Přejít na výpis diskuzí
Borderlands 2 ze Steamu mají v Rusku a Pobaltí regionální zámek
18.9.2012 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Tohle bych si moc přál v Dota2, ty Rusové jsou strašný lamy, anglicky neumí ani kváknout a o hře vědí kulové. Přitom mají ruský server jen a jen pro ně, ale cpou se do Evropy.
-
mas pravdu, jeste polaci s slovaci *3*
a bohuzel i cesky hrace vidim delat na serverech strasnou ostudu.... -
tak to je dobra zpraca ne? Rusove delaji v MP jen bordel *4*
co ja bych dal za to hrat left 4 dead bez rusu *1* -
Multiplayerový hráče by to nejspíš bolelo... Ale za mě, kdyby se zavedly ceny jak v Rusku, sem s tím... *3* Multihráč nehraju, hry nepirátím. Živím se rukama a mám družku na mateřský a dvě děti na krku. S Ruskejma cenama bych nemusel sáhodlouze přemejšlet, kterou hru koupit hned a u který si radši počkat na akci na steamu...
-
To je lož. Debilov máš všedu. Nielen rusov. :)
Koľko máš odohratých hier ? Ak máš nad 800m, tak musíš vedieť, že debilov máš rovnako všade (v poslednej dobe sa mi dokonca viac darí s RU hráčmi).
To Dota 1 - to bolo "ine kafe". -
to bans:
Počkaj ked bude CZ a SK zaradene do tohoho regionalneho locku a budeš mocť hrať hru iba po RU.
To bude "sranda". -
U těch pobaltskejch zemí je především problém v tom, že velká část mladších lidí neumí rusky ani slovo narozdíl od angličtiny:).
-
tak že občas vypruzujou konkrétní země kvůli svejm zákonům a hráči pak akorát tak koukaj, na to už si člověk zvykl, ale že tohle budou zavádět samotný vydavatelé, to mě potento... :(((
-
A co je na tom spatneho, ze se u nas prodavaji? Ony ty ceny Ruskych verzi odpovidaji nasemu trhu, aneb cenam ktere by tu spravne meli byt. Tj. maximalne 499Kc za top A novinku a nasledujucimi slevami s postupem casu na nejake minimum 99Kc.
-
Přesně tak. Co Rusové vyvádí v takový DotA 2 je naprosto...to se prostě nedá slovy popsat. Hrát sólo matchmaking v EU regionu je výhradně pro zapřisáhlý masochisty. Vlastní server mají, ale hrát na něm se neobtěžujou.
Jenom se děsím chvíle, kdy nás někdo zahrne a uzamkne do regionu i s nima, viz chudáci Estonci v tomhle případě. To je vážně na vrácení hry (kterou samozřejmě nikdo zpátky nevezme) *11* *12* *16* -
Mě by spíš zajímalo, jak je to s Pre Order bonusy. Dle Steam fór je spousta lidí nedostala.
-
Byt moznost vyberu jestli koupit hru levnejc nebo hrat MP bez Rusu tak za ni stejne radsi dam vic :D
-
Kdyz vidim jak se u nas prodavaji rusky klice na Battlefield 3 dalsi hry ve velkym, tak se tomu moc nedivim. Taky fajn, ze to odstrihne rusky cheatery (kterych je teda silene velky procento v MP hrach obecne) od zbytku sveta. V Litve a Estonsku to maji blby, na druhou stranu maji hry casto za zlomek ceny u nas.
-
No jo, uz je to tady. Zacina doba, kdy budou takto zamykat vsechny hry regionalne, tak jako tomu je u filmu na DVD. Preci jen nemuzou dopustit, aby si treba nekdo z CR, koupil novinku v prepoctu "pouze" za 500Kc, kdyz mu ji muzou strelit za mnohem lepsich 49.99e...
-
Komedie...