Přejít na výpis diskuzí
Borderlands 2 ze Steamu mají v Rusku a Pobaltí regionální zámek
18.9.2012 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Jinak receno, rusove si budou muset "nakoupit" na TPB, aby si zahrali ... lol
Pokud pominu, ze to je podvod i podle ruskych zakonu (podle ceskych je to rozpor s kupni smlouvou - vyrobek ma jine nez ocekavane/propagovane vlastnosti)
A pak si neco kupujte ... -
Já nevím, co proti těm Rusům máte =). Neříkám, že ruská komunita doty je dobrá (já tomu nehraji), ale takhle to zobecňovat. Hrávám Red Orchestru 2 a ruská komunita mě tam zdaleka přijde nejinteligentnější, stejně tak německá a celkem se dá i britská. Naopak nejvetší hňupi tam jsou Poláci a trochu Američané. A navíc těm Rusům vůbec nevadí když tam rusky nemluvíte jsou a celkově jsou velice tolerantní. Takže abych pravdu řekl tak přesto, že Evropeské servery tam jsou tak radši dolejzám za Rusama. A to hlavně proto, abych se vyhnul hloupým skřekům do mikrofonu, které jsem na ruském serveru ještě neslyšel.
-
Plne s tebou souhlasim!
-
To by nebylo ucinne, musi o tom premyslet a pochopit to vetsina, jinak se spali. Jako priklad doporucuji capkuv fejeton, proc nemohu byt komunistou, ktery napsal ve tricatych letech a srovnat s tim jednanim komunistu v padesatych letech. Clovek si jen rika, skoda ze mu lide nenaslouchali a nebyli proziravi, ale zaslepily je populisticke reci a sliby a ignorovali totalitu, ktera se za tim skryvala. Lide jsou bohuzel nepoucitelni, zaslepeni napisem sleva 70 % se vzdavaji jedine svobodne herni platformy. A proto rikam, ze na takove prasarny jako dvoji ceny a region locky si musimé zvykat, bude jen hur, tohle je teprve zacatek a jeste se nas to tak moc netyka, jako se nas ve tricatych letech moc netykalo, co delaji komuniste v rusku. Jaka skvela analogie s tim ruskem, ze?
-
plně souhlasím ...
-
Jo, pojem "treba" muze mit ruzne vyznamy, ktere vyplyvaji z kontextu. V tomto pripade kdo chce vyznam slova "treba" urcite pochopil a nepochopil to jen ten, kdo nechtel a nerikej mi, ze ne.
-
Stačí si koupit v ČR krabicovku Darksiders 2 a kdekoliv za hranicemi (SK nepočítaje) je k ničemu. http://cdr.thebronasium.com/sub/15694 Takže nemusíme chodit tak daleko. Ale když to lidi kupujou, proč v tom nepokračovat, že? navíc tahle praxe se praktikuje snad víc než 2 roky. Ten přídavek v podobě MP je jen "bonus"
-
Snaha vymáčknout ze západních zákazníků více peněz, nic víc.
Evropa + Amerika je holt "ochotna" platit marže v několikanásobku ceny hry.
Průměrná mzda v ČR je však bohužel blíž východu než západu. -
Tak choď hrat iba na americky a čínsky server. Zarušujem ti, že aj na americkom (nebudeš tam mať až taky delay) najdeš tolko noobov ako na ruskom. Schválne si to zahraj. :)
Udivuje ma, že pri tolkých hodinách doty nemáš na to vôbec triezvy pohľad. :) -
odohraných 950h+.
To čo píšeš závisí od toho ako moc velký lamer si ty. Ked chytíš v macthmakingu Dendiho, tak mu môžeš píšať RU noob. :)
Všetko závisí od toho, koho ti to hodí. Mám matchmakingu nastavený us west, europe a russia a môžem povedať, že v poslednej dobe je viac debilov na západe. :)
Možno to je aj o tom. že mi to nedáva toľko ru debilov, ale som už v normalnom poole hráčov.
Dota 1 je iná story. Tam to bolo v ždy je -> RU noob. :D -
Ta doba už je tady bohužel dlouho..:(
-
Musíš to ale napsat tak, aby ten smysl viděl i někdo jiný než jen ty. V opačnym případě je mezi "třeba" a "například" diametrální rozdíl (ve specifických případech samozřejmě).
-
Ja slovo "treba" pouzivam ve smyslu napriklad, co ty?
-
Ja mam skusenosti dobre, dakedy davno pradavno s BF1942 a teraz trebars Mass Effect 3, vlastne prvy gold co som dal bolo prave vdaka rusom, ktory ochotne a trpezlivo vysvetlovali co a ako. Skoda ze som ich uz dlho nevidel pripojenych, s nimi bola radost hrat :(
-
Kdyby jen v LOL, i ve World of Tanks bych je vsechny vykopal.
-
Tohle tak kdyby bylo ve vsech hrach...Rusove jsou fakt hruza, to musi vedet kazdej, kdo alespon trochu hral multiplayer. A vubec nejenom ve hrach - dalsi "zkusenosti" mam s nima treba v chatech (napr. na Steamu jak byly ty letni slevy tak v oficialni skupine) kdy porad strasne spamujou a delaji neskutecnej bordel (nebo posilaji nejaky spatny odkazy, napr. posledne kdosi posilal jakoby nejakej unlocker na neco a pritom to byl soubor, co mazal HDD).
Nechapu, co to s nima je, ze musi na netu delat takovej bordel... -
presne tak je to povl... nechapu proc nehrajou na svejch serverech... pulka her se nepripoji a druha pulka jim porad pada... proste dmnce rusaku
-
Přesně tak. Dát tohle do doty, tak je ten publik i hratelnej. Bez 4 přátel tu hru, už ani nezápínám. Nemám na to nervy.
-
Nepleteš a právě proto to nemůžeš aplikovat na to, co říkám. Já tu komunitu znám poměrně dobře a rusové jako takoví jsou mi šumák. Jen s nima nechci hrát, protože vím, že to je zbytečná námaha.
-
Na konci věty byl smajlík :D
A jeslti se nepletu, tak xenofobie je strach z neznámeho, ale také se dá použít, jako i ke strachu k jiným lidem :D:D ale to je spíše užívané ve fantasy :D:D