Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Ghosts bude na PC hezčí než na PS4 a Xbox One
16.8.2013 | Adam Homola
221 příspěvků
-
Me se libi jak jsou vsichni vyplesknuty z grafiky viz. BF4 a pak ho dve tretiny stejne budou nuceni hrat na medium protoze jinak by se nedostali ani na 30 fps. *6*
-
-
Veskoslav expert na všechno. Chlape, když všechno víš proč někam nekandiduješ? Opravdu máš můj hlas, když se tě zbavíme.
-
-
Mele troli troska s naklikavacim multinickem....
-
-
Chlapečku nebo Veskoslave? jediný kdo si tu naklikává hlasy je právě Veskoslav.
-
-
-
tak BF4 nebude o moc narocnejsi nez BF3, tj. zadnou mega masinu nepotrebujes .. 120 fps nepotrebuji, 60 uplne staci .. stejne po nejake dobe jdou detaily na stredni/nizsi .. krom toho zastarala grafika CODka je nejmensi problem teto serie a vyspelejsi grafika BF3ky taky nezachrani prusery teto hry .. konzole,pc,grafika,vykon .. hraju snad na tom na cem se mi hraje lip ...
-
no vidis a konzolistum musi stacit 25fps *1*
-
-
CoD a jeho 5 let stara grafika bezi i na 7 let starejch konzolich na 60 fps *7*
-
-
Pokud vím, tak současná generace neumí více jak 30 fps.
-
-
Tak to neco nevis :) spousta her jede v 60 fps, vcetne poslednich CoDek
-
-
Ano vůči PC a Xboxu má PS3 taky nejslabší grafický chip . To není žádná novinka . Bez přímého srovnání ti to ale může být jedno , stejně jako počet framů za sekundu . Pokud stále máš postavu pod kontrolou , dají se přežít i propady k 20 snímkům za s .
To co se na konzolích počítá je právě schopnost optimalizace současných hitů na úroveň PC Gforce 7800 ...
A především jde o exkluzivní obsah , ne tituly co se povalují na všech platformách ... ;) -
Pravda, CoD BO II dokáže v některých pasážích udělat PS3 60 FPS (a v některých zase dosahuje skvělých 20 fps, průměr je tedy nakonec těch 30 fps), akorát je problém ten v jakém rozlišení to pouští a když se srovnávaly jendotlivé konzole+pc, tak zrovna ta hra vypadala na PS3 nejhůře. Tudíž opravuji, že většina her jede okolo 30 fps na konzolích:)
-
-
-
-
-
-
Mno...trochu smutné. Naštěstí nejsou hry jenom o grafice, že. (hraju jenom na PC a nemám v úmyslu vyvolávat flame)
-
staci se podivat na ten ''uzasnej'' next GEN MP trailer a je jasne ze to je dalsi nudna naskriptovana kope z hnusnou grafikou + pes nvm o co go...
-
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/1012467_409570562480638_1784704506_n.jpg
-
-
???
-
-
Jak taky jinak
-
Tak tohle sice na Konzolích může vypadat hůře ! Ale exkluzivní tituly na PS3 a XBOX 360 vypadli vždycky perfektně a nad grafikou jsem fakt slintal ( viz. Uncharted, The Last of Us, Killzone atd... ) Na PS4 a XB1 to jinak nebude. Nestěžuji si, ale přiznám to, že na PC hry vypadají o dost lépe... Já za to nemůžu že se mi na ovladači hraje lépe než na klávesnici a myši. Proto hraji na konzoli, protože mě to baví více a na nějakou horší grafiku kašlu. Pro mě je spíše důležité abych si to zahrál. At je to LOW nebo MEDIUM. Zahraji si to a jsem max. spokojen. COD už je pro mě naprostá ohraná série ve které nic nového vlastně není... od doby 5 dílu se vlastně skoro nic nezměnilo... Jenom se přeskinují zbraně a lokace. MP v COD byl stejně nejlepší v MW1 a tak to zůstane. Za těch blbých 60 Euro si to svoje "nové" COD můžete nechat !!! Radši si zahraji BF4, na kterém si alespoň užiji nádhernou grafiku....
-
-
tak ber to tak, ze na PC mas vsechen komfort/nekomfort ktery na konzoli (gauc, TV, ovladac), tj snad jediny duvod jsou exkluzivky (pokud mas nejake, ktere ti za to stoji) a cena
-
-
A méně bugů.
-
-
Aktualizace ti nic neříká ?
-
-
-
Řekl ti někdo, že k pc lze připojit jak od PS3, tak od Xboxu ovladač?:)
-
-
je tam hlavně i dost jiných faktoru proč já hraji na Ps :).Je to prostě pro každého něco jiného :) já mám rád pěkné pohodlíčko v křesílku gamepad a jedu,prosím nepište mi že si Pc mohu napojit i na Tv a jde taky o exkluzivní tituly :)
-
-
U pc mám velký kožený křeslo který zabírá pulku mýho pokoje a nalevo od křesla mám televizi s pskem xD
-
Každá platforma má své exkluzivity:) Ale za ty roky mi nikdo nepřišlo nějaké žůžo sedět u tv a hrát z "pohodlí" gauče.
-
-
Ja si na hry, ktere hraju na xboxovym ovladaci (jmenovite dark souls, napriklad), pristavim k pocitaci kresilko, poradne se rozvalim skoro do lehu a hraju - a je to, musim za sebe prohlasit, mnohem vetsi fyzicke pohodli, nez byt shrben nad klavesnici a mysi, jako u fpsek =).
-
Osobně si myslím, že oculus toho hodně změní ... pokud se podaří, tak na nějaké hraní u TV si za pár let ani nikdo nevzpomene. Stejně tak klávesnice a myš to asi bude mít těžké.
-
-
Tak já budu mít určitě doma vše, ale časem bych chtěl monitory přesunout z herního na pracovní PC a na hraní používat vyloženě jen Rift a TV.
-
Myslím že lidi co hrají nějaké to desetiletí nevymění svoji Tv/monitor za oculus a nebo jako správný hráč bude mít doma vše :)
-
Snad máš pravdu :-) Chci hrát jako v Jezdcích z Apokalypsy :-D Brett Broďák, umí to s nožem.
-
Dokud budou strategie, série Total War pokračovat a Paradox chrlit další tituly, myši se nevzdám *1*
-
-
-
-
-
-
Trapne zachranovanie neustale padajucich PC predajov? Na to grafika stacit nebude ;-)
-
-
Chudáčku nemůžeš unést, že na PC to bude vypadat líp jak na vaši "nextgen" konzoli *12*
-
-
Chtel jsem jen napsat,ze nikdo poradne nevidel ani killzone na ps4 a uz COD bude hezci na pc jak na ps4.Clapi priznejme si,na ps4 jsme skoro zadnou hru ani poradne nevideli jen naky demo!gamescom to jisti!Pak muzeme hanit konzole.
-
No ja som PC hrac, COD sa predava na PC jednoznacne najhorsie (pomerovo) zo vsetkych platforiem a tymto to nezachrania. Na PC je v multiplayerovych strielackach prilis velka konkurencia.
-
-
U don't say! CoD je nejvíce prodáváno v americe -> tam všichni mají na hraní konzole, počítače jsou u nich na práci (čti notebooky). *6*
-
-
-
CoDka se prodavaj dobre i na piratsky PC platforme ne?
-
-
Jeste to nikdo nevidel.Az uvidim tak uverim.Zatim to je jen clanek.ps.A to se vejde jeste na DVD?
-
-
Moc tomu nerozumím,ale docela by zajímalo jakej vliv má velikost hry na úroveň grafiky.Nedávno jsem si k pc koupil ps3 a ty exklusivky co mají kolem 40 gb (god of war 3,uncharted 3,...) což je ranec vypadají božsky,když uvážíme jakej je ps3 zastaralej krám.Jestli jde jen o lepší textury či co.
-
Ps má Bluray :)
-
GTA 5 sa vleze na 2 takze verim, že COD to nejako zvladne aj na 1:)
-
-
Játro Veskoslav: Tady je seznam Wii pecek na kterým podle tebe není co hrát. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_game_exclusives_(seventh_generation)#Wii
Tobe zbejvá jenom tupě cumět, protože pc to zabalilo vydaním Crysis v roce 2007 od tý doby jede pc jen na tom co mu milostivě nechaj konzole. -
-
Těch teda je. A 1/3 je tvořena Mario a jeho mutace, 1/3 poskakovací blbosti ala Kinect. To je výhra, to je výhra. Proboha zastávat se nejslabší konzole a s pozice exkluzivních her nejhorší platformy, to chce silnou odvahu.
A to, že jsi s prominutím takový ignorantský hlupák s IQ nižší než součet písmenek ve slově Nintento a že si pamatuješ poslední hru na pc Crysis 1 (kterou by mimochodem Wii ani nerozjelo), tak to není můj problém;) -
-
Ona vysla na pc od ty doby nejaka jina AAA hra, ktera by prezentovala graficky moznosti pc? Vsichni vyvojari na pc kaslou *1*
-
-
P.S. Jestli něco někdy vyšlo VIP jen na konzole, tak to JEN proto, že autor nechtěl riskovat (pirátění) a šel raději na finanční jistotu... ale nikdy ne kvůli tomu, že by byly lepší *15* *3* A navíc, porovnávat Wii a PC je jak porovnávat autobus s člunem... *7* Trochu toho mozku bys mohl použít, než příště něco vyplodíš...
-
Kluci, klid...tohle musí bejt fakt trapnej troll, protože takováhle dem*nce prostě neni fyzicky možná *15* *7*
Vzhledem k tvému (ne)přehledu o AAA hrách na PC to vypovídá o tom, že víš KULOVÉ. Tak se prosím posaď na nočník a poslouchej, vyberu jen pár z MNOHA graficky parádních her, co by konzole moc nerozdýchaly: Metro 2033 a Metro Last Light (p.s. oboje JEN na PC *15* ), Crysis 1 2 3 (ano, jsou to hry s chybami, ale graficky je utáhne pořádně jen PC), pak třeba ArmA, Far Cry 1 2 3, Mass Effect 1 2 3 (i když příběhově a DLC zmrvená, ale opět hra, co je na PC hezčí než na konzolích), Assasin Creed, a mnoho dalších... už jen technicky vzato, když si vezmeš, jaká "střeva" jsou v konzoli, a jaké top komponenty se nabízejí na PC, to nemůžeš myslet vážně... *7* -
-
To je husté tady :) Já bych jen tak přitnul... k pc připojíš gamepad, telku, gauč (klasika) ale ke konzoli nepřipojíš letecké joysticky, tři monitory, trackIR a co já vím co ještě ;o)
-
-
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=66189&page=16
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=66189&page=10
No, někteří to kutí hodně hustě :) Si s tím svým g940 připadám, jak kdybych ho měl malýho :D -
Drakersss: Jéééé...to mi připomíná Joy kterej sem kupoval tak cca před pěti lety tedy ten levnější samozřejmě, nicméně se mluvilo o poádném miminku na kterém si hravě poradíš i s opravdovým leteckým SIMULÁTOREM ne s HAWX které s klidem hraješ na vícetlačítkové myšce jednou rukou zatímco v druhé držíš pivko...Jo a prosimtě, když teda připojím tyhle tvoje konzolové klacíky, tak pro lepší pocit z létání a pohodlí, kde mám "tahové" kontrolery a pedály?
Hanzales@tiscali.cz
Tak tomu ikám simulátorová miminka, už jen ty pedály a je to dokonalé... -
Drakersss ... on říkal letecký joystick, né hračky pro děti.
-
http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/hotas-warthog
http://www.saitek.com/uk/prod/x65f.html
Ale samozřejmě jsou i levnější varianty. Já mám s FFB, plynovka, pedály a třeba Wings of Prey nebo RoF, či DCS, radost polítat ;o) A takový MechWarrior se s tym taky hraje luxusně.
O Konzolích? Nevím. Obě vlastním už tak dva roky a Xbox jsem nedávno prodal. Tak asi ne, když říkáš ;o) -
http://www.mall.cz/joysticky/thrustmaster-t-flight-stick-x-joystick-ps3-pc?gclid=CL285LXZhbkCFSXLtAodZD0ATA nebo http://www.prodejher.cz/15-PS3/4710-Joystick-Saitek-Aviator-PS3.html
-
Na konzoli připojíš letecký joystick? Tak to mi ukaž který;) (ono totiž není joystick jako joystick)
-
no s Joysticky nemáš vubec pravdu :) jde vidět že o konzolích toho moc nevíš :)
-
-
No já nevím, dávat za příklad jako graficky parádní hru zrovna Mass Effect 3, vždyť to je co se technické stránky týče naprostý otřes.
Edit: Rhuland: Jj, tohle video je klasika, ale ono tam toho bylo víc http://www.youtube.com/watch?v=wHS7xexH8kA *1* -
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ye0Rl16elKo ME je opravdu vhodný příklad
-
-
Ty multiplatformovky me pobavily, neni tam jedina pc only hra krome Army a v tom je pointa. Vyvojari to delaji na konzole a PAK to portnou i na pc. Uz jsi podepsal petici za GTV? *1* Pc hraje paty housle, konzole prim. *15*
-
-
Nintendo_noob, kdo tu mluví o GTA 5 ? *15* Chudáčku, trpíš asi samomluvou...
Tak zaprvé, jedinej pitomec na týdle diskuzi seš ty 2) GTA pro mě skončilo se 4. dílem a dál mě nikterak neláká (a nebudu jedinej, už to prostě neni ono) a navíc nevim, proč bych měl podepisovat nějaký petice za "virtuální život", když si můžu žít ten vlastní... apropo, došly ti trollargumenty ubožáčku ? *15* Kolik mínusu a hejtů ještě potřebuješ, aby ti to došlo skrz nočník do mozku?
P.S. ty budeš asi hodně splachovací člověk, když si tohle necháš líbit a pokračuješ v tom... už se začínáš blížit "výkonům" proslulého "TheGGG"... *7* -
Tak s absencí Gran Turisma jsem už nějaký ten pátek duševně smířená a GTA mi žíly netrhá, od toho tu máme zábavnější Saints Row *15*
-
I pitomec by poznal, ze de o preklep a je mysleny GTA V o ktery pcckari zebronej jak maly deti *15* Doufam ze pc nedostane ani jedno *2*
-
Jojo, ale jak říkám, jde to mnohem hůře, než na PC... takže prodeje budou vždy "chválit" konzole, to bude ale asi taky jediná právoplatná pochvala *15* *7*
Nicméně platit bude i nadále, že hodně lidí, bude mít doma PC jako základ, k tomu tablet a popř. i konzoli pro děti, když jsou peníze... ale ještě sem nezažil domácnost, kde by byla konzole a nebyl PC... *3* -
Však i na konzole se dá pirátit, co jsem četla (sama žádnou nevlastním) - jen je to mnohem složitější, člověk si musí trochu pohrát v jejích "střevech", což se samozřejmě ne každému chce *4* I tak se ale na PC pirátí mnohem, mnohem více, to je neoddiskutovatelný fakt.
Např. článek ohledně roku 2011:
On the Xbox 360 the title of most pirated game goes to Gears of War 3. This game was released in September and amassed a total of 890,000 downloads.
Zdroj: http://torrentfreak.com/top-10-most-pirated-games-of-2011-111230/ -
Tak jako jo, pár her mi na PC chybí...ale dá se bez toho žít *4* Těch hodnotných her je i tak víc, než stíhám hrát *3*
Holt dokud bude pirátění procházet a nevymyslí se bezpečnější systém, se to nezlepší... -
Mírně se odkloním od vašeho zábavného trolení a flamování (v klidu pokračujte) - zrovna za Gran Turismo bych petici klidně podepsala *9* Gran Turismo nebo Forzu, to je fuk. Závodních her na PC s pořádným jízdním modelem aby člověk pohledal.
-
Výš v čem je pointa? Že máš přehled asi jako Karkulka ve vlkově žaludku... *15* ale bavíš nás svojí hloupostí dál a dál, to se musí uznat *15* Já ty hry nepsal kvůli tomu, že by byly "PC only", ale kvůli tomu, že jejich PC verze vypadají na PC podstatně lépe než na konzolích a o tom se tu přece dohadujeme... Konzole už jen z principu, že zatím nejsou modifikovatelné, NIKDY nepřekonají PC ve výkonu, jediná oblast, kde jej mohou "překonat", jsou zisky z PC her, které se na konzole většinou pirátit nedaj...ale jinak co se týče ostatního SW + výkonu + grafiky, se nehrabou na PC ani po zásuvku *15*
P.S. Navíc jedinej "prodělek" her na PC jsou hry bez MP, ty se daj napirátit relativně snadno, ale jakmile má hra MP, je to horší...takže hodně her, co vychází na PC a je zaměřenejch na MP, má solidní zisky *3* A co se týče prodejů tabletů, nových konzolí apod, tak je to opět marketing, jelikož už se dááávno nepočitá (nesčítá), kolik je v domácnostech PCček *3*
P.S. 2 Jo a hele, tebe asi baví bejt trapnej viď *15* Když v tomhle tématu, kde očividně nemáš šanci vyhrát, pokračuješ... -
Proč by někdo měl podepisovat petici na nějaké Grand Turismo? Vzpamatuj se....Jsi vážně takový hlupák, že si neumíš zjistit, jaké závodní hry na pc vychází? *11*
-
-
-
Mno, tak co třeba Crysis 3 na CryEngine 3 a nebo takový Chivalry: Medieval Warfare..obojí když nastavíš do plné palby tak to celkem slušně ukauje monosti i starších grafických karet...Notabene malovanou grafiku většiny her na Wii strčí d kapsy i animace v Astérix et les Vikings..
-
-
-
Teda ty jsi zase vývtor přirody... Zajímalo by mě kterej z místních exotů seš, když se tu objevuješ tak týden...
-
-
No ty máš taky dost, když mě sleduješ. *15* Wii ruluje vítž týhle generace!
-
-
Někoho podobného si nelze nevšimnout *15*
-
-
-
-
Hra vypadá líp na PC než na konzolích? Není možná. *1*