Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Ghosts bude na PC hezčí než na PS4 a Xbox One
16.8.2013 | Adam Homola
221 příspěvků
-
Nintendovi dejte cenu - takových edukativně ukibicovaných překádrovaných chujů se mu podařilo se rozepsat. A jak se panáčkové srdceryvně perou za svou věc... prostě sranda s něma. Zvlášť Anonym, to je takovej přechytralej lopaťáckéj přesmajlíkovanej zelenáč, až to bolí. A ostravsko už ani nemůže nějak překvapit, to je klasika, která píše historii této stránky.
-
-
Říká člověk, co se zastával GGG či Trisky;)
-
-
U tebe mě taky překvapuje, co se z tebe stalo za gumu, příteli. Pamatuju dobu, kdy jsi sem nastoupil - takový ucho si byl, na první pohled novic jak vyšitej, ale paradoxně ti ten "stud" dovoloval tvořit reakce a postřehy s myšlenkou. Nyní jak vyměněnej - věčně dětinský názory, arogantnost, vytahování se a nepochopení, které mají být poslední dobou jakože vybalancovaný nějakými metrouškovskými smajlíky a podobně. Ty jsi příklad, že místní koruptibilita a antitrolingové operace ti vyfoukaly důkladně hlavu... škoda.
-
-
Já jsem na games cca 5 let;) nikoliv s tímto nickem.
-
-
Někteří jsou tady ale trochu déle a víme, že ne s tímto nickem.
-
-
-
Však víš, jak se říká, "bl*ec k bl*ci sedá" ;)
-
-
Líp bych to ani nenapsal.
-
-
Vzhledem k tomu, že určitě víš, na koho to bylo mířeno (na tebe a na Nintenda), sis teď pěkně kydnul do úst *15* Ale jen tak dál, je to celkem zábava sledovat...
-
-
Jo tohle video potřebuješ tak se na něj klidně dívej *3*
-
http://youtu.be/BXJDJ8rqjLY
-
-
-
-
-
Pak je ještě jedna možnost, že jste oba trapní trollové... *15* Můžete si vybrat...
-
Hehe, dokážeš ty někdy sesmolit ucelenou větu, která by dávala smysl a byly v ní nějaké rozumné ARGUMENTY, místo těch tvých standardně trapných "přechytralej lopaťáckej ... " ?? *15* Nevim, co za ubožáka seš ty, nicméně neřekl bych, už jen vzhledem k tomu, že mám součtem na games.cz mnohem více + než -, že bych mluvil nějak z cesty...
Výš v čem to všechno asi bude? V tom, že mám většinou pravdu a tebe s*re, že se tě to dotklo... *15*
P.S. a teď klidně pokračuj v rádoby "stíracích" kecech o panáčcích, edukativně ukibicovaných atd bla bla bla... stejně se tomu zas jen zasměju... *15* Bohužel nemáš na to, si svůj názor normálně obhájit... -
-
Milý kolego,
argumentace a obhajoba svýho názoru tady na games postrádá jakékokoliv smyslu už pěkně dlouhou dobu - stojí to čas, úsilí a výsledek je většinou jen v tom, že dotyčný bude přemýšlet svou netolerantní pr*delí i kdybych své teze vytesal do zlata. Navíc, jako profesionální cynik s vynikající inteligenční vnímavostí a racionálností považuju většinu cizích internetových názorů vesměs za snůšku hnoje a argumentovat s někým, komu mozek plave v neobjektivní bezpřehledné sentimentalitě, nemám ve zvyku. S velikou pokorou se však přiznávám, že mě baví místní kydy sledovat, analyzovat a smát se jim, a baví mě z lidí dělat voly. Nemám v úmyslu tady s někým soutěžit a dokazovat mu svou "vyspělost" - to jsou jen fráze pro učúránky - jen mu s radostí nastavuju zrcadlo možné nepravdy a vlastních napsaných hovadin. Je to snad jakási vědecká závislost z cynismu a chuť se seznamovat s imbecilitou druhých. A ta - to mi můžeš bez výčitek infantilního svědomí věřit - tu je každodenním vděčným chlebem. A jediné, co se mě dotýká je poznatek, jakou negativní změnou za ta léta prošla komunita Games. Dotýká se mě, kam až může sahat lidská deb*lita, nerespektování a netolerování, slepá předvídavost, bezmyšlenkovitá odbornost a všeználkovství o hrách i egoistická zaslepenost (to samozřejmě neplatí pro mě). A dotýká se mě, že lidi jako trol.dikusní skončili, zatímco ocasové, zůstavají. Chybí tu známka všeobecné kvality a čest výjimkám, kteří se tu umí bavit a zároveň nemají v hlavě nas*áno. Takový lidi, kteří nesázejí na to, že ví všechno nejlíp, že mají v řitích encyklopedii života, že systém "+ než - " je reflexe nějaké obdivuhodné kategorie. Tento systém, když už jsme u toho, je jen subjektivní žumpou, jenž se krásně zneužívá pro vlastní obohacení. Ostatně znáš sám, jako autor flákající si první pluska v tom máš za krátkou dobu zdejší virtuální existence bohatou zkušenost... -
-
P.S. V jednom bodě s tebou ale musím souhlasit, argumentovat v této komunitě plné nereálna, kybernetových siláků a rádoby-frajerů je někdy opravdu o nervy... ale nevzdávej to, sem tam se tu normálně přemýšlející jedinec mihne a rád si zadebatuje na dospělácké úrovni *3*
Mě nedělá problém si zadebatovat o čemkoliv (samozřejmě, pokud tam mé znalosti a přehled aspoň trochu sahají)... *5* Ovšem za projevy mé alergie na jistá místní individua ze sta procent neručím... -
Jako bych to tušil, že zase odepíšeš podobný román, který ve výsledku jen trapně zakrývá tvojí neschopnost argumentace k původnímu tématu... *15* Stále to samé, stále tu ze sebe děláš akorát tak šaška... Já to tentokráte zkrátím, jestli ti už došly argumenty k původnímu tématu, tak už raději nepiš *3* Sice je to zábava číst, co "všeználkovsy-vesmírného" zase napíšeš, nicméně nemám na to čas...
Apropo, velká část textu docela trefně sedí na tebe, hele, že ty trpíš mimo již zmíněné grafomanie i samomluvou? *7* -
-
Končím, jsem odhalen. Ano, musím to přiznat - zrodil jsem se za líbezných duchovních tónů rozebraných psacích strojů v příhodné době mimopostavení Marsu a Pluta, tedy v momentě, kdy krásy prersonifikovaných šambal lítají po celém glóbu a vybírají si své budoucí a věčné ochránce - tělesné schránky, ve kterých v daných letech dojde ke kompletní symbióze a v člověku propuká zrod osvícení. A tím se probouzí nadčlověk s mimonadextrasupersmyslovým "všeználkovsky-versmírným" myšlenkovým průjmem, který lze zastavit jen tehdy, sní-li kus papíru. A protože dotace papírů bývá v čase častého kácení porostů na obtíž a dodávky už jsou zamítnuty, symbiont mi nakázal, abych se fotosyntézou za líbezných duchovních tónů rozebraných psacích strojů v příhodné době mimopostavení Marsu a Pluta, tedy v momentě, kdy krásy prersonifikovaných a bla bla bla.. stejně přizpůsobil zrozené sféře nádherných počítačových možností a diskusních výsostných paláců. Ale, přenos nebyl kompletní a stalo se něco nepředvídatelného - a tak jsem tady; chladný jak šutr; necitelná kibická a rozchechtaná bestie; zákon, který se mnou odchází a hned zase přijde; .. a .a.. a ... je toho moc na mě, něco se porouchalo.. zase si brblám sám pro sebe... game over.
A na něco jsem zapomněl - musím našetřit ty prachy na předobjednávku CoD a těším se na něj - to jen aby moje šambala nebyla potrestána Anonymem za off-topic. -
-
Teda *1*, jedno se ti musí uznat, tvoje (asi nějakými halucinogeny či psychotropními látkami způsebené) fantaskní slohy jsou opravdu k popukání *1*. A čím dál tím lepší... Už dokonce i zapomínám na připomínku, abychom se vrátili k tématu "Nintendo a jeho pokřivený svět konzolové světovlády" a jen čekám, kdy mě (nás) tu zas obohatíš dalším z výplodů tvé, dozajista velmi nevšední, mysli.
Tudíž jsem po chvíli došel k názoru, že si za tento "výtvor" zasloužíš dokonce i to +1 *3* Protože takto se pobavit v "říši" nerdů a jejich standardní, napůl zemerikanizované a dosti zmrvené a zkrácené, hatmatilky, se tak často nepovede. *3*
-
-
-
"argum(e)ntace a obhajoba svýho názoru tady na (g)ames p(o)strádá ja(k.)ék(o.)koliv..." dál už je to furt to samý :D
-
Kolik se dneska platí za cynismus? Můžeš mě třeba doporučit nějakého zaměstnavatele? To je něco co bych si klidně uměl představit jako své budoucí povolání.
A berou i cyniky samouky, nebo člověk musí mýt vystudovanou cynickou univerzitu? -
-
Musíš mít hlavně mozek na velmi slušné úrovni a profesionalita, umístění a vejplata si tě najde sama. Je taky třeba rozeznávat "cynik" a "cynik", rozhodně se nesází na žádný vesmírný chytrolíny s brejlama. Záruka vysokého věku je sice na místě, ale ani 25+ není stoprocentním pravidlem, aby se člověk mohl stát cymistrem.
-
-
Tys z tý švestky spadl na hlavu viď ? *15* A že to očividně byla ale výška... *7*
-
-
-
Tak dlouhé a přitom taková sračka:)
-
-
-
Ale jak by řek Anonym "Výš v čem je pointa? " *1* *1*
-
-
S tou "pointou" si začal ty, šášulo *15*
-
-
To nic nemeni na tom, ze jsi dysgrafik, dyslektik a grafoman. A ted honem utikej za panem Googlem zjistit co to znamena *3*
-
-
No, konečně trochu solidnější pokus, ale zklamu tě, nepovedlo se, ani jedním z uvedených netrpím, nicméně grafomanie spíš sedí na he/he a jeho snahu o "pojmenování" některých přemýšlejících tady *3* Viz ty jeho: "přechytralej lopaťáckéj přesmajlíkovanej..." atd... asi chudák závidí...
Já píšu jen pod zlomek článků, když k nim prostě chci vyjádřit svůj názor... od toho "komentáře" jsou *3* -
A ty jednoduše debill a nemusíš to chodit zjišťovat, to doufám ví každý;)
-
-
Tak Veskoslav má někdy výlevy, to jo, ale ty ho Nintendo předčíš o 100 levelů *15* Nehledě na to, že Veskoslav se alespoň snaží přemýšlet, popř. si něco i zjistit, zatímco ty tu jen celou dobu meleš *15*
-
Ale popsal jsi krásně co si o tobě většina lidí tady myslí už tak dva roky. Comingout? *5*
-
Ale tak dáme mu jedno mínusko za snahu ne... *3* Chtěl na chvíli vypadat chytře a docela mě to i pobavilo... *15*
-
-
-
-
-
-
chudák CoD je už odepsaný :/ , i kdyby teď vytvořili ten nejlepší díl ever, stejně to všichni automaticky poplivou - protože CoD
-
-
urcite ne - staci ze mezi metascore a user score nebude 100 % rozdil a jdu do toho:
http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-black-ops-ii
nebo dokonce 300 %:
http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3
kvalitni hra je hodnocena priblizne takhle:
http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-4-modern-warfare
tzn. neni tam extremni rozdil mezi oficialnimi recenzemi a temi uzivatelskymi
-
-
"Call of Duty: Ghosts bude na PC hezčí než na PS4 a Xbox One" .......
:DDDDDDDDDDDDDDDDd games.cz začínáte být už jako novinky.cz -
Herní pc je mrtvý. Jdete podepsat petici za GT5 a RDR chachá *1*
-
-
Ano hraní na PC je mrtvé........ to se objevuje na herních fórech pravidelně posledních deset let :).
-
-
Jo? Já je sleduju už pěkných pár let a zatím jsem žádný takový "vážně myšlený) článek neviděl *15* I u nás, v největším kamenném obchodu s hrami, je pořád největší regál s hrami na PC *3* Tohle, o čem ty mluvíš, jsou jen občasné reklamní "řeči", aby popohnali hráče ke koupi konzolí, protože z nich mají větší zisky, díky obtížnějšímu pirátění... Nic víc, na PC se stále hraje nejvíc *3*
-
-
Bylo to myšleno ironicky :). U každé nové konzole se objeví spousta lidí prorokující konec PC hraní. No a už to je po tolikáté, že tomu může věřit jen ten nejzabedněnější troll z games :) ( a to je nějaká konkurence).
-
-
Asi jako konec světa... *4*
-
-
-
-
Pánové, klídek, vždyť je to jen ubohej troll, to se dá poznat z každýho jeho komentu tady... *15* Kdyby totiž vytáhl prst z nosu, položil chvíli tu svojí konzoli, vypnul tetris a podíval se trochu na reálnej svět, tak by zjistil, že je pravda trochu někde jinde... Protože proč ještě konzole nevymřely, když je PC xkrát levnější, výkonější, modifikovatelný a trvanlivější? Protože na konzolích se tak snadno nepirátí jako na PC, tudíž vydělávají mnohem více. Nebýt pirátění, tak uý jdou do kytek dávno... Zároveň, proč si myslíte, že hodně titulů vychází právě jen (nebo primárně) na konzole, a komu ještě o 1/3 dráž než na PC? Protože jejich autoři mají téměř jistý zisk (hlavně u titulů bez podstatného MP, jako GTA nebo RDR), zatímco na PC by značná část lidí si ty hry stáhla zadarmo...
Je pravda, že ze začátku (před lety) herní konzole vedly, ale to jen kvůli tomu, že byly relativně dostupné, zatímco PC se ještě běžně neprodávalo, bylo maximálně tak ve firmách... Dneska je to už ale zcela jinak a konzole téměř postrádají smysl (snad krom lepší přenositelnosti a v případě, že svému dítku chcete dopřát hry a nechcete riskovat, že bude na PC brouzdat po netu nebo dělat jiné blbosti...). Asi takle... -
Obavam se ze nikoliv, ted to spis vypada ze konzole budou vytlaceny tabletama. PC hrani porad zustane, nebot PC neni pouze prostredek pro hrani....takze vase poznamka je dost zcestna
-
-
@anonym Většinou ten, kdo poukazuje na něčí ego ho má prťavé. Člověk co se snaží být racionální a ve větě používá lol není pro mě seriozní, ale naopak je mi k smíchu. PS. Jak se dívám Veskoslavovi zase ujeli účty. Problém je, že ten tvůj acc Boom je dosti proláklý.
-
Tablety vytlacujou spis klasicky pc, malokdo potrebuje pc na praci i doma a tablety se prodavaji po milionech. Na konzumaci obsahu je to idealni, pohodlny a mobilni. Prodeje klasickych pc klesaji http://www.systemonline.cz/zpravy/gartner-globalni-prodeje-pc-klesaji-dvoucifernym-tempem-z.htm A pro vyvojare hraje pc paty housle prioritou jsou konzole.
-
-
Už vidím jak na tabletu například píšete diplomovou práci, či knihu, upravujete video, fotografie atd.
Ano prodeje PC opravdu klesají, ale proč? nejspíše proto, že dnes dokáže prakticky každý takové slušné PC sám sestavit, notabene když nákup komponentů je až o polovinu levnější než si koupit u sestavené PC.... Použijte mozek dříve než klávesnici... -
Proč by proboha mělo pc trhat prodejní rekordy,když ho už víceméně každý má?Tablety,že vytlačujou pc?To jako,že si někdo koupí tablet čí konzoli a pc hodí do koše?Prostě pc je nejrozšířenější platforma na světě.
-
no spousta lidi si ,,bere praci domu,, a neznam jedineho projektanta nebo grafika, kdo by nemel doma pracovni PC a pocitam, ze tomu bude stejne i u dalsich povolani kde je PC jako hlavni pracovni nastroj. Tablet je modni zalezitost a pokud mam doma wifi a chci se na zahrade podivat na net, tak proc ne, ale to je tak vsechno.
-
-
K tomu poslouží i kdejakej mobil nebo notebook, rozhodně bych kuli tomu nekupoval tablet :D
-
A že těch projektantů a grafiků je nejmíň 5 milionů co? *15* Ty že se pohybuješ jenom v tomhle prostředí kolem tebe vytvořilo bublinu a ve svý hlouposti si myslíš, ze to tak prostě dělaj všichni. Ťuk ťuk na hlavičku, prober se! *3*
-
-
No ono když si vezmeš, že světová populace je něco kolem 7,1 miliardy takže logicky jich bude kapet víc jak 5 milionů... *1*
-
Co to meleš proboha? Tablet v mém okolí lidé pravidelně vyměňují, u pc není naprosto důvod. Navíc grafici atd. si rozhodně nekupují hotová pc.....
-
Chlapce, na tabletu muzes koukat na games.tiscali.cz.. k tomu pc vskutku nepotrebujes.. pc je prostredek primarne pro praci, pro kreativni tvoreni, ne nej pro konzum, jak "pc vytlacujici" tablety.. psani, novinarina, projekce, vypocty, strihani videi, 2D grafika, 3D grafika, vsecko.. vsecko, na co cumis pres svuj tablet je vytvoreny v pc.. snad nemas predstavu, ze i ty ios a konzolovy hry tvori lidi na ifonech a gamepadech.. pc nekonci, ani nahodou.. *3*
-
-
-
Jo a kdo si v dnešní době kupuje sestavené pc? A tablety aby vytlačili pc? No tak pokud rád patláš po obrazovce a říkáš tomu hrání nebo práce, tak ti "upřmně" fandím;) Tudíž srovnávat prodeje pc a tabletů naprosto nelze, protože pc jako celek se vždycky prodávaly mizerně.
-
-
Chachááá sestavený pc kupuje 90% lidí a většina firem. Potřebujou totiž obyčejnou věc, která funguje a ne se mazlit s krabicí od grafický karty, shánět lepší chlazení a podobný zábavy potrefených mimoňů. *1* Takže si klasicky vedle jak ta jedle Venco.
-
-
Já nevim, ale můj zaměstnavatel má přes 2000 zaměstnanců, dohromady je tu něco kolem 900 počítačů + bezpočet tenkých klientů. Všechny stolní PC a dokonce i hlavní a 2 záložní serverovny jsou sestavované na zakázku podle našich potřeb. Ve svém okolí nevm o nikom (krom majitelů notebooků) kdo by měl koupenou sestavu. Takže nevím, ale mám pocit že dnes je to přesně naopak 90% lidí a firem má zakázkovou výrobu (ať už vlastnoručně sestavenou, nebo sestavenou firmou dle přesně stanovených požadavklů) a jen 10% lidí si kupuje hotové výrobky.
-
Ale stejně je husté, jak to naše PC je už posledních 10let mrtvé ... na PC vychází pořád víc her, než jsem schopný za rok zahrát, má pořár nejvíc exkluzivních titulů a zatím nejzajímavější indie scénu, která produkuje hry, které mě baví hrát (a o to tak trochu jde). Ale tak ono co je mrtvé nemůže zemřít, že ...
Jinak s tím stavěním PC to podle mě je tak nějak napůl ... PC hráči spíš PC staví a firemní sektor spíš kupuje sestavy (ale ve firemním sektoru se PC různě kanibalizují, takže zachvíli už má každý custom PC) -
No je pravda, že nul se tu dá vidět hodně *15* Třeba jako ty Nintendo... Nevim kde si vzal těch 200 PC pro firmu, to sis někde asi vycucal, radši nebudu zjišťovat kde... jo a co podle tebe značí vysoké prodeje konzolí? Více méně skoro nic, protože PC už má skoro každej ty koumáku *15* Snad všichni lidi, co znám, maj PC, některý z nich maj k tomu navíc konzoli, ale snad ani v jednom případě si jí nekupovali kvůli jejím "výhodám" (vzhledem k tomu, že PC i hry na PC vyjde levněji *15* ), ale kvůli tomu, aby si zahráli pár titulů, které na PC nevyšly... A to je způsobený hlavně pirátstvím, to nepopírám... Ale jestli si myslíš, že když sem hodíš čísto s hodně nulama, že si king, tak to LoL *15* Tyhle firmy se honosí vysokýma číslama, maj to jako reklamu, nicméně kolik si myslíš, že se ročně prodá nových PC, nebo nových komponentů? (jako grafárna, paměť, novej zdroj, chlazení atd... o čemž si můžou konzoláci jen zdát a slintat na gamepad *14* ). PC nebude mrtvý minimálně do té doby, kdy jej nahradí stejně drahé a snáž upgradovatelné notebooky (což se už pomalu dějě), což je vývoj docela pochopitelný (pro tebe asi ne), nicméně konzole je nikdy nevytlačí... Howgh
P.S. Časté používání slova "troll" není zůsobené těmi, kdo jej používají, ale zvyšujícím se výskytem divných individuí na forech, kteří se pod rouškou rádoby vtipnosti snaží marně leštit vlastní, dosti nedokonalé, ego... -
Tvoje obrana začíná býti dosti statická .) Zkus vymyslet něco nového něž trolí nicko nebo trosko. Začíná to být poněkud trapné jak se pořád opakuješ. S pozdravem tvůj stín *3* PS. přestaň si klikat ty plusy na to tady nikdo stejně nehledí .)
-
Kdo se tady baví o Wii? Já měl například na mysli WiiU;) A Wii? Myslíš tu srandu, co teď byla v Makru za 2,2? No tak nedivím se těm prodejům. Vždyť je to pomalu levnější jak nějaký čínský tablet s Androidem;)Jako hračka to není špatné, ale chlubit se tím? Zastaralý hardware, prakticky nulová nabídka her kromě recyklace Nintendo světa:)
-
:-) Nintendo, nintendo:)
-
Veskoslav je eště větší blbeček, než jsme doufali, prej ty s nejhůř prodávanou konzolí. Wii prodalo přes 100 000 000 konzolí, tolik nul vidíš v životě poprvý ty játro *15* Ale naběh sis pěkně, selfownage ti jdou. *1* *1* *1*
-
Ano Nintendo fun s konzolí, která je nejhůře prodávanou atd....A víš, co znamená prodej hotových pc a sestavovaných pc? Zkus na to přijít. Sestavované pc na zakázku se nepočítají do prodeje hotových pc od výrobců jako Samsung, HP atd....
-
@Veška: Radim ti, aby sis muj prispevek precetl nekolikrat, pak se muzes vyvarovat zbytecnym hovnum, co tu pises. Btw. Rhulad je pica, ale v tomhle s nim souhlasim. ;)
-
Venco to ze si firma objedna 200 pocitacu a zada pozadavky co v nich chce mit je naprosto normalni a potvrzuje to moje slova. I nekomu tak tupymu jako ty musi bejt jasny, ze se pc nikde nelisuje v celku, ale sklada se z komponent. *1* Ale nic nemuze zastrit fakt, ze klasicky desktopy maj odzvonino. Ve hrach konzole kralujou a pro vyvojare je pc na posledni koleji, protoze potrebujou vydelat prachy, ktery jim vy ZLODEJI nedate. Proto nejlepsi hry vnikaj na konzole, sou exkluzivni a pcckarum zbejva jen slintat a touzit. Marne. *1*
-
Ano.....To, že naprosto netuší od kolika člověk může mít vlastní bankovní účet a to včetně internetového bankovnictví, to není naprosto můj problém. Ono stačí navštívit banku a věděl by jsi například, co je to konto Beruška u KB atd. A slovo trol? Ano, Rhuland je naprosto normální diskutér, který nejraději diskutuje u článků ke hře, kterou dle svých slov nesnáší. To je zcela normální. Ale chápu, anonymní nicka, co se snaží nějak "zabavit" a snaží se být vtipný. Já aspoň mám tu slušnost psát pod svým nickem a neschovávat se za anonymní rádoby vtipní nicky.
-
@Veška: Jasne, Veško.
Vsichni ti verime, tvoje bakalarky, klaceni pobozne sousedky, bankovni ucet od 14, kdyz ti tolik ani jeste nebylo a ja nevim, co jeste sis vymyslel.
Taky bys mohl prestat vsechny osocovat a nazyvat je 'trollove', asi to slovo mas rad a jsi ve veku jako muj kamarad, ten take, kdyz se nauci jedno slovo, pouziva ho porad dokola v kazde vete. Neboj, snad z toho jednou vyrostes. -
ZAprvé v té firmě pracuji už 4 roky, to že vím, že pc nemáme kupované jako celek, ale jsou na zakázku vím, protože se s IT bavíme jako kamarádi a za druhé v Tokiu jsem byl na dovolené....Ale chápu, trolí troska, co nedokáže dodržet ani vlastní sliby, to těžko pochopí. Nejsi už nervózní, že se zase nemůžeš vyzvracet u článku o Dishonored?:)
-
Prosím tebe... ještě nedávno jsi dodělával bakalářku a teď už jsi velké zvíře ve firmě, kde si sami skládají pc. Jasně všichni ti věříme. PS. Pozdravuj svoji rodinku v Tokiu .)
-
90%? Pracuji v firmě, co má 200 zaměstnanců a hádej co? Všechny pc jsou tam skládané. Strýc má na starost IT v Mittalu v Ostravě. A hádej co? Většina pc jsou tam skládaná na zakázku, nikoliv kupované sestavy. Ale chápu, někdo, kdo má nick Nintendo nebude patřit mezi nejbystřejší;) A mimochodem, kde jsi vzal číslo 90%? V mém okolí (a to včetně vypnout a zapnout uživatelů) nemá nikdo kupované hotové pc.
-
-
-
-
-
-
MMM , to jo vice mnarocnosti na HW recyklace stareho )8let uz? ( enginu super, dekuji nechci staci tak ledva kampan a jestli i tu zkazi *9* ...
-
Gta V na pc nebude tak hned :) A je to dobre pirati si to stejne nezaslouzej! Nemam pravdu? To je jako delat luxusni hostinu pro bezdomovce
-
-
vasdim se ze prvni se to zacne piratit na konzolich *3*
-
Trollujeme dál ? *15* *7* Navíc je to off-topic... Někdo si to koleduje o blok IP adresy *3*
Někdy si říkám, proč vlastně trollové trollují, jestli je to potřeba být ztrapňován, zesměšňován, nebo jestli to je nějaká forma poruchy racionálního uvažování... *7* -
-
Osobně bych vsázel na člověka s obrovským pocitem mněcennosti, jenž je v reálném světě svým okolím přehlížen a ignorován. V takovém případě se dají jeho výlevy jednoduše vysvětlit neukojenou touho po pozornosti. Nejde mu o ocenění jeho názorů, jde mu o to vyvolat co největší rozruch kolem sebe a vlastně se tak konečně alespoň někde stát středem pozornosti, což se mu v podstatě daří.
-
V tom bude záliba červené barvy *4*
-
-
A začínáme nanovo? *15*
-
-
Komu není rady tomu není pomoci *1*
-
-
Doteď jsem měla pocit, že je to jen člověk s názory, které jdou okolo těch mých absolutně mimo, ale tímto zbortil mé iluze, troll jeden *9*
-
-
Tak to klobouk dolu já sem si už podle první jeho vlny myslel cosi o pomatencích...
-
-
Co Poláci? *4*
-
Utopismus mne u české online komunity už dávno přešel...troufám si říct, že je jedna z nejhorších, teda po té ruské...
-
Občas jsem utopista... *1*
-
-
-
-
-
Zase to aspoň výjde na PC bez bugů ...
-
-
Všeci ste tak duležiti až je to k pláči.kRITIZUJETE TO CO BYSTE SAMI NIKDY NEZVLADLI VYTVOŘIT.BANDA ČU.... CO SI MYSLI ŽE VÍ VŠECHNO.Skuste si to sami NOOOBOVE
-
-
A cos zvládl za svůj titěrný život vytvořit Ty, kuřiočko?
-
No vzhledem k tomu, že ti chybí inteligence na vytvoření smysluplného postu, tak bys taky neměl hodnotit co a jak tady hodnotíme *3*
-
Aha takže pokud jsem nevytvořil AAA hru která dostala v recenzích samé 9 nemám právo hodnotit? v tom případě ale ty nehodnot AAA filmy knížky atd protože ty sám jsi žádnou takovou nevytvořil
-
-
COD muze byt nej na pc,Ale tady jde oto,ze nove killzone na ps4 byla nejhezci hra na cele E3 2013.A vzdy me v multaku bavil killzone vic nez COD.A na ps4 neukazali zadnou celou hru.Tak moc nevykrikujte ze ninejsi pc je lepsi jak ps4.V utery na gamescom se ukaze jak ps4 a xbox vytahnou sve karty.Jo noveho unchated bych si dal libit. *3*
-
-
na gamescom se maximálně tak ukáže (zase), že prezentace her pro nexthlen konzole se dělaj hraním na PC, že?
-
Ano bolo to az tak jednoznacne, ze sa niekde nedostala ani do nominacii http://www.youtube.com/watch?v=S9NSSRd0sJU ;-)
-
-
C-C-C-C-Combo breaker ! Choďte sa von vydýchať, nerdi.. Do releasu ešte času dosť, budete peniť potom ;-)
-
Vavřa pravil toto moudro : Codko je horší než samotné lidstvo !!!!!!!! At je veleben prorok Battlefield !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Ty už to nehul...
-