Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CoD bude vypadat na pc lepe...Uvidime lepe tu horsi grafiku...HHHH diky..Zmente engin AMATEEERI.. :-)))...
    • Ale on zmeneny je, ne?
      • Upravený nerovná se změněný. Chtělo by to komplet nový.
        • Tilwaen
          Ať si klidně mění tento do aleluja, když jim to na tom pěkně šlape, proti tomu žádná, ale ať o něm neprohlašují, že je nový.
  • A jaka hra nebude na PC hezčí než na PS4 a Xbox One? ŽÁDNÁ VŠECHNY JSOU HEZŽÍ a jedou ve větším rozlišení!
  • No tak to jsem přiznám se trochu zklamanej. Čekal jsem, že nové konzole PC trochu ze začátku proženou, ale na druhou stranu u těhlech multigeneračních titulů se asi nedá čekat nic extra.
    Až se budou porovnávat tituly co budou dělané jen pro next-gen a PC, tak věřím, že to bude vyrovnanější.
    • No tak pokud říkají,že pc verze bude hezčí než na nové konzole,tak nejspíš kvůli výkonu.Staré generace s tím nemají nic společného.Nebo taky kecaj,protože co tady bylo nedávno to gameplay video,tak to vypadá víceméně stejně jako předešlý díl a nějaké grafické orgie/náročnost nehrozí.
  • Grafiku at vezme cert. Radeji kdyby oznamili na PC moznost modovani.. tak jako tomu bylo za dob originalnich CoD a prvniho MW.. do te doby o tu hru nemam zajem.
    • Walldstein
      Už slyším tu výmluvu ze strany vývojářů poč to nejde: "Naše hra má natolik komplikovaný engine, že jakákoliv mdifikovatelnost ze strany uživatelů je naprosto vyloučena. Musíte si uvědomit, že náš engine je tak našlapaný, že k práci s ním potebujete opravdu nadupané stroje, které jsou dnes jen velmi obtížně sehnatelné. Navíc je třeba si uvědomit, že neodborný zásah by mohl engine destabilizovat a učinit hru nehratelnou." (upozorňuji, že toto jen čistá spekulace nikoliv oficiální vyjádření, ale je fakt že jsem se inspival u prohlášení auorů Bettafieldu 3/4) jinými slovy: "Nechceme aby jste nám hrabali do hry, protože za a) by jste odhalili nedokonalost a hlavně naskriptovanost doslova každého kroku a za b) vytvořili by jste lepší hru než naše společnost a ještě by jste to někomu dali zdarma, tudíž by jsme nic nevidělali."
  • Veskoslav
    Nejhorší je to, že jsem si řekl, že pro mě skvělém BO II (ano sám sebe za to nenávidím, ale bavilo mě si hrát s těmi hračkami a zombii mód v BO byl skvělý) se ti tupci poučili a udělají něco, co prostě utne ty nadávky na zastaralou grafiku, délku kampaně a celkovou arkádovost té série. Se slzou v oku vzpomínám na CoD II a MW, kdy misi v Pripjati podle mě doteď nic v sérii CoD nepřekonalo....

P.S: A to, že zabili Ghosta v MW II, to jim nezapomenu:-P Už proto jsem si ani III. díl nekoupil a ani nestáhnul, protože dvojka mám doma (dárek opět, nechápu proč ale.....) a ta byla fakt jenom naskriptovaná sranda, kdy jsem doufal, že Rusáci odpálí atomovku aspoň třikrát na New York....
    • Jack1947
      MW I. , MW2 posledni dil, co dle meho nazoru vubec stal za koupi nvm ( hral jsem i Waw dejme tomu, BO uz mne tolik nebavil)o.
    • Že nepřekonalo - s tím souhlas, ale blízko k tomu měla mise "No Russian" z MW2. Ano, jsem psychopat a vystřílení letiště plného civilistů z pixelů jsem si maximálně užíval. o:-) Kdo ne?
      • Jack1947
        v MW3 byla tusim obdobna mise, zase s tim predpadenim letadla a taky vystrilenim , cutscena a jedinas tou handycamerou by i mozna tu misi smele dala (uch ) skoda ze v BO2 nebyli uz zadne tyhleti zabery byt skriptovane.
  • "NextGen" konzole bude za midrange PC o generaci pozadu, než vůbec stihne vyjít.
    Za rok až dva tomu budou stačit sestavy za 10-15 klacků.
  • no potom čo som mal tu "česť" hrať poslednu časť CoD, ktorá vyzerala ako hra z roku 2000 v rozliseni 800x600 a single player bola v podstate jedna veľká cut scéna, tak keci tohoto druhu smelo ignorujem. BF je o "pár" levelov lepsi...
  • Na tom preci neni nic divneho, prumerne PC ma vykon stejne jako konzole dalsi generace. Dobre je to ze konecne bezi na platfrome AMD takze hry pujdou mnohem lepe konverotvat z platformy na platformu....
  • to mi přijde docela směšný, bezpochyb zatím nejhnusnější next-gen hra, u který se z videa prakticky ani nedá poznat, že to má být next-gen, má vypadat hůř pro konzole, zatimco 1000x hezčí BF 4 ne?
  • ze hra bude na PC lepsi nez na konzolich? no tak jasne TO JE KAZDA nikdy tomu nebylo jinak!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit