Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 vydělala miliardu za 16 dní
13.12.2011 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
Tak to vypada ze si zase nejakej amik nahrabal dolaru za nic. Tak se muzem tezit na "dalsi" dil Cod ...
-
Kdyby z té miliardy odečetli náklady na propagaci tak budou v mínusu a ani nemusej započítat prachy za vývoj což by stejně byla oproti výdajům na reklam zanedbatelná částka *1*
-
-
Náklady na vývoj? Asi 631 klávesnic má rozbitý Ctrl, C a V. *2*
-
-
( zkopírovali starší CODčka a vydávaj je za nový )
-
-
-
MW1 bylo super, MW2 mě taky bavilo (vše koupeno) ... mělo to atmosféru, SP jsem si prostě užil a dotáhnul do konce na jeden nádech. Potom přišlo MW3, u kterého jsem nevydržel ani hodinu, pro mě absolutní zklamání, v SP úplně nulová atmosféra ... nechápu jak to může sklízet takové ovace.
-
-
Mě zas bavilo MW3 víc než MW2. Ale já sem čekal, že to bude takový, jaký to je. Jen sem se chtěl dozvědět, jak to dopadne s Makarovem. Takže mě se to líbilo. Objektivně vlastně všechny tři díly MW mohly vyjít jako jeden, ale to by tolik nevydělali. No a taky by mě zajímalo, jestli opravdu vydělali nebo jen utržili. To první se mi zdá hodně nepravděpodobné.
-
naprostej souhlas. mel jsem to uplne stejne.. jen tu hodinu jsem mam dojem vydrzel az do konce :)
-
-
Nemohl jsem najít moc kámošů na kolejích, co by chtěli pařit po LANu/netu SÖLDNER: Secret Wars nebo WOLFENSTEIN Enemy Territory.. Pak jsem pořídil nový kompl a nemohl jsem najít kámoše na BF2.. Pak jsem hodně dlouho pařil BF2.. hodně dlouho.. časem i kámoši koupili lepší komply a tak už hrály taky .-) Teď pařím BF3 a páč jsme s kámošema vyrostly tak už ani kámoši nemaj problém koupit grafárnu za 5tku hned :-) tak paříme BF3..
No co z toho plyne? Svět je hold chudej a tak těch nešťastníků s LOSTEndPCkama co musí stále pařit CSko 1.6 je asi dost :o) Chudáci (v pravém slova smyslu)...
CoDy jsem pařmenil taky, jen mi připadalo už časem dost podivné, kolik že těch somálců je opravdu schopno běžet vztříc smrti což pak vždy vedlo k uninstalu protože strašně nerad přebíjím :-)))
Lituji jen, že první battlefieldy mě minuly a nelituji SÖLDNER: Secret Wars, který měl podle mě o dost větší potenciál než bfka.. škoda, že ho za singl recenzenti hodily přes palubu :-( -
To mám za týden *2* *1*
-
Nejlepe zaplaceny copypaste vsech dob *5* a na druhem miste Avatar, druhy nejlepsi copypaste *15*
-
-
A ktere filmy nejsou copypaste?
Německé milostné filmy - chlap se zamiluje do baby, ta si vezme někoho jineho, za třicet let si uvědomi že je nešťastna a vrati se k prvnimu borcovi.
Americké puberťacke filmy - synek je forever alone, zamiluje se do nejpeknejsi holky na škole s kterou chodi největší borec na škole, FA pak překoná v nějakem sportu nebo soutěži NB, NH da kopačky NB a žačne byt strašně zamilovana do FA.
Westerny - nějaka banda terorizuje nějake město, do toho přijde nějaky borec a všechny zachrani.
Detektivky - najdou mrtvolu, zkontrolujou kamery, udělají 500x zoom a najdou svědka, ktery jim při první pohrůžce všechno vyslepičí, zatknou vraha.
MW3 neni v žadnem připadě copypaste... copypaste jsou většinou tak unikátní, že se liší dostatečně, aby to nikdo na první pohled nepoznal. MW3 je DLC... -
-
Přesně tak... Kockopes asi právě zjistil význam toho slova *1*
-
-
-
vydělala nebo utržila? Skutečně jen pro přesnost
-
-
Je to suma z prodeje, ne čistý zisk. S tím se špatně pracuje v téhle reklamně PR sféře :)
-
-
děkuju
-
-
Osobně si myslím že tyhle čísla jsou vycucané z prstu.
Jenom další marketingový tah,oblbovat lidi prodejností.
Na to jsou experti.
-
-
Zajimave, kdyz to nekoho bavi proc ne je to jeho vec . ale pro me je to totalni megasracka
-
-
No kua, ještě že to víme...
-
-
Hra je bohužel dost krátká a můj osobní názor je, že nedosahuje kvalit druhého dílu. Ale jako oddechovka je to celkem dobré.
-
-
Jak může bejt krátká, když běháš po mapách? Stovky hodin zaručeně. To je málo?
-
-
Hmm, MW3 a BF3 jsou obe dobre hry. MW3 a BF3 jsou celkem spatne hry. MW3 vypada dobre a prijemne se hraje ale vypada jako datadisk MW2. BF3 naslibovalo metrak veci a vypadalo v preview bombasticky, ale vysledek znacne pokulhava. Jenom fyi, neexistuji hc hraci a casual hraci, jsme jenom hraci.
-
-
Herní průmysl je už tak rozvinutej, že bych to už naopak rozděloval. Nebo chceš do jedné škatulky házel lidi, co hrajou Wii fit a ty, kdo drti treba CSko?
-