Přejít na výpis diskuzí
Boj, průzkum a výprava do středu galaxie - video připomíná základní cíle No Man’s Sky
9.8.2016 | Václav Pecháček
95 příspěvků
-
Ježíši to je roztomilé zvířátko *14* *14*
-
Zkouknul jsem, jak to jeden čipek hraje na PS4 a musím říct, že se všechno opakuje ještě rychleji než ve Starbound. Byl na třech planetách a dvou měsících přičemž změny byly velice malé. Jedinou vzpruhou byly různé druhy lodí. :D Rostliny, skály, zvířata, stanice, mimozeměťani atd. minimální rozdíly. Nevím jestli se člověk nemusí dostat dál do galaxie, aby viděl větší rozdíly nebo měl prostě smůlu na výběr velmi podobných planet.
-
Pro mě je No man Sky jako Elite. Desítky hodin lítání a objevování krás. Nic jiného od toho neočekávám. Sky má navíc výhodu v planetách:) Bohužel stále čekám, že bude podobná edice, co je na PS4, protože nechci 60 éček za obyčejný digitál....
-
Indie maleho teamu to mozna bylo v dobe nez se do toho naplno vlozila SONY, ted to je zcela regulerni AAA hra.
-
Ne
-
me prijde vtipny to rozdeleni. Amerika 9.8, Evropa 10.8 a PC 12.8. jako kdyby PC bylo nejaky zcela zvlastni uskupeni statu kdesi v jiny dimenzi:)
Jinak moc nevim, ty reakce lidi jsou dost rozporuplny je to tak 50:50...ale musim uznat ze takovej hype sem uz dlouho nezazil, myslim ze v Hello games by si melo nakoupit dost kufru aby ty penize meli kam davat..slusna prace. -
0:48 - bitevni lod sileneho falickeho kultu!
-
genrovaná nuda jako všechny generovaný nekonečný hry takovou hru nepřestanete hrát protože jste ji dohráli do konceu páč žádnej konec nemáu přestanete hrát NUDOU
-
Já právě nechápu kde k tomuhle vzniklo takové hype... Si myslím, že na chvíli to vydrží, než člověka omrzí ten repetetivní gameplay, ale nemyslím, že většině lidí to vydrží nějak dlouho. Sranda je že už za těch pár videí co jsem zhlédnul mě začaly připadat planety jedna jako druhá... Takže ani ten úžasný průzkum se taky nějak nekoná.
-
Presne. Clovek az zita kolik lidi je strasne udivenych ze je to presne takove jak rikali a ukazovali. Je to mala indie hra od maleho indie tamu kde je obsahu jen na par hodin. Kdo cekal vic je naivni.
-
Počkám si na GamesPlay tady. Ale musím říct, že se mi to celkem zatím líbí. Jako taková oddychovka po těžkém dnu v práci na hodinku zkoumat vesmír, proč ne... Pokud to někdo pojme jako jako klasickou intenzivní řežbu s cílem nahrabat co nejvíc všeho, splnit všechno a co nejrychleji se dostat někam, tak to pro něj asi nebude to pravé... Jenom ta cena je naprosto ohavná....
-
Takže celkem podle očekávání.
-
Podle prvních ohlasů od recenzentů na velkých herních serverech se z toho klube kříženec sci-fi survival-sim / space minecraft s celkem repetitivní herní náplní. Třeba se to nějak posune, ale první hodiny (desítky hodin) je to prý zápas s trochu neohrabanými mechanikami a jednotvárné opakování činností, které samostatně moc nemají čím zaujmout. Sice technicky a vizuálně úžasné, rozmanité na pohled, ale ubíjející, monotónní a poněkud nudné na dotek.
-
Dvojka na Twitchi hned za Dota 2. 110 000 ludi ktori to sleduju a to este nieje vonku PC verzia. Prvy streamer ma 36 000 sledovacov a subscribe mu naskakuje kazdych dvadsat sekund...
€ $ £
L o L -
Ne díky, raději gears of war 4.