Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    Nemá s xenofobií nic společného, najdi si definici toho slova. To jsou závěry ke kterým jsem došel po 700+ hodinách doty. Solidní rus je jeden z deseti a ani oni samotní se sebou nechtějí hrát.

Já taky nelezu na US nebo Russia servery.
  • Dlaší xenofobie, která je opět nasměrována špatným směrem :D
  • Zayl
    Okamžitě zavést na všechny tituly a hlavně Dotu 2. Ruská komunita je neskutečný odpad, ve valné většině případů neumí anglicky, kazí hru a marní můj čas. Nevidím důvod proč by měli hrát mimo svůj region kde mají optimalizované pingy. Stejně jako čínani co hrají na evropských serverech a potom se diví že lagují. Neskutečné.
  • To je hezké, ale já když si něco koupím pro sebe, tak z toho chci mít radosta a ošahat si to :D Pro ten pocit, když ti příjde nová zabalená hra a ty jí můžeš otevřít prolistovat si manuálem, podívat se na bonusy, dát si na stůl novou herní postavu, to je ten prostě pravý pocit pařmena . A nějaká digitální kopie ? Ne děkuji :D:D
  • No a hlavne retailovou verzi muzes prodat dal, tu steamovou ne, moznosti jak s ni nakladat jsou omezene, proto by mela mit nizsi hodnotu.
  • Krabice zbytecne zabiraji misto, jedine krabice co mi nevadi jsou ty na GOGu (virtualni krabice ve virtualni polici ;-) S tim narodem: ja mam spis problem, ze nektere hry nemuzu sehnat v originale a musim je mit v cestine, ale to jsem asi vyjimka (pak se stava ze treba nejdou nainstalovat nektera DLC). Na druhou stranu tim, ze je u nas v podstate anarchie aspon nemame tak brutalni cenzuru jako treba v Nemecku. Takze pokud by se vydavala jedina verze pro Evropu (a s maximalni cenzurou), asi bych hry prestal kupovat uplne.
  • Co takhle sebrat těch pět a půl návštěvníka týhle diskuze a udělat bojkot? Valve se lekne, a pude nám pod ruku.
  • Třeba je ma Marsu pivní vulkán a továrna vyrábějící striptérky?
  • Ten lock je realizovan pres steam, ktery vytvorilo a provozuje valve. To same je napr. 1$=1€. Ano, chteji to vydavatele, ale Valve to umoznuje a zajistuje. Srovnej treba s gog.com, ktery takovehle veci nedela.
  • V Rusku a afterrusku jen rusky ? Multiplayer jen pro rusy ? ... Pokud vám to vadí , není lepšího léku než ze Steamu nekupovat ! Když někdo ve Valve a 2K trotlí , mělo by se mu to přece nevyplatit ! Nebo že by si to dopředu spočítali ?!
  • Treba tato zpravicka, onen region lock je obchodni zajem, kteremu valve vyhovelo.
  • Já steam ani nepoužívám pro kupování. Ano, hry jsou neskutečně předražené, ale jak :( Já raději podpořím krabicovou tvorbu :-) Jako mít doma originální hru v krabičce a poté si jí dát do vitrínky je prostě super pocit a nebudu zmiňovat, jaký je to pocit, když si člověk může pořídit sběratelku, jako je Guild War 2, to je přímo boží :D

Prostě jsem pro STEAM tak malý národ, že můžeme být vůbec rádi, že ho máme v češtině :D
  • Vím, že se na mě sesype tvrdá kritika, ale znám pár Rusů osobně, např. můj nejlepší kamarád je poloviční Rus, i když se narodil tady, jeho otec je Rus a architekt a co? :) A u hraní her nevím já nemám blbé zkušenosti s Rusi. Je pravda, že neradi píšou anglicky, ale oni rozumí: D mě pomohl, je slušně požádat. A možná kdyby neměli tu azbuku, a psali by latinkou mohli bychom si i pokecat: D. V dnešní době regionální zámky na hry? Nevím, internet i hraní her po něm by mělo být otevřené, jako je tomu v MMO hrách. Nelíbí se mi taková zbytečná separace. Ale, jak jsem říkal, nemám špatné zkušenosti…. Je možné, že jsem nehrál hry, ve kterých se takto projevovali: D
  • To blokovanie hier ma celkom ........ Posledne ma to tak vytocilo ked sa nedal kupit Rage a vcera ked som zistil ze ani Dark Soul. Tym Rusakom to nezavidim teda. Borderlands je vynikajuca hra a sam sa na dvojku tesim (aj ked pri tejto politike blokovania to je predcastne).
  • No, je to o tom, co jim proste projde. Ted je lock v Rusku a pobaltskych statech, priste bude lock v Cechach. Proste vsechny velke spolecnosti, co maji znacny podil na trhu, drive nebo pozdeji zacnou uplatnovat svou trzni silu a vyjebavat se zakazniky. Jen tak si vzpominam, ze kdyz jsem se ptal jak je to s ochranami v B1 v krabicove verzi v UK, protoze v Cechach je Securom, tak mi bylo doporuceno, ze si mam hru koupit pres Steam, ze tam zadne ochrany nejsou a u jinych her ani nebudou. A sup, mame regionalni zamek. Co bude priste?
  • vindalooo
    Obdobně bych zamknul i v League of Legends poláky :)
  • jindra.veliky
    1 euro = 1 dolar
  • Však na STEAMu se nakupuje jen ve slevách. :)
  • rami.cz
    Ja nic proti Rusakum nemam, ale jsem docela rad, ze maji "zamek". Hrat s Rusama, napr. DOTU 2 je fakt jen pro ty, kteri maji pevne nervy...
  • Daj psovi ihrisko a osere ti travnik.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit