Přejít na výpis diskuzí
Burda Praha přestává vydávat časopis Level
3.5.2013 | Adam Homola
212 příspěvků
-
Mám smíšené pocity. Na jednu stranu jsem Level ani Score nekoupil již pár let a nechybí mi to, na druhou stranu i přesto trocnu smutek cítím. Ale Hrej.cz zůstává podle všeho v provozu a to je podle mě hlavní. Teď se konečně můžou pustit do jeho úpravy a věnovat se mu naplno.
-
tiez som fungoval hlavne na Excalibur + Score
btw co sa stalo s Andrewom a ICEom? stratil som prehlad -
-
Andrej myslím už několik let spoluprovozuje první portál pro inzerci prostitutek (jinak to asi s jeho povahou skončit nemohlo :)) O ICEovi nevím nic, snad že dělal nějaké IT.
-
-
Za co je ten mínus proboha? *4*
-
-
-
No kde je chyba?score 4hry level jedna fest stara.
-
-
Kvantita=/=kvalita, coz Score ve vyberu her mnohdy ukazalo, kdy ze 4 her byly 3 naprosty odpad a jedna s prumernym hodnocenim.
-
To myslíš třeba toho Alana Wakea, co bude příští číslo?
-
-
Naposled hodi neco a svet se zbori?
-
-
Pokud vím, tak například v levelu byla jedna z nejlepších survival FPS sérii Stalker.
-
Co třeba Two Worlds 2 a jiné
Ano SCORE mělo i DEUS EX HR.
Nelřekl bych, že jeden byl lepší než druhý. Bylo to jak kdy a jak co. -
Pokaždé co jsem se díval na Score, tak ani jednu z těch čtyř her bych si nezahrál. Level měl poslední dobou zajímavé kousky. Až tak bych plným hrám nepřikládal váhu, v dnešní době.
-
-
-
-
End of an era...
-
Sakra, snad kvalita zůstane i v nové podobě...
-
Minulý měsíc jsem zrovna prodloužil předplatné...tak sem zvědavý jak se k tomu postaví nový majitelé..
-
tak to je smutné, ale tak snad nový majitel umožní klůkům z redakce pokračovat v časopise v nějakém jiném formátu
nicméně je to konec jedné éry :-) -
A dalsi fyzicky existujici vec co internet znicil, za chvili si budem vytirat zadek necim na internetu :)
PS:level byl fajn -
-
http://youtu.be/ISBWk_WgAaA :D
-
-
*1*
-
-
-
Začínal jsem u Excalibru, potom jsem přešel na Level a ten jsem kupoval dlouhá léta. Ale nástupem internetu jsem taky přestal postupně kupovat. Nekupuju už tak pět let. Chápu že časopis který je zaměřený na komunitu, která je už dlouho na internetu jako doma se těžko udrží. Každopádně mu přeju aby pokračoval dál, přeci jenom by to po těch letech byla škoda.
-
Je to obrovská škoda, ale čekal jsme to. Jsem sice dlouholetý čtenář Score (211 čísel, všechny stále doma, asi jsem nenormální), ale Level jsem si kupoval také poměrně často (hlavně 2001-2005) a musím říct, že poslední dobou mi přišlo, že kvalita časopisu dosti poklesla. Podle mě nehezký design časopisu, rubriky které mi nic moc neříkali a i recenze mi přišli slabší (neříkam ale že Score mají kdovíjak lepší). Na plné hry s**e pes. Je ale fakt, že odchází (a snad se zase vrátí) vynikající časopis, díky kterému jsem si zahrál takové kousky jako prvni Fallouty, Steel Panthery (dikes Rybko), Operation Flashpoint (první origo a týden otroctví ve Svitu) nebo první Deus Ex (Andrejova recenze byla tak extatická že sem si jej musel sehnat) a taky časopis, který jako jediný otiskl recenzi kterou sem dodnes nepochopil (Neverwinter Nights Level 90). Děkuji klukům z Levelu za dlouholetou skvělou práci kterou odvedli a snad se vrátí v lepší formě než kdy dřív. Zasloužíme si to my i oni.