Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sean Murray říkal, že ve hře budou i "Earth size planet"... ne, že všechny budou gigantické. Každopádně nazývat někoho lhářem je přehnané.

A co se týká více hráčů... v jednom rozhovoru říkal, že to jsou sice lidé na jednom "serveru", ale že třeba deset lidí spolu by se neviděli všichni. Ta hra prostě tak není dělaná. A teď po tomhle "skandálu" prý na to už síťoví programátoři koukají, že nečekali takové množství lidí a proč se neviděli ani dva...
    Což je mi ale stejně šumák, beru hru jako zážitek pro jednoho, se vším všudy, nepotřebuji, aby kolem mě poskakoval nějakej exot, kterého neznám a kazil mi dojem.
  • Nevím, jak ostatní platformy, ale Steam má svůj systém achievementů jednotný, takže tam nebude hrozit nějaký rušivý text přes celou obrazovku.
  • Jojo, ze screenu na redditu to vypadá méně diversifikovaně, než se předpokládalo, na druhou stranu - to je prostě svět, taky na každém kroku nacházíme podobnosti a šutr tady bude vypadat stejně jako na Marsu apod.
    Každopádně soudy stranou, že. Dokud člověk nevyzkouší, tak nemá žádné právo odsuzovat *4*
  • Z toho co jsem viděl se vše opakuje již po hodině celkem solidně, ale pokud má člověk rád hry od UBI a vysbírává každou prkotinu na mapě, tak tady bude v ráji.
  • Doufám, že na PC budou jinak řešeny achievmenty. Jejich možství na PS4 je absurdní. Pořád uprostřed obrazovky vyskakují - sebral jsi jeden kámen, potkal jsi jednoho minozemšťana, potkal jsi druhého, našel jsi checkpoint, našel jsi druhý checkpoint atd.
    Při každé prkotině +1. Zatím nejvíce otravná věc na celém videu z NMS.
  • Já se na pátek těším.
    Tahle hra má neskutečné množství oddaných fanoušků (a první dojmy lidí na redditu z PS verze napovídají, že někoho to prostě baví), stejně tak jako má ta hra naprosto neuvěřitelné množství haterů, kteří si přečetli jeden odstavec "o hře", viděli trailery a vědí, že to bude naprostý shit, aniž by to vůbec zkusili. A ztrácí čas neustálím hatováním. *16*
    Tak či tak, ať už je pátek! Na hru se těším, ale jsem realista. Třeba mě to bavit nebude a odložím to po pár hodinách (spíš desítkách, až se to začne opakovat), ale co, 60 euro je prd. To dá člověk za jeden prokalenej večer. A vývojáři odvedli obrovský kus práce, vytvořili monstrózní dílo, a tak jim ty peníze rád dám. *5*
  • Hovnousek prispechal s dalsi briliantni analyzou plnou dojmu a nepravd. Tak hlavne ze je legrace.
  • Jo štěstí. To bylo někdy v začátcích ještě s Adderem. Od tý doby ani ťuk. :)
  • Ja som si v Star Citizen kúpil loď na ktorej lietam a bojujem s ňou, skúmam sice len časť vesmíru, takže nieje pravda, že si kupujeme neexistujúce lode. SC je teraz skôr o novom vývoji technológii, takže buďme radi, že aspoň niekto vylepšuje možnosti pre budúce hry *3*
  • walltar
    Možná tě Vávra zhypnotizoval aby sis jen myslel že si KC hrál... Stejně jak mě Roberts přinutil přispět na hru se zbraní v ruce. *3*
  • jamar28
    Vávra ještě nezačal vyvíjet hru? Sakra, co jsem si to teda sakra před půl rokem koupil a ještě předevčírem hrál? *8*
  • to jako ma nekdo precist takovou tapetu ? no to asi ne...
  • walltar
    Hmm... ale NMS nemělo kickstarter.
  • munphf
    Prosim prosim, pouzivej napriste odstavce

Diky
  • MMO hry konec maji jednoho dne muzete porazit vsechny bose vylavlit vsechni postavy na max. uroven udelat vsechny questy splnit vsechny achievementy... a ikdyz je to na dlouho je to prat zabava kdyz to nekdo predtim dobre vymyslel ,ale generovana zhovadilost to je o nicem
  • Dnesni doba kvuli Kickstarteru a extremni hustote socialnich siti preje podobnym experimentalnim, avsak zaroven prilis megalomanskym a zcela nerealizovatelnym projektum jako je NMS, Paskvildom, Elite Dangerous nebo Star Citizen.. Vyvojari se totiz mohou pri hypovani zcela utrhnout ze retezu nebot jim de facto nehrozi zadny postih. Lide do jejich projektu "investovali" predem, takze na jidlo a ste*ky maji. Reputaci si pokazit nemuzou, protože v nejhorsim svoji novou, ucelove zalozenou firmicku rozpusti a zalozi novou (coz si velky distributor typu Ubi nebo Activision dovolit nemuze). S tim souvisi, ze tito vyvojari nad sebou nemaji zadnou vnejsi kontrolu a dohled, nekoho, kdo jim na rovinu rekne, "bud tady bude za mesic hratelná beta nebo koncis." Hraci si naivne mysleli, ze nastava usvit nove herni ery, ery nezavisle na zlych, lakomych producentech, jejichz manazeri sedi ve svych vysokych kreslech vydelanych z ptakopysci kuze, kouri kubanske doutniky vyvalene na sametove kuzi novorozenat a zpoza svych mahagonovych stolu spradaji potouchle plany na ovladnuti sveta prostrednictvim nekonecnych videohernich serii a ďábelsky se pri tom usmivaji, odhalujice tak sve zlate a diamantove zuby. Vysledkem je, ze hraci v dobré avsak naivni víře svěří peníze zcela neznalym prostackum, kteří maji velké sny avšak velmi male schopnosti vest vývojářský tým a dovést svuj olbrimi projekt ke zdárnému konci (viz Vavra viz Roberts viz Murray viz Braben,...). Herni scena urcite potrebuje pionyry, kteri ji posunou dal a obohati ji, zaroven vsak potrebuje objektivni kritiku lidi, kteri nemaji nasazene ruzove bryle a s nadsenim nezbasti vse, co jim poblazneny vývojář naserviruje na game fairu. Rovněž se mi nelibi soucasny mustr "naslibujeme hory doly, vydáme jakous takous nedodelavku a necháme hrace magory, aby ve hre nasli i co tam není a prostřednictvím socialnich sítí o svem zazitku přesvědčovali ostatni hrace, kteří se hraním nasi hry opravnene nudi". Stejne to dopadne s Vavrovym Paskvildomem, který jiz tri roky slibuje realismus, ale dosud nebyl schopen zacit vyvijet hru. O Star Citizen nemluve, to je podvod jako hrom, coz uz je dnes jasne snad kazdemu (ze to ovsem backeri nechteji priznat pote, co do neexistujicich lodi nacpali tisice dolaru, je vec jina). Ve vysledku: NMS je zatim pouze obtizne hratelnym, repetetivnim polotovarem,ktery chce byt vsim a zatim neni tim základním - zabavnou hrou. Je to zhruba stejne, jako by vam nekdo prodal drahou knihu s nepopsanymi listy s tim, ze nejkrasnejsi knihu si prece napisete sami. Nekdo tomuto rika kvalitni design, ja podvod. Vyberte si sami, do ktere skupiny chcete patřit...
  • munphf
    Dle infa co rikal Sean Murray jim Sony do niceho nekeca, neni zainteresovana v developmentu a zadny dalsi penize (krom standardnich smluv) jim od nich netecou, takze si vsehno funduji HG... Kolik je v tom pravdy a kolik je to pohadka netusim, ale docela nemam duvod neverit...
  • Já bych řekl takový 3D Starbound bez multiplayeru a stavění
  • prirovnal bych to k Subnautice ve vesmiru, a ta me bavi, takze s tim nemam problem
  • Tak kdyz sa stejne neuvidi, tak je jedno jestli sa domluvili nebo ne *1* a mosim rict ze stim vyvojari pekne vyjebali jen co je pravda!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit