?
  • Mně by nevadilo opakovat jeden souboj klidně i stokrát, ale proč se k tomu souboji musím hodinu probojovávat? Proč nelze dát checkpoint před souboj s bossem? Možná pro lidi, kteří nemusí nic dělat a mají denně 24 hodin volného času, je to dobrý způsob hraní, ale pro mě ne. Prosekávat se dokola k bossovi, to není žádné hardcore, to je jen zbytečná ztráta času.
  • Ilusiveman
    prosím jen né přizpůsobování masám a tahání za ručičku.
  • Ilusiveman
    Úpřimně tedy doufám, že to bude hratelné pouze pro ty "Hardcore" lidi, protože se obávám, pokud to bude pro ty "Normální" že už to asi zase nebude hra pro mě.
  • v tom pripade jdi o dum dal s nenapadnou snahou menit hry tak aby byly pristupne i opicim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit