Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 vydělala miliardu za 16 dní
13.12.2011 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
Lidi, já nevim co na tom nemůžete tak pochopit.
Představte si průměrnýho amíka, co přijde odněkud z práce, a chce si prostě jen tak něco zahrát, ale i si v tom moct zasoutěžit. Rozhodně se s tim nechce nějak dlouze instalovat, nechce to nastavovat, prostě se s tim nechce s*át, protože ho to (což je asi to co tu nemůžete pochopit nejvíc) bohužel doopravdy nějak hloubejc nezajímá, chce se prostě jen pobavit.
No a co udělá? Přijde na svůj xbox/ps3, zapne ho (dvd už tam asi i bude mít), dá nějaký "find quick game" a de pařit. Hodí ho to na nějakou mapu, nemusí ujít ani 30 virtuálních metrů a už má po čem střílet. A o tom to je.
Když už to tak srovnáváte - ne, v bfku obvykle nestačí ujít 30-m, prostě mapy bejvaj celkově takový mrtvější, což možná mnohým z vás připadá jako víc "skill", ale tomuhle "průměrnýmu amíkovy" to jednoznačně nevyhovuje.
Tak a proto se codu prodá tolik, průměrnej amík rád vyhodí prachy za další mapy, který může po odpoledních hrát.
A ano, my pc hráči, co letíme na něco kvalitního, sme oproti těmhle průměrnejm amíkům(což nemusej bejt jen amíci, obrazně samozřejmě) hodně v menšině. Je to asi smutný ale je to tak. Mainstream. -
-
Jo,přijdu domu po dvanátce,chci si něco pářnout,zapnu svuj ps3,BR disk už tam samo mám,dám find server a du pařit.BF3 vesele přede,na novejch B2K mapách je dosti lidu...To že jsem PS(samozřejmě nikoliv HC,i když HC servery mě baví víc *3* )hráč ješte neznamená že musim hrát recyklovaný nezáživný sr**ky *1* *1* *1*
-
Promluvil Evropan...
-
uz teda vim, proc se mi cod tak libi *1* . to sem presne ja *1*
-
Ja bych jen doplnil ze v BF je to proste jen a jen o spravne volbe modu a mapy. Proste tam mas moznost volby.
-
Máš pravdu, jen nechápu, proč nad takovou hrou slintají i recenzenti.
-
-
Za blbost se platí. *6*
-
-
A na hlupácích se vydělává ....;)
-
-
Pro hlupáka každý hloupý
-
-
-
I kdyby prodali za 20 miliard, tak pro me to bude stale tupa sr*cka.
-
Jedině i**ot si kupuje staro-"nová" DLCčka za 15 Eur, jenom i**ot si předplatí službu Elite za dalších cca 40 Eur, jenom i**ot... ruku na srdce, patříte mezi ně? já ne a bavím se skvělými hrami.. LA Noire, Portal 2, Zaklínač 2, Left 4 Dead 2, ... tudy vede cesta, tak proč podporujete Kokoticka za recyklaci toho, co už doma 5x máte?!!!
-
-
jseš naivka ... mám rád hry, které jsi nazval skvělýma a přesto i já kupuju CODko, protože prostě stále mi koncept hry (bavím se o MP, SP jsem nikdy nehrál) příjde zábavný a rozhodě mi to za těch pár kaček (500 Kč za RU klíč) stojí, takže je to velmi jednoduché ... a naivkou jseš proto, že si myslíš, že masa dá přednost, před stále lahodným konzumem podotýkám, bojkotu hry pro zvýšení její kvality či kvality her jiných .. normální průměrný člověk chce prostě všechno hned a nyní .. prostě takhle to ve světe funguje a vůbec ne jen u her ..
-
-
viz reakce někde výš *5*
-
-
A mě to nevadí :p
-
-
Však ti to vadiť začne, až za pár rokov budú na truhu len tupé mainstreamovky typu COD *1*
-
-
Naopak. Za pár let mi to bude u pr*ele ;)
-
-
-
btw stáhněte si zdarma "hru" Duty Calls... parodie, ale jak pravdivá!!!
-
-
uz to taham... to intro me nadchlo... your objectives...bla bla bla... secret base... bla bla bla... nuclear missile...bla bla bla, counting on you, good luck :)
-
Jn jsem malem zapomel. Ta Duty Calls mela vic vtipu a inovace jak MW3 *15*
-
-
-
"publikum si začíná více cenit interaktivních zážitků nad pasivními"
To je ironické. Singleplayer COD neproslul interaktivitou. -
-
Tys to ale vubec nepochopil, pasivní jsou například filmy a hudba, interaktivní jsou hry.
Mluvi o tom, že herní business začina přerustat filmovy. Alespoň dočti tu větu, jestli maš IQ alespoň jako šimpanz, pochopíš to. -
-
Klid pánové, klid. "Interaktivitou je vše, na co mohou lidé reagovat svojí činností a výsledek reakce mohou pozorovat, nebo vnímat. Interaktivita v digitálním světě je aktivita uživatele s technickým zařízením, které je buď schopné přímo reagovat na podněty vzešlé od uživatele (uživatel se například dotkne tlačítka, učiní pohyb, nebo něco vysloví). Technické zařízení poté reaguje na tento podnět, vyhodnotí a zareaguje podle toho, jak bylo zařízení naprogramované."
Aoyagi očividně nezná pravý význam slova interaktivní, a proto se takto nesmyslně vyjadřuje. Jím vytvořené vlákno působí spíše jako flame, narážka na COD, a jeho příspěvek je samozřejmě nesmyslný. Je taky možné, že má ale na mysli přílišnou koridorovost a možnost hráče se s kampaní vypořádat po svém (což zde těžko hledat) - i přesto to s interaktivitou nemá nic společného... *7* -
-
Bylo by fajn si přečist všechno ve vlákně než mě začneš urážet. Boží sílo jedna. A ano je to, mimo jiné, na rážka na COD. Ale taky to je narážka na BF3. A na další hry.
-
-
Takhle to dopadá, když se baví jeden o koze a druhý o koze ve voze:). Gimli má samozřejmě pravdu s interaktivitou, film a hudba jsou pasivní, protože je nemůžete jakkoli ovlivnit. U hry se můžete rozhodovat (půjdu v pravo, nebo vlevo?).
Já první příspěvek od Aoyagi pochopil tak, že je to narážka na CoD. -
Co mají filmy a hudba společného s mírou interaktivity ve hře?
-
Ale já sem to pochopil bobánku, takhle to spíš vypadá, že ty ne :)
-
-
Jakože když ovládáš hlavní postavu a všechny jeho pohyby, tak to neni interaktivní?? o.O
-
-
Všechny pohyby? Ale prosímtě... press X to win není ta míra interaktivity, kterou bych se pyšnil. A co interaktivita s prostředím?
-
-
Ale no tak, sám dobře víš že tak to neni. Interaktivita s prostředím.. Hmm, co by sis představoval ve válečné akci tohoto střihu? Řekni aspoň tři příklady, abych viděl, že jenom nevyvoláváš flame.
-
-
Interaktivita ve hrách (myslím singleplayer) typu COD nebo BFBC/BF3....i když dnes už možná většiny "akčních" her... spočívá ve čtení moudrých tipů napsanými obrovskými světélkujícími a blikajícími písmenky uprostřed obrazovky.
No a prostředí třeba využití stínů, využití fyziky (třeba i v primitivním rozstřelení té dnes nezničitelné židle nebo skleničky), možnost něco nějak obejít, nebo čelit přímo hororové přesile. Takhle mi to přijde jak Mass Effect bez příběhu a vůbec áčkovosti.
-
-
-
-
-
Je to hodne smutny pohled,kdyz se sr*cky prodavaji jako rohliky,zatimco ty originalnejsi a kvalitnejsi tituly se ztezi zaplati nebo rovnou skonci.A nejsmutnejsi je,ze takoveto hovadiny reprezentuji cely herni prumysl nehracske verejnosti.
-
jasne, tocenaku se taky prodaj tuny, za miliony, ale kvalitni suncicku za 50, na to ma malo kdo... normalka. Tak zerte ten tocenak, ovce.
-
-
Vidíš a já myslel, že BF3 a MW3 stojí stejně. Chutnější vyhrál...
-
Kdyby tocenak stal 50, tak ti to nikdo nekoupi, leda bys byl genius a lidi nejak oblbnul...
-
-
Mor se siri rychle:-)
-
Takže když už v článku padlo slovo interaktivní, to znamená že další díl si už pustíme na dvdčku(blu-ray nebude potřeba pro tak zastaralou hru kterou budou ještě dlouho recyklovat když jim ty prasata tu šlichtu žerou) a budem jenom mačka tlačítko na dálkovém ovladači které nám vyskočí přes půl obrazovky.Bože jak já se těším *1*
-
proč je ta hra tak krátká??bo nemam čas pi.o *1*