Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 vydělala miliardu za 16 dní
13.12.2011 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
Nechapem co na tom ludia vidia ze to kupuj :(
dnes som hral nove mapy v BF3 a to je super. CoD bolo super tak do MW2 ale uz aj to bolo dost arcadove... :(
No ved co uz pokial budu ludia kupovat tak do tej doby budu vyvojary stlacat "copy" & "paste" -
-
Nechápu, co lidi vidí na CoD:MW3 i BF3. Kdyby si radši koupili něco více inteligentního *3*.
-
-
Jojo, třeba super mega vymrdaně namrdaně inteligentní Gayrim, co ?
-
-
no ten skyrim neni kdo vi co, jsme se na nej s kamaradem tesili ale prislo nam to jako to same co tu bylo predtim akorat se to odehrava v jinym prostredi (Oblivion,Fallout3, fallout3NW) cekali jsme od toho nejaky vyraznejsi posun, ale pod tim jadrem se je to same (tim rozumejte ze to trpi s stejnymi nedostatky jako nekolik jejich predchozich her) a nebo to je taky tim ze nejak starnu a stava se ze me vecne nespokojeny morous...
-
Tobě bude ten "Gayrim" asi ještě hodně dlouho ležet v žaludku, co? *1*
-
-
You bet ya!
-
-
-
-
-
Ježiši už je mi blbě ze závistivých čecháčků ,kteří si myslej ,že spolkli půlku moudrosti a brečej ,že se hold někomu daří jděte se vybrečet mamince ,že jsou v Americe všichni hloupý a my Česká republika ( borečkové ) co maj ve všem pravdu ,že podle našich názorů by se měli prodávat hry...
-
-
ty seš fakt hloupej kluku, tady nikdo, nikomu, nic nezávidí.. tu jen lidi nechápou jak může bejt MW komunita tak stupidní a už po Xtý vyhodit prachy za to samý *8*
-
*14* Mozna ses hezkej kluk, ale uklidni se !
-
jenze lidi nekritizujou to, ze nekdo nasel stado, ktery koupi co mu pride pod ruku a dela pro ne jednu sracku za druhou... proble je v tom, ze se tu vola po inovaci, po tom posunout to nekam dal (snad)
a btw fakt nesnasim lidi co kritizujou ostatni za gramatiku, ja sam pisu pokud to neni pracovne bez diakritiky a i/y mi taky casto obcas ujede, ale "," se fakt pise za predchozi slovo... vypada to strasne... diky -
amen
-
-
Pokud máte jen půlku mozku, je CoD zábava přesně pro vás!
-
-
Nemám rád lidi, co ostatní úráží jenom proto, že je baví něco jiného než Tebe. Tím si klesl dost hluboko...Každý preferuje něco jiného. Ani by mně nepřekvapovalo, kdyby to hráli lidé nař vědci atd. Jenom pro zábavu. Ale to ty asi těžko pochopíš. Tajkto si napíšeš přihlouplý příspěvěk a čekáš, jaký to vyvolá flame.
-
Půlku mozku mají spíše takoví jako ty, prostě lidi, které neustále baví provokovat a "flamovat" na diskuzích o hrách, které ani nehrají *11* *11*
-
-
Je fakt že při hraní MW2, Black Ops i MW3 mi mozek málem odumřel.
Musím ale přiznat, že v MW2 bylo pár zajímavých scén. -
-
ty ho asi ma sodumrety uz davnejsie, ked cakas ze pri strielacke budes msiet rozmyslat. chod hrat sachy, sudoku abo mahjong :D
-
-
Neříkám, že tam musí být puzzly, ale hra, kde jen jdeš koridorem za žlutou tečkou s nápisem follow a střílíš na všechno co se hýbe , je na mě už moc.
-
-
-
-
true story *1*
-
-
Tak dlouho se se dýbánem pro vodu chodí.........
Nebojte, oni jednou padnou do reality, až jim to už ani ten mainstream nebude žrát, no a pak vymyslí třeba něco nového....snad ! *16*
Osobně: hrál jsem všechny díly, až na mw3, z toho se mi po pražské misi udělalo zle, MW1 bylo inovativní (relativně, ale což se tyce serie tak bylo hodne inovativni) a tim i kvalitní, 5ka....no radsi nic (snad jen prostredi v rusku se mi liblo) 6ka zacinala byt az moc pompezni a blbě naskriptovaná (na veterana nehratelna) ale jinak asi nejlepší MP ze serie, 7 overthetop akce, mp neprekonal 6ku, snad ten pribeh byl dobrej, a mw3 ''pardon jdu zvracet''....nechapu lidi co tuto slichtu kupuji. COD potrebuje renessanci !!! jinak to clovek s iq vetsim jak jeho botynebude hrát (za pár let asi tak u call od duty modern warfare 6 russian attack, u kterého bude reklamní kampan postavena na sloganu ''ovládá se poze 2mi tlačítky'') -
-
Aby ten čas, kdy jim to mainstream nebude žrát, vůbec nastal.
-
-
Lutujem tych co to kupili, skoda prachov. Platili za znacku nie za kvalitu.
-
No já vidím , že lidi mají prostě málo řasu vychutnat si pořádné hry a tak kupují tupé "filmové" scripty .
No a pak jsou tu ti , kteří by těžší hru nezvládli až do konce ... -
Je vidět že tohle studio ví co na určité spektrum lidí platí aby si kopili jejich hru a tím je jejich Hollywood efekt.....aji když vydají třeba 15 díl tak stále to bude stejný a nic nového to nepřinese....jen ten stejný efekt.
-
CALLněte to DUTY hlavy *7*
-
Je mi líto Battlefieldu 3. Ta hra je určitě lepší než CoD a to snad po všech stránkách. Bohužel na to šla DICE s BF3 špatně a předložila hráčům hru, která je sice dobrá ale až příliš odlišná od BF2. Mnozí z komunity to vzali jako podraz a odmítají prostě BF3 hrát a hrají něco jiného. V tomto COD jde tou správnou cestou, neboť dává hráčům přesně to, co očekávají a i toho největšího fanouška ničím nemohou překvapit. Lze to sice brát jako recyklaci stále toho samého, ale prodeje ukazují, že to funguje. Z COD nebudete mít pocit, jaký jsem měl z BF3, když jsem ho prvně hrál. Stále jsem se ptal, co to sakra hraju za hru a jak se dělá tohle a jak támhleto a to první dojem neudělá. Ani nemluvím o betě, která byla hodně špatná a dost hráčů musela odradit.
Tak a teď bych prosil mínuska, páč kdo tu nechválí skyrim a BF3, je odepsaný. *1* -
-
Mas uplnu pravdu, ja Battlefield 3 hram iba pre Battlelog , kde si mozem pridavat mojich
milacikov *14* -
Chtel jsem s tebou alespon napul souhlasit ale ta posledni veta me uplne odradila...
-
-
no ale je to fakt
-
-
-
neverim, chci dukaz, je to jen medialni masaz aby si blbecci tu kravinu kupovali...