Přejít na výpis diskuzí
Burda Praha přestává vydávat časopis Level
3.5.2013 | Adam Homola
212 příspěvků
-
ježíš Level... toho mám ve skříni v krabici ještě pěkných pár výtisků... pamatuju si, jak jsem na to škudlil koruny z kapesného a jak jsem si vyřval doma DVD mechaniku, když začali dávat DVDčka jako přílohu, protože přece "3CD jsou míň jak DVD, tam je toho víc a je to lepší" *1* *1* joo, to byly časy... ale dalo se to čekat, přece jenom, není to úplně konec a to je dobře. Level bylo vždycky kvalitní počtení (Rybka je klasik a pro mě jeden z nejlepších "pisálků") a věřím tomu, že v tomhle ohledu to bude i pokračovat... takže RIP starej, vítej novej *4*
-
-
Já jich mám plnou skříň a zatim se úspěšně brání snahám o vyhození. Ono v nich někdy zalistovat a kouknout na tý starý pecky :D
-
-
taky se mi toho nějak nechce vzdát, asi to nechám pro příští generace, aby viděli, za co ta naše utrácela peníze *1*
-
-
-
v clanku je : Oproti tomu se konkurenční Score zatím pořád drží na lepších číslech a jeho dlouhodobý pokles není tak výrazný, jako v případě Levelu.
ved obe casaky su o tom istom predpokladam ..tak preco sa jednemu dari a druhemu nie. -
-
Co si tak pamatuju (pokud Score nezměnilo styl, což asi ne podle příspevku výše), tak Level byl spíše na tu "kvalitu" a úvahy, jak tu bylo zmíněno a Score spíše na zábavu, prostě takové jednoduché vtípky a tak. Já sám byl náruživým čtenářem Levelu a Score kupoval spolužák a pro mě to bylo nevětší zlo! Párkrát jsem ho prolistoval a nezaujalo mě to. No, proto je logický že Levelu klesaly náklady (kdy hloubavci radši procházejí net) a nevadí mi to.
-
Score svým stylem psaní cílí na výrazně mladší publikum - sází tam pubertální vtípky a celkově je to takový veselý a odlehčený (přesně pro mě :D
Level naopak je takovej seriózní, cílí na starší publikum - který ale samozřemě postupně "vymírá" s tím, jak lidi stárnou a mají na hry čím dál míň času... -
Level v posledních letech zhubnul, tak možná proto si lidi koupili
za tu stejnou cenu SCORE, které je naopak nabitější i co se týče obsahem DVD. Přeci jen přísun informací měl před 18 lety nesmírnou cenu v podobě časopisu, teď už tomu zas tak není.. -
-
Zhubl, zhorsil papir, zvysil cenu (aby ji zase bonusove snizil)... Nejvic mi vadila ta zmena papiru.
-
-
-
No už je to hodně dávno co jsem nějaký (nejen) herní časopis zakoupil - v dnešní době zhůvěřilost. Ale jen dotaz, myslíte, že má teď nějakou sběratelskou cenu prvních 12 čísel Levelu?
-
-
Litr za všech 12 kusů na aukru. To je aspoň jejich aktuální cena. litr za všechny čísla do cca roku 2001, pokud je prodáš jako konvolut kompletní. Zbytek už nikoho nezajímá. Max za poštovné.
-
-
Sakra, jsem pred rokem pri stehovani vyhodil celou svoji sbirku od prvniho cisla do sberu *1*
-
-
-
A SCORE jako hyena se bude živit na jeho hnijícím mase.
-
nedávno jsem projížděl starý čísla co mám doma, tak po dlouhé době asi koupím další, poslední, číslo
-
RIP. Čekal jsem, že skončí koncem roku. Ale vydržel ještě pár měsíců. No škoda. Předplatné mi končí za cca 3 měsíce, ale žádné papírové "pokračování" mě fakt nezajímá a do Score taky nepůjdu.
-
já jsem LEVEL a hrej.cz přestal číst po recenzi hry DOTA 2, která mě naštvala. jinak tam byly i dobré články, uvidíme jak to dopadne.
-
O nebožtících jen dobře, ale upřímně jsem dlouho Levelu nemohl odpustit, že tak "zkurvil" trh na poli herních časopisů, přidáváním plných her. Navíc jsem ho, díky silnému a bohatému vydavateli, považoval za mazánka, který, když nemohl svého hlavního rivala předehnat kvalitou, přetlačil ho pomocí kapitálu...
-
My staromilci smutníme, škodolibci slaví. Každopádně na to, že se konec Levelu předvídal tak 5 let, se kluci drželi celkem dlouho. Já tímto nejspíš ztrácím přehled o herním dění, prohrabávat se balastem na všech možnejch webech, na to nemám čas.
Takže sbohem, Levele! -
-
A ještě příklad balastu - "10:00 - Crystal Dynamics v brzké době odhalí novou hru, která má mít skvělé prostředí"
Vskutku zásadní informace... -
-
Zprávy kopírované z twitteru mno *2*
-
Kéž by to bylo nový Legacy of Kain...
-
-
-
*8* Ale to je přeci kus historie! No tak tedy odpočívej v pokoji. *9*
-
-
Hmmm koupil jsem první číslo , koupím i poslední a třeba konečně dospěji .... No když Score zatím vedlo díky přílohám , trochu se bojím že jim konkurence bude docela chybět .
-