Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žádný strhující zázrak, ale docela fajn gameska, pokud máte rádi sandbox.
    Ale cena je naprosto ujetá, za ty prachy to fakt nestojí. Odpovídající by byla tak třetina až polovina současné ceny.
  • PC verze je údajně velký pr*ser. Velmi špatná optimalizace, extrémní bugy, padání hry. Nebrat.

Jaká škoda.
  • ***Duchodci maji sve předražené hrnce a elektrické decky, mladi hipsteri zase pripitomele...***

A Hovnouskove mají svůj trolling s obratným náklikem.
  • dobrej model *15*
  • test
  • Thanks captain obvious!
  • Hodnocení tam se mi zdá irelevantní. Stačí si přečíst pár recenzí a nemám pochyby o slaboduchosti některých "recenzentů".

V profesionálních recenzích očekávám rozpětí hodnocení 7 až 10/10.
  • Tech tramvajaku bude asi vetsina, co jsem koukal na nejake streamy, tak to bylo porad, breceni o tom, ze lod nemuzu ukrast, tohle nejde znicit, nemuzu nikoho zabijet. Ze vlastne ta hra je nahovno, protoze oni chteji murer, death, kill a to tahle hra nema
  • No hlavně, kdo chce hledat chyby, vždycky je najde :)
  • 1. Je treba si uvedomit ze pokud nekdo chce vytvorit hru z vesmiru kde bude cela galaxie generovani se neubrani. Neni mozne neco takoveho vytvorit rucne. Takze ano, veci se tam opakuji a vsechno vypada vicemene podobne a i pri sebevetsi snaze to bude repetetivni.
    2. Zadani konkretnich cilu pripadne pribehu ve hre ktera ma rozlohu NMS neni dost dobre mozne protoze nejde dost dobre obsahnout celou herni plochu a tudiz je nutne aby si hrac urcoval cile vlastni. Pokud by tvurci rucne obsadily hru pribehem a rucne designovanymi udalostmi bylo by to jen v male casti vesmiru a hraci by se vsichni museli koncentrovat tam a zbytek hry by byl jaksi k nicemu.
    3. Hru jako GTA 5 delalo nekolik let par set lidi, pokud si nekdo mysli ze v NMS najde takove GTA V na kazde planete je iddiot a bude zklamany jako kdyz spadne decku cerstva zmrzlina na zem.
    4. Zaplnit hru rozmeru NMS nebo Elite obsahem aby se po case neopakoval nejde, protoze pak by bylo treba aplikovat bod 3 a tvorit vsude unikatni klony GTA V a na ten nema zemekoule dostatek lidskych zdroju.
    5. Pokud by jste chteli multiplayer tak si uvedomte jak je ta hra velka a je v ni celkem malo obsahu i pro jednoho, natoz aby tam byl jeste pro vaseho kamose. A pokud by se vam libilo (jak je lidstvu vlastni) rozpoutavat konflikty tak verte tomu ze ta hra je tak velka ze i ten sebevetsi vami rozpoutany konflikt by se rovnal blesimu prdu a kazdemu by byl jedno a nikdo by o nem ani nevedel.
    6. nebudte naivni anemejte zbytecna ocekavani ktera znate z jinych her, hra tohohle typu je hlavne o vas, malokdy je chyba ve hre samotne. Je to neco jako kdyz nekdo chtel byt od mala tramvajak ale celej zivot delal kosmonauta a desne ho to stvalo. Takze pokud jste tramvajak dusi i telem, do tehle hry nelezte:)
  • http://www.metacritic.com/game/playstation-4/no-mans-sky

Hodnoceni zatim zadna velka slava....
  • no jasne ze ho ted potrebuju ja, protoze narazit na trumberu jako ty si o to vylozene rika..
  • Ano podle reakcí jde vidět, že já jsem ten co potřebuje prášek. *14*
  • ty budes dobrej pitomec a nervak, porad si jen stezujes..neco tam vyskakuje, rostlinky a krystaly..s tebou v jedny mistnosti nevydrzel ani pet minut
  • Tak si vem prasek, nerve:)
  • Ono je to dost unavující, když máš vesmír, přistaneš na planetě objeviš rostlinky a krystaly, které můžeš těžit, přeletíš do jiné soustavy na jinou planetu a zase ty stejné rostlinky a krystaly, potom přeletíš do jiné soustavy na jinou planetu a zase ty stejné rostlinky a krystaly ...

Přece jen jsem myslel, že budou mít materiály a ty přidělí generovaným rostlinám přímo pro planetu a ne pro všechny planety stejná rostlina se stejným materiálem.
    No, ale sem tam už čípek objevuje i zajimavosti.
  • Jo milestony. Vyskakuji u urcitých eventů a např. potkal jsem mimozemšťana, potkal jsem druhého ...
    Nevím jaký to má smysl. Dost jich vyskakuje, když máš event +1.
    Jestli je tam někde kvíz: Kolik jsi potkal mimozemšťanů? :-D
    Příjde mi to děsně rušivé.
  • munphf
    Nu jestli myslis ty milestony tak za ty ja doufam ze zustanou. Ony takhle "casto" vyskoci jenom ze zacatku, casem by se dosazeni dalsi urovne milestonu melo vic a vic prodluzovati.
  • munphf
    Taky taky, a) bude pátek b) vydají NMS pro PC c) zacina me dovolena :D... Jenom to cekani mam lehce kracene tim ze dnes si zitra tj ctvrtek vyzvedavam novy PC aby se vse vyse uvedene mohlo spojit hezkdy dohromady :D
  • Řekni mi hry, která se neopakuje? Jedinou prosím. Když to tak vezmu, drtivá většina her, možná všechny hry, které znám, jsou opakováním nějaké činnosti. Důležité je, jestli tě ta činnost baví. Mě teda přijde létání sem a tam docela zábavné. Vždyť jsem strávil tisíce hodin v leteckých simulátorech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit