Přejít na výpis diskuzí
Burda Praha přestává vydávat časopis Level
3.5.2013 | Adam Homola
212 příspěvků
-
Smutné, ale tak nějak očekávané :-( S Levelem jsem strávil nejeden rok, vlastně právě díky Levelu jsem ke hrám vůbec přišel. Bohužel přiznávám, že za posledních cca 5+ let jsem ho až na pár náhodných výjimek nekoupil. Vlastně od doby, co zrušili minilevel a dala se už koupit pouze verze s DVD. Škoda. Ale věřím, že kluci z redakce se někde bez problémů uchytí a pokud došlo "pouze" k prodeji značky, tak se třeba Level v jiné podobě vrátí...
-
Podle přiloženého letáčku v posledním Levelu ho bude dělat Průša, Bach a místní šéfík Poláček. Co to udělá z Games.cz? Sherminátor se zřejmě stane šéfredaktorem. Nebo snad Drda? :)
-
-
Letáčku? Já tam žádnej neměl. Nebo byl jenom pro předplatitele?
-
-
Pravděpodobně jen pro předplatitele..
-
-
a nenašla by se dobrá duše, která by ho vyfotila, nebo naskenovala? *14*
-
-
http://www.level.cz/index.php/archiv-novinek/15-level-preview/8690-level-nekonci-co-bude-dal tak už je i na webu!
-
-
-
-
Sem zvědav na chystané změny a vůbec...snad to co příští měsíc vytáhnu ze schránky bude stát za to :)
-
-
Nikdy nezabudnem na preview či recenziu na Battlefield 1942. Neprekonané, ten "dedóšek".
Niekdo by mohol vydať DVD s LEVEL TV.
R.I.P. LEVEL -
-
jj a pokud se nepletu, tak to samý číslo mělo ještě jedno specifikum, objevilo se poprvé v mimilevelovým zpracování, takže taky takovej sběratelskej kousek.
-
-
Takže oprava, podle archivu [ http://www.level.cz/index.php/level-archiv ] to bylo už třetí číslo s miniverzí, tak abych zbytečně nemystifikoval, ale rezence Rybky na Bf1942 s "dedóškem" i tak bezkonkurenční. :)
-
-
-
Značku LEVEL koupil Naked Dog
http://www.magaziny.cz/vydavatelstvi/naked-dog-s-r-o/ -
-
a kdo vlastní Naked Dog? Draken.
-
-
Jo.
Se podívej do rejstříku.
- Tedy dalším hostem bude ve FC konečně Draken? :) -
-
Tento Fight Club vám příváží "DRAKEN" :)
-
Draken ve FC? To by bylo boží.... dodnes nezapomenu na jeho ráčkovanou větu z jednoho dílu LEVEL TV: "Dvakrát kávu!"
Asi je to úplná blbost, ale tohle si prostě pamatuju nejlíp... a ještě "muže se saxofonem", kterej měl jít někoho zab(l)ít :D Chjo, vědět, co to bylo za epizodu... zlatý léta LEVELu... -
-
Taky ten test energetických nápojů byla celkem sranda. Uměl udělat pěkné xichty,
-
-
-
-
To vypadá, že z toho udělají jen obálku pro cover mounty.
-
-
Pro mě je to velké a nepříjemné překvapení. Měl jsem doma pár čísel Score, ale Level byl vždy ve všem napřed. Hltal jsem ty tématické články, recenze, atd. Pokrok nezastavíš, ale nic se nevyrovná adrenalinovému skrz listování magazínu. Nemám rád čtení z monitoru ani el. knížky. Neni to to "pravé". Na webu si najdu vše rychleji, ale stejně si myslím, že herní časáky mají své místo. Samozřejmě tady promlouvají jiné faktory ohledně cenové poltiky, kvality článku apod., ale to už je věc druhá. Díky, můj herní průvodče.
-
-
Vidíš a pořád je LEVEL napřed. Jako první skončil *4*
-
-
Jo jo, můj první Level jsem si koupil v srpnu/září 1999 teď přesně nevím. Recenze NHL 2000.. to byly časy. Prodala mi ho paní ze zahulené trafiky tak smrděl čoudem až do roku 2010 když jsem toto moje první číslo vyhodil. Teď toho vocas docela lituju. V roce 2000 jsem sice přešel na Score (2000-05), ale první herní časopis mám v živé paměti dodnes.
-
-
jo jo.. já mám jedny z prvních čísel Excaliburu z roku 1991, ještě černobílá.. a nikdy je nevyhodím :-)
-
-
Dobře děláš.
-
-
-
Sa divim ze az teraz ja som kupil posledne cislo v roku 2003 alebo nejak tak ked prestal vychadzat minilevel. Osobne mi prilozene cd/dvd/blueray uz vtedy prislo zbytocne a okrem vysokej ceny za ktoru som dostal dema???plnu hru (co bola skoro vzdy hovadina) tam nic nebolo. Dnes pri steame a recenziach na webe je podobny platok bohuzial mrtvy.
-
-
Minilevel prestal vychdzat 2007
-
-
Konec éry, negativum vidím v tom, že většina časopisů byla civilizovaná a poměrně intelektuální záležitost zatímco na web píše každej moula. Pokud další generace hráčů bude číst pouze web tak jim to asi moc nedá.
-
-
Změna je život, více příležitostí, více moulů ale i více talentovaných pisatelů. Ach jo, každá generace říká jak ta další bude horší *15*
-
-
Já zase recenze na webu skoro nečtu, stačí mi verdikt a známka. U časáku mě to donutilo hlavně kvůli vtipu recenzenta což na webu skoro nefunguje. A samozřejmě obří nepoměr recenzovaných her. SCORE má recenze na hry o kterých místní pisálci ani neslyšeli.
Budoucnost herních časopisů (časopisu) tady je. Ale zůstane jen jeden, víc jich trh neuživí. -
-
Dobré a vtipné jsou často i videorecenze od anglicky mluvících hráčů. Není třeba se upínat jen na psaný text.
-
-
-
-
Od té doby co zrušili Gamestar (a s ním i mé předplatné) mě ani nenapadlo kupovat herní časopis. V dnešní době mi to nějak nedává smysl a proto se docela divím že vydrželi tak dlouho.
-
*8* Martin Ludvík se dočkal ! .....