Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • del0
    Koukám, že haha (tipuju Gajínka) je dobrej noob. Dostávat takhle na pr*el od AI. Ten by nemohl hrát třeba CS nebo Q3, tam by mu praskla žilka během 5 minut. *15* TheQQQuiter. *15*
  • Nenech se zmýlit, ty mě taky bavíš, jinak bych tady ten čas s tebou neztrácel, neboť krom tý zábavy, kterou mi poskytuješ, je diskuze s tebou naprosto o ničem. *2*
  • divit sa budes akurat tak ty pri pozerani gameplay videi na youtube *15* *15* *15*
  • Tak a mame sa na co tesit, oprasime ovladace pockame neaky ten mesiac a o zabavu bude postarane
  • Aby ses nedivil az zjistis ze uz ukazali vsechno a nic vic tam nebude *1*
  • Vogon
    Nejkrásnější věc na hrách od Legendary Big M je atmosféra plná tajemství, kdyby ti ukázali úplně všechno ještě před vydáním hry(to je dneska v módě), tak by to hře ublížilo.
  • konecne slovo chlapa *1* *1* *1*
  • mesto ukazovali už milionkrat neco noveho by nebylo? tohle se omrzi po par minutách (ne li sekundach)
  • pfff. to nic není. Manus na druhý pokus *15* Já dal na první pokus Kalameeta a to ještě nebyl ani sestřelený
  • jsi retardddddddddd, že tvrdíš jak je to easy a nepotřebuješ x pokusů a pak z tebe vypadne, že jedeš coop, při kterým ti stačí většinou jeden pokus a je to pomoc pro totální lemply...vážně si pobavil. Díky *1* *1* *1*
  • Qwer: klid, jen si z tebe dělá srandu. Teda aspoň si to myslí. On je takovej místní DS radikální extremista, kterej si absolutně nevidí do huby a vymejšlí ptákoviny, jen aby měl cool pocit z toho, že utřel někoho, kdo se opováží napsat o DS něco, co neodpovídá jeho víře.
  • Jo, jsem retardddddddd jen protože hraju tu hru tak, jak je myšlená a udělaná. Tvoje uvažování bych vážně nechtěl mít *1* Oni tam tvůrci ten multiplayer dali asi jen proto, aby tys tady mohl "rádoby" stírat někoho, kdo ho hraje, co? *8* Krom toho nepříliš funkční multiplayer, kdy jsem byl rád, že se mi podařila sehnat pomoc alespoň tak 2 možná tři bossy.

BTW: nechápu jak diskutér tvojí úrovně může mít tolik plusů. Asi tě dost baví klikat, co *1*
  • Jelikož jsem ještě nezačal hrát dvojku nevím jestli se tam třeba neobjevil znovu v tužšší verzi. Každopádně je k smíchu, že jsi tak lehkého bosse udolával několik hodin a přitom se sám nazveš veteránem.
  • ne bavím se o Manus, Mother of Qwer... Trošku jsme si nerozumněli. To se stane
  • takže jsi zabíjel v coopu *1* *1* ok. ok. Ty jsi retardddddddd. v Pve to zabije i opice *1*
  • Pardon, to mělo být níže :)
  • haha: ty abys na mě hned zase nereagoval. A přitom jsem ani nic špatnýho nenapsal, jen že není třeba opakovat 30x. Ale ty jsi proti mě tak zaujatej, že zase začínáš. Asi závidíš, že nejsem takovej lempl, jako ty, a stačí mi pár hodin, abych se do tý hry dostal. Vážně nevím, co má tady společnýho mých nahraných 60 hodin a to, že jsem byl schopnej dát každýho bosse na max 10 pokusů. Ano, první boss obří minotaur mi dal zabrat, to jsem se do tý hry ještě nedostal. I tak jsem ho dal na ne víc, než 10 pokusů. A byli i další, co mi dali zabrat, ale jiný jsem dal na podruhý/potřetí. A jak někteří píšou, že Smough a Ornstein byli těžký, tak i jim dám za pravdu. Ale dali se, pokud si člověk zavolal na pomoc Solairea nebo kdo to tam byl a případně ještě jinýho hráče. A zase mi vkládáš do úst něco, co jsem neřekl. Kde jsem psal, že jsem zabil Manuse na první pokus? Už, prosím tě, mlč. Ztrapňuješ se tady a vymejšlíš si ptákoviny, přičemž se nestydíš mě nazvat lháře a přitom sám produkuješ jeden žvást za druhým. *3*
  • Bavím se o "Manus, Father of the Abyss"? Jestli ano, tak jsem ho opravdu zabil na druhý pokus. Jeho útoky je snadné odhadnout a pokud máš trošku rychlé reflexy, tak není problém. Možná jsem měl jen štěstí, ale opravdu nejtěžší z jedničky mi přišli Smough a Ornstein.
  • Nebreč jen proto, že tobě to nejde. *4*
  • chtěl bych vidět, chtěl bych vidět Manuse na druhý pokus, opravdu bych to chtěl vidět, ještěže si na internetu může každý vymýšlet báchorky že??? Na tři rány mrvý, extrémně rychlé útoky, které si musiš naučit, které si musíš zapamatovat, které si musíš dobře načasovat, do toho je dobré použit na neck na defense spellu, ale ano, ty jsi to dal na dva pokusy. Bravo!!! Smekám skillo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit