Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    Příroda ti nadělila oči, abys je používal k pozorování a tím pádem i ke čtení. Tak s nima laskavě přestaň dělat chujoviny a čti. Lock si vymyslelo 2K a ne Valve.
  • Docela mě překvapuje, že se to rozebírá až teď. Už v den, kdy spustili předobjednávky se tohle po všech forech řešilo.
  • je to pitchovina. a viete co je to pre slovaka s xboxom? ziadna podpora XBL, locknute su dokonca aj niektore hry na Cz accounte. dokonca niekedy ani VPN obchadzky nefunguju stiahnete si hru tesite sa aky ste limitless hacker a po uspesnom stiahnuti vam nejde spustit koli invalid region support. Ja sa pitam na keru PITCHU je to? aby sa pripravili o zakaznikov? loool
  • Preed
    Mna tieto regionalne zamky pekne seru,cez steam zlavy som si chcel kupit Batmana Arkham city,Rage a Darkness 2,ktore boli v urcitom momente na steame vsetky za 10 euro,ale samozrejme si ich nemozem kupit a Rage je minimalne na slovensku pekne predrazeny na rocnu hru(35 euro) a aj ked sem tam nejaka zlava je tak steamu nedosahuje ani nahodou.A aj ked uz nepiratim skoro vobec tak hold ak mi nechcu dovolit si kupit ich produkt tak si ho nekupim.
  • ked ti us kongresmanka v r.2011 povie v rozhovore ze sovietsky zvaz je pre usa hrozbou, tak sa netreba cudovat ze v 2K o rozpade ussr tiez este nepoculi *1*
  • Znovu, znovu a znovu Ti děkujeme za tvůj nikdy neutuchající Valve hate. Otevřel si nám oči. Mám pocit, že si asi koupim PS3 a budu konečně svobodně hrát. Zatím můžeš jít napřed.
  • Grifus
    By ti to vysvetlili s oduvodnenim dani. Aneb krasna to vymluva...
  • skvěle vystiženo.
  • Nevim jak v rusku, ale u nas jsou hry na steamu mnohem drazsi nez v obchodech, coz mi prijde jako pekna prasarna. Jednak by digitalni verze mela byt levnejsi, a kdyz si pak clovek uvedomi kolik si z toho bere distributor a pak obchody, je smutne ze jsou na steamu dokonce vetsi vydridusi. Osobne vzdycky kupuju krabicovou verzi a na steamu tak maximalne 50% a vyssi slevy. Pokud tu navic digitalni verze ma omezeni ktere krabicova verze nema, tak to uz je fakt maso.
  • Na druhou stranu, co cekat od 2K a spol. Maj casto problem najit na mape Francii, takova drobnost, ze Litevci a Estonci nesnasej vsechno rusky a uz jaksi nejsou soucasti SSSR k nim nejspis jeste nedoplavala.
  • spokojenyblbsps3.blogspot.com
  • kostejnesmrtelny
    Zdroj?
  • mohli im kludne dat ceske lahve s vodkou :)
  • Tohle jsou takove vedlejsi projevy uzavrene platformy. Valve se k zneuzivani drm steamu za ucelem obchodnich zajmu stavi kladne, takze bude hur.
  • ales.smutny
    To jsem se tak nějak snažil naznačit ;) Plus je tam silný odpor vůči všemu ruskému...takže je to i dost neobratné z tohohle hlediska :)
  • Proto když někde prohrávám, kopíruju cizí řeči z translatoru. Každej si pak najde svoji pravdu, jak jsou všechny národy stupidní. Nesnesu jinak kritiku.
  • To muzou byt Rusaci jeste hodne radi - mohli jim vzit i lahve s vodkou :)
  • heartless_cz
    Kruci jsem si chtěl tak postěžovat, že jsem ani nečetl diskuzi a nevšiml si, že už dota2 někdo zmínil. Ale tak jsou to takový paka, že se to dá několikrát zopakovat :D
  • jj vzdyt preci 40ecek = 40dolarum :)

hovada! nenazrany :)
  • kostejnesmrtelny
    Lež to není a nepopírám, že debilové pochází i z jiných národností. Jenom u Rusů je ten poměr debilů a normálních hráčů tak trochu...obrácenej.
    Odehráno mám podle dotabuff necelejch 600 her, z toho 95% solo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit