Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *8* Martin Ludvík se dočkal ! .....
  • *8* Ale to je přeci kus historie! No tak tedy odpočívej v pokoji. *9*
  • stále mám cover CD Falloutu 2 z květnovýho Levelu 2000, nejlepší hra, co jsem kdy hrál
  • Co se týče kvalitního čtiva jen těžko jde internet považovat za pokrok.
  • Enclaw
    Děkuju časopisu Level za všechny krásné chvilky, bez vás bych se nikdy nedostal ke klasikám jako byli například první dva Fallouty, které jsou pro mě navždy nepřekonatelné, stejně jako tento kdysi skvělý časopis!
  • Škoda Levelu, sice časopisy pravidelně nekupuji a když už, tak Score. Level jsem naposledy koupil číslo 218, kde byla plná hra Two Worlds 2, ale několik výtisků se mi válí doma. Každopádně konkurence v rozumném měřítku je dobrá, takže teď jen ať hlavně Score s dojmem, že je jediný na trhu nezačne uvadat. Byla by to škoda.
  • Strategie s velkým S. Pro mě jedna z nejpovedenějších a hlavně nejorginálnějších her.
  • Preed
    No je mi to celkom luto,bol som velky fanboy LEVELU aj ked som ho tiez uz nejaky rok nekupoval lebo ta cena bola velmi velka a plne hry ma v podstate nezaujimali a musim povedat,ze som mal obavy co sa stane s LEVEL/Hrej po odchode ludi sem na Games ale myslim si,ze sa s tym popasovali velmi dobre no ale dopadlo to ako to dopadlo,RIP.
  • Takže oprava, podle archivu [ http://www.level.cz/index.php/level-archiv ] to bylo už třetí číslo s miniverzí, tak abych zbytečně nemystifikoval, ale rezence Rybky na Bf1942 s "dedóškem" i tak bezkonkurenční. :)
  • jj a pokud se nepletu, tak to samý číslo mělo ještě jedno specifikum, objevilo se poprvé v mimilevelovým zpracování, takže taky takovej sběratelskej kousek.
  • ano vlastne clanky mali oba casopisy, ja len vravim ze jednak k poctu recenzii ich bolo malo a potom aj obsahovo to nebolo nic extra. Castejsie uvahy autorov dokola na tie iste temy (piratstvo, drm, vydavatelia, upadok hier, hry a kultura a to stale dokola) a malo kedy naozaj nejaky odbornejsi clanok. Ja netvrdim ze to bolo vylozene zle, len moj osobny nazor je ze toto dnes uz fakt nepreda casopis. Napriklad svojim sposobom boli vyborne stranky od Vavra a Rybky ale to boli len dva zdroje, csom sa okukali a hlavne tiez ich obsah casom spadol do sterotypu. Chapem ze donutit nejakeho zahranicneho developera ku komunikacii, nebodaj napisani nejakeho textu k clanku je fakt problem, zvlast ked poziadavka pride zo zeme o ktorej ani nepocul (alebo si to zameni s Cecenskom :-) ) ale to prave zvysuje kvalitu obsahu.
  • Litr za všech 12 kusů na aukru. To je aspoň jejich aktuální cena. litr za všechny čísla do cca roku 2001, pokud je prodáš jako konvolut kompletní. Zbytek už nikoho nezajímá. Max za poštovné.
  • Coffin.Corner
    O nebožtících jen dobře, ale upřímně jsem dlouho Levelu nemohl odpustit, že tak "zkurvil" trh na poli herních časopisů, přidáváním plných her. Navíc jsem ho, díky silnému a bohatému vydavateli, považoval za mazánka, který, když nemohl svého hlavního rivala předehnat kvalitou, přetlačil ho pomocí kapitálu...
  • Nikdy nezabudnem na preview či recenziu na Battlefield 1942. Neprekonané, ten "dedóšek".
    Niekdo by mohol vydať DVD s LEVEL TV.
    R.I.P. LEVEL
  • ringmancz
    nedávno jsem projížděl starý čísla co mám doma, tak po dlouhé době asi koupím další, poslední, číslo
  • No už je to hodně dávno co jsem nějaký (nejen) herní časopis zakoupil - v dnešní době zhůvěřilost. Ale jen dotaz, myslíte, že má teď nějakou sběratelskou cenu prvních 12 čísel Levelu?
  • To byl tenkrát boj, Plevel vs. Škvóre *1* A kde ty časy dneska jsou. LEVELu je škoda, ale je to začátek něčeho novýho.
  • MrSanta
    Score, Level, velbloudi, kopyta... Herní časopisy jsem přestal kupovat když zařízli MiniLevel. Ten byl pro mě ideální. Čtení bez kravin jako plné hry a další blbůskty v příloze na DVD. Nevím, jestli to je škoda, ale slzu nostalige určitě zamáčknu. Rodiče ještě pořád mají doma můj starý počítač, který jsem cca před 8 lety objednal podle sestavy z Levelu.
  • Tak pro jeden papírák ať už se bude jmenovat jakkoliv tu místo na trhu bude vždycky. A nezapomínej, že Martin ludvík pořád vlastní práva na Excalibur, až se jednoho dne chopí šance... *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit