Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja jsem svoje dotazy myslel vazne. Nicmene podival jsem se na nejake streamy a vsude jenom hopkali po planete a sbirali "suroviny". Neboli takovy nekostickovany scifi minecraft. Nevim jestli to je tim zacatkem, ale najit ve streamu gameplay, ktery se odehrava ve vesmiru mimo planety bylo temer nadlidske usili.

Je tedy i v realu gameplay hlavne o sbirani surovin a hledani nejaky predmetu, pomucek a ruznych veci na planete a cestovani v kosmu, boj s vesmirnymi pirat apod. tvori velice minoritni cast?
  • Jestli myslis ty dva co se domluvily mimo hru protoze jeden pristal na planete kde byl pred chvili ten druhy tak to moc nezapada do nahodneho setkani. Kdyby se nedomluvily tak se nepotkaj ani omylem.
    navic to byla asi dost velka nahoda zapadajici do te skoro nulove sance, kdyby kazdej byl na opacny strane galaxie to setkani by neprobehlo.
  • Jasne, sance je nulova *1* http://www.pcgamer.com/no-mans-sky-multiplayer/ a to ani ne jeden den po vydani! *2*
  • Vzhledem k tomu ze v NMS diky poctu planet je skoro nulova sance ze nekoho potkas je to uplne jedno.
  • Promiň, chlape *9*
  • Na svoji hlavicku nejspis a podle tveho projevu nezustalo pouze u jedne rany. Chovas se stejne jako hovnousek *3*
  • munphf
    V pripade ze budu chtit hrat hru kterou "dohraji" tak asi nepujdu do NMS ale zvolim neco pribehovyho, Far Cry, Skyrim, AC... Kam by si pak zaradil napr MMORPG hry? Taky nemaji "konec" a taky je clovek prestane hrat vetsinou z duvodu "nudy"...
  • munphf
    Nu, ono tam pujde asi o to, ze US a EU je mysleno pro PS4, pro PC nema moc smyslu delat release dle lokace pro DRM-free hry. Aspon tak sem to pochopil :).
  • Coop s někým, koho znám..., to by byla jiná. Spojit se s někým a udělat malý konflikt někde v nějaké hvězdokupě. Generování vesmíru je asi jedna věc a udržet stabilní mutiplayer druhá. Věřím, že ti tuhle možnost do hry ještě přidají a doufám, že se tím hra nesesype. My taky byli k vytržení, když jsme si v coopu ve Space Engineers stavěli základnu, přidali planety (a i když to týden co týden upravujou) od té doby nehratelné. Planet Nomads se rýsuje, ale to bude jen na planetě - alespoň pro začátek.
  • Co ty dislajky, vy teplouši??? Uhodil jsem hřebíček na hlavičku, co? looool
  • Sean Murray je lhář
  • Nene, mluvil několikrát o "real planet sized objects" ono je z hráčského hlediska jedno, jestli má planeta průměr 150km jako v NMS nebo 12 700 km jako Země, i Pluto, které považujeme za prcka má průměr 2300 km, takže buď Sean neví, jak velká je průměrná planeta, nebo si z lidí dělá dobrej den a myslí si, že to bude kazdýmu jedno.

"can you run into other people, other players in the game?
    Sean: Yes!"

tohle je podle mě úplně jasná, čistá a zřejmá lež a podle mě moc dobře ví, že lže, proč by taky nelhal, když jim to zvedne prodeje a nic mu za to nehrozí, kromě toho, že spousta lidí si jejich další hru už nekoupí. On i ten přístup k zákazníkům, kdy tenhle fakt že ve hře nikoho nemůžeš potkat prostě nezjistíš z jejich materiálů a museli to objevit nějaký lidi na twitchi je velkej zdviženej prostředníček. Kdyby řekli jasně, "naše planety jsou instancovaný, nemůžete na nich nikoho potkat" tak ještě dejme tomu, ale jenom mlžej.
  • *1* já se těším až si dám po práci a provětrám páky s migem, radši lítám na planetě zemi v atmosféře, ale no man sky vypadá dobře
  • ED jsem si puvodne predobjednal s tim ze tam bude fullofline mod, jakoz to hrac ktery nema rad PvP, takze ted po 2 letech stale hraji ED v solo rezimu a stale bavi. Ono je to taky o tom jak casto to hrajete, pokud je nekdo nolifer a venuje jedne hre 10 hodin dene, tak ad se nedivi ze mu dojdou moznosti co delat.
    A jakoz to fanousek vezkrze vsech vesmirnych her, jsem NMS proste koupil i za tu nekrestanskou cenu, protoze ocekavam, ze minimalne 100 h zabavy mi to da, a v tom pripade je cena/hodina zabavy adekvatni
  • Čekám na vydání PC verze, tak se nemůžu hry ani zastávat, ani ji odsuzovat, Pokud se dva lidé nevidí, je to celkem škoda. Zajímalo by mne, jestli je to záměr (zvláštní, pokud tvrdil, že to možné bude) nebo jen nějaká nedomyšlená chyba. Rozhodně bych tím nikoho hned nelynčoval a neoznačoval za lháře, jak je dnes zvykem. :) Co se velikostí týče, třeba jen nebyla jen správně pochopena myšlenka "reálných velikostí" planet. Možná bylo myšleno to, že velikost je adekvátní, aby si člověk připadal jako na skutečné planetě. A ne, že bude natolik malá, že když se rozběhne, může sám sebe nakopnout do zad.

Osobně jsem velmi zvědavý, nepovažuji to za žádnou hardcore pařbu, spíš jen oddychovku pro relax. Navíc, musí se nechat odvaha vývojářů jít do takového projektu, obzvlášť, pokud bude následovat další podpora.

// Ještě co se týče toho potkávání se hráčů... nemůže to být také tím, že hra nevyžaduje PS Plus, je tedy nutné přijmout nějaký kompromis? Na PC vy mohla být situace rozdílná, uvidíme.
  • Lidská omezenost očividně nezná mezí. Nejhorší na tom je fakt, že si zřejmě připadáš "cool". Přitom jsi blb, který to v životě dotáhne leda tak k lopatě. Přeju ti hodně štěstí, prosťáčku.
  • A nepujde udelat nejaka ,,parta,, se kterou vas to pak kopne do stejne instance ?
  • Veskoslav
    Tak já osobně neberu NMS jako konkurenci pro Elite. Elite je pro mě "simulátor" vesmírného tvůrce hvězdných map:) A to máš jinak štěstí, já nenašel žádnou obyvatelnou planetu, ale našel jsem umírající hvězdu nebo systém, kde dvě hvězdy obihaly kolem červeného trpaslika.
  • Veskoslav
    Hlavně si to proklikej Maxicku. Evidentně ti zase sestra zapomnela dat prasky.
  • Coop s kamarády by byl fajn, já bych si dal i PvP, proč ne, stejně v té hře po pár hodinách neni co dělat.

Spíš jde o to, že Murray v rozhovorech lhal o tom, že můžeš potkat a vidět jiné hráče, ale planety jsou jen instance, i když dva stojíte na stejnym místě, tak ho neuvidíš. Tim se pro mě zařadil vedle Howarda, Molyneuxe a další kecálky kterym nejde věřit ani nos mezi očima, lháře moc nemusim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit