Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • InfidelBro
    A koho to zajímá ? Stejně to bude na všech platformách vypadat jak zadnice obézního dědka. Infinity Ward, Activision a Bobby Kokotick jsou rakovinou herního průmyslu. Vzpamatujte se a přestaňtě už konečně ty židáky krmit!
    • ... Člověka tak zamrzí, kam spadl tenhle titul po opravdu povedeném prvním a druhém dílu... ty sem baštil hodně dlouho, a zahrál si je snad 5x... Aspoň je vidět, jak lidi kazí peníze... a bohužel, dokud jim to budou ovečky kupovat a nezamyslí se, komu a za co cpou svoje (ehm, většinou svých rodičů) penízky, nebudou mít vývojáři důvod hnout prstem *15* Začarovanej kruh, kterej jsou schopní zastavit jen hráči protestem - rok nekupovat žádné CoD - už vidim ty články vývojářů: "Překovali jsme celý titul od začátku, .... bla bla bla" Ale vzhledem k tomu, že je dosti nereálné, aby stádo začlo používat mozky, bych to viděl jako dead end série...
    • Veskoslav
      Pokud vím, tak Infinity dělá na něčem jiném.....
      • InfidelBro
        Nope, Infinity Ward dělá Ghost ... teda pokud nelžou na jejich stránkách a na Steamu.
        • Veskoslav
          A kdo dělá pak Titanfall? (Který se mi mi mochodem líbil) Neber to jako trolování, ale teď mám v tom docela zmatek, protože jsem si myslel, že oni dělají na Titan a nějaké jiné studio na Ghost.
    • mdkGT
      N A P R O S T E J S O U H L A S !!!!
  • walltar
    Počkat ... neměli náhodou nové konzole drtit PC? Sem nějak doufal, že ten skok v kvalitě bude větší *9* To zase nebude mít cenu upgradovat PC ... co s těma penězma mám dělat? Už me to tu žerou krysy.
    • Mozes si kupit microsoft aj sony a nabuchat tie nove konzole hwckom buducnosti...
      Len pozor aby ti zostalo na ten Upgrade volaco!
    • Miserius
      Porovnej prvni hru na PS3 a The Last of Us
      • podivej se jak vypada Metro Last Light na PC a Last of bude to posledni co ti prijde pekny *3*
      • walltar
        O to ani nejde ... jde spíš o to, že když vyšlo PS3 tak ty hry na něm vypadali líp, než na PC (možná to bylo PS2, zase tak konzole nesleduju) ... takže i teď sem počítal, že i první hry na PS4 budou vypadat líp, než na PC. Nebo minimálně stejně dobře. Právě mě to udivuje ...
        • KOnzole mají unifikovaný hardware, to je jejich největší výhoda. Z toho pramení jejich relativní výkonost a nemusí z nich zrovna šlehat blesky. Minulé generace když přišli na trh, byli dokonce výkonější než hightech PC+uni hardware a výsledek mluvil za vše. Nyní když nové konzole jsou lowPC, tak se dalo předpokládat, že už pouze UNI jim stačit nebude. A já jako PC hráč jsem za to rád :D
    • Veskoslav
      Já postupně dokupuji hry, co jsem si za ty roky stáhnul a bavili mě a v té době jsem na to neměl peníze, chystám se na dovolenou na Madagaskar, koupil jsem si nové auto:-D
      • mimochodem na gmg je za 7.48$ komplet Empire+Napoleon TW *8*
        • Veskoslav
          Empire jsem nikdy nehrál a NTW taky ne, tyhle období mě nějak nebaví. Já buď středověk, renesanci a antiku a pak až moderní věk.
          • já mám řadovou pěchotu rád ;) a NTW jsem chtěl vlastně jenom kvůli jednomu módu:
            http://www.moddb.com/mods/the-great-war-mod
      • walltar
        Jo hry si taky dokupuju ... se mě steam knihovna rozrůstá. Koupil sem třetí byt ale stejně je toho pořád moc. No nic budu muset někam investovat.
        • Veskoslav
          No já to auto stejně splácím jak pako, protože celou částku bych si musel asi dát jedno Pay Day v reálu *1*
          • walltar
            Mě auto zatím jezdí ... nový nekupuju, dokud neodvezu to co mám do šrotu. Nepracuju, takže nemusím nikam jezdit ... ale musím pomalu začít něco dělat. Bez chození do práce se člověk celkem nudí.
  • peterka
    Překvapení roku *8*
  • To je jasný že to bude lepší než PS4, aspon každýmu kdo má PC a vyzná se dácko v HW to jasný je, fandům konzolí to jasný nebude nikdy :))
    • A vypadá nový COD jako něco co vyždímá průměrné herní pc (takový i5,8gb ram,660ti)?Ne vypadá stejně jako minulý díl a proto pochybuju,že to na maximální detaily nezvládne pc za 12000kc a nový konzole.Podle mě kecají,aby prodaly víc kusů na pc.Ale možná se mejlím,uvidíme.
    • Jasný to je i mě, ikdyž mám PS3 a půjdu i do PS4... Konzole se mi prostě líbí a hrávám na ní NHL s kamarády a zabaví mě to na X hodin, + exkluzivní hry co na ní jsou.. Na PC je lepší grafika to ano, to vím i já a přiznám to, taky je tam spousta dobrých her... Ale mě to nijak nevadí, všechno má své PRO a PROTI... Já nejsem zaujatý proti žádné platformě *4*
    • tak ako pc hráčom, že herný priemysel sa stahuje o dum dál:)
  • Keyz
    Nechápu proč se podobné zprávy na games dávají. Jako by to byla novinka anebo něco nečekaného. To přece jasný, že to bude "hezčí" na PC. Každá hra co byla na konzole a na PC byla hezčí na PC. Už jenom protože, jde zapnou pokaždé AA apod.
    To nemá cenu to jsem vůbec psát.

Kdyby napsali, že na PC to bude nejvíce hnusné, tak bych bral.
    • To není vůbec jasný.Kdyby šlo o nějakou grafickou pecku,tak to pochopím.Ale pochybuju,že nové konzole nezvládnou na max takovej hnus.Prostě kecají,aby prodaly víc kusů na pc nebo ps4 a xboxone budou na úrovni kancelářského krámu za 5000kč.
      • Walldstein
        Je fakt, že zrovna CoD v posledních letech spíše stagnuje než že by se nějak závratně měnilo jako tomu bylo v případě porovnání CoD 1 a 2..
        • No tak mně osobně Cod 1 a 2 bavila ale že by tam byly nějaké velké změny to né spíš mi to připomínalo cod 1 s novými misemi lepším grafickým zpracováním a kouřovým granátem
    • Presne, to ze nabuseny pc z hlediska vykonu rozdrti jakoukoliv konzoli, je prekvapivy, jako ze zitra rano vyjde slunce...
      • Veskoslav
        Na druhou stranu v době vydání PS3 a Xbox 360 bylo průměrné pc smeteno, což teď nebude platit.
        • walltar
          Přesně ... celkem mě ty konzole zklamali. Přemýšlel sem, že bych nějakou pořídil, ale nevím nevím .... no uvidíme za dva tři roky, jaké se na co nasbírají hry.
  • v porovnání s ostaníma nextgen hrama bude stejne COD vypadt strašne a zastarale at na PC nebo konzoli...
  • Call of Duty: Ghosts bude na PC hezčí než na ...
    heh pripomina mi to reportaz Tv ho*va ze z vody se v mrazu stane led *11*

*7* *15*
  • Už se nemůžu dočkat těch přenádhernejch výbuchů v boží grafice. *7* http://bit.ly/1cSQJ4F
  • No grafický vývoj se nám pomalu zastavuje, tam snad se začnou vývojáři zabývat i něčím podstatnějším, než je grafika.
  • Hurá, přesně ta hra, která je normálnímu člověku u řiti...
    • Každý mínus, které tenhle koment dostane, snižuje průměrné IQ v ČR o 5 bodů
      • Tilwaen
        Speciálně kvůli Tobě jsem mu ho tam tedy dala, abych pomohla ono průměrné IQ v ČR dorovnat na to Tvé, abys nebyl smutný *3*
        • Walldstein
          šikovná holka, tleskám...
        • Zas tak bídně, abych měl IQ hráče Call of Duty, na tom nejsem
          • O tom by se dalo diskutovat.
            • Potrefená husa? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit