Přejít na výpis diskuzí
Bloodborne předvádí temné krásy hororových lokací
12.2.2015 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
Dyť oba díly dark souls dohrál i můj 50-ti letej fathr, kterej hraje jenom battlefieldy
-
O&S vzdycky davam napoprve, ale treba s Manusem jsem se sral asi 3 dny :D
-
Manuse jsem dal na podruhé, vůbec patřil k těm lehčím bossům. Horší byl Artorias, ale Smough a Ornstein mi dali zabrat snad ze všech nejvíc. Padlo hodně kur3v než jsem je pokořil.
-
prosim tebe, máš nahraných ušmudlaných 60 hodin v DS, bez DLC. bez Ariamisu a vše dáváš na první pokus. Jasně. Já veterán z Demon Soul, se drbal s Manusem půl dne a ty na první pokus. Jenom 20-30 pokusu mě teď zabral Fume Knight na NG++ v DS2 sice jsem jel s long sworld, ale i tak a to např. Fume je lehči než Artorias z jedničky...
-
Přesně tak, DS hraju už potřetí a fakt to není těžká hra, jen člověk nesmí dělat blbosti a mít oči otevřené. Nic tam není zadarmo, na spoustu věcí musíte přijít sami, a o to větší je to zábava.
-
Nesmí se toho člověk bát, stačí vydržet, naučit se základy a pak už to jde samo. Trpělivost je základ. Beru to jako cvičení nervů.
-
Přes všechny ty kecy kolem i je nakonec i Dark Souls hratelný a ty "fámy" že je na každýho bosse nutno 30 pokusů jsou buďto kecy, který maj tu hru v očích ostatních udělat ještě víc hardcore a nebo jsou z úst nějakýho lempla. Já jsem v průměru každýho bosse dal tak na 3-5 pokusů, dva dokonce na poprvé a snad žádnýho jsem nedělal víc jak 10x :)
-
Vypadá to dost dobře. Už je jen otázka, jestli to bude hratelné i pro normální lidi, nebo jen pro ty, co si říkají "hardcore". Opakovat jeden souboj 30x není nic pro mě.
-
Atmosféra, hudba, prostředí nádhera.. ale když vidim ten gameplay nic extra to neni *7*
-
Boží hudba! Atmosféra taky konečně fajn (dost dělá ta hudba).
Btw: Proč mi OPĚT nejde přihlášení přes mojeID? -
Proč to nepřiznat.. tohle konzolistům dosti závidím.