Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja treba battlefield hrál a dost sem se u toho nudil. CoD ma v multiplayeru takovou vic akční a chaotickou hratelnost a je to zabava.
  • Přeju jim to. Pan Kotick mě sice pár výrokama naštval, ale v tomhle má pravdu a má být na co hrdý. Vím, že spousta lidí to odsuzuje. Get over it. Střílečky se SP na 16 hodin už se dělat nebudou. Možná až vyjde HL3. mě tohle vyhovuje, má to délku tří filmů, je to zábavný, užívam si to, nevím proč bych měl být naštvanej. A MP vydrží opravdu dlouho. ZA 999,- je to prostě bez chybičky ( vzhledem k tomu že jsem schopen utratit v pubu 2000,- za večer, tak 100-200 hodin v MP za 999,-? Já nevim jak vy, pro mě jednoduché počty.
  • Single byl solidní, sic technická stránka zastaralá. Takže se nedivím... Ale když to porovnám např. s Rage apd. prostě nedivim se...

SPOILER:
    Soap-a-zrovna-Praha,-skoro-sem-brečel...-Největší-borec-celý-serie...
    • Mimochodem opět vynikající soundtrack...
  • Ja a muj kocourek Reitak *14* jen souhlasime , ze CoD je supr *14*
    Jsme gay komunita /LAMA/ na Battlefield 3 ale budeme asi prochazet na CoD *4*
    Je to asi lepsi hra .
    Mnejte se , libame Vas *14*
    • Sem starej chuj a najvatsi admin ale CoD je super ,
      taky te ... @ndy *14* *14* *14*
  • TO: LKN
    jseš naivka ... mám rád hry, které jsi nazval skvělýma a přesto i já kupuju CODko, protože prostě stále mi koncept hry (bavím se o MP, SP jsem nikdy nehrál) příjde zábavný a rozhodě mi to za těch pár kaček (500 Kč za RU klíč) stojí, takže je to velmi jednoduché ... a naivkou jseš proto, že si myslíš, že masa dá přednost, před stále lahodným konzumem podotýkám, bojkotu hry pro zvýšení její kvality či kvality her jiných .. normální průměrný člověk chce prostě všechno hned a nyní .. prostě takhle to ve světe funguje a vůbec ne jen u her ..
    • být naivní je v nepořádku? podotýkám, že jsem hovořil o předražených "nadstandartech", které si hlupáci kupují a pak se strašně moc diví, že za takové peníze dostali znova to, co už dávno mají.. navíc bez podpory v podobě updatů apod. Základ hry (navíc pokud ho seženeš levnějši, jak uvádíš), myslím tím hlavně singleplayer část (kampaň, spec ops a survival) je víceméně v pořádku. 500 Kč je rozumná cena za "datadisk".
      Já měl na mysli především tupé nakupování recyklovaného obsahu bez jakékoliv známky inovace (mappacky apod), nemluvě o nefungující (na PC) sociální služby Elite (roční předplatné za cenu další hry (Battlelog je zdarma a funguje, wtf??!).
      Pokud se domníváš, že vše takhle funguje, poposedni si. Určitě znáš takové Valve nebo CDP, nemluvě o BI.. tato studia se snaží, víc než to. Starají se o svou komunitu a dělají hry s láskou. Takovým s radostí zaplatím!
  • CrocoRay
    Série CoD je sice jednoduchá a vpodst. žádný nový díl nepřijde s ničím výrazně novým, ale v jednoduchosti je síla a krása, takže nevidím důvod proč bych měl tvrdit, že tato série je blbost. Hráčům se navíc líbí a shodneme se, že při srovnání s prodeji ostatních titulů asi drtivé většině (jasně - warez tento poměr může dost ovlivnit, ale i tak....), takže tady můžete tuto sérii dále proklínat a tvrdit, že většina hráčů nemá žádný herní vkus, zatímco vy menšinoví lidé to musíte vědět lépe, protože složitost je přeci vždy kvalita *3*

Jinak mé výtky spíše směřují na lidi, kteří tu kritizují celkové zpracování a jestli někoho tato série bavila a MW3 mu nesedlo, tak s tím se nedá nic dělat a prostě se mu hra zrovna netrefila do noty. Každopádně já si sám rád občas zahraji nějaký ten složitější titul, někdy je zpracován dobře, ale ne vždy se u toho bavím více než u jednoduchého CoD.

A proč se mi CoD líbí? Přečtěte si příspěvek od Semiše a snad nemusím dodávat více!!
  • A jej to je zase reci MW 3 nemam, ale rozhodne nebudu rikat ze ten co hraje multak BF3 je vetsi borec nez ten co hraje MW 3 at si kazdy hraje to co ho bavi. Mimochodem on ten BF 3 je oproti BF Bc 2 a 1 taky jen slaby cajicek co se schovava za peknou grafiku *3* doufejme ze to Karkand spravi
  • To v Activison maka tolik lidi ze uz za to vyhodili 1 miliardu ? si to kazdej zamestnanec musel koupit 20x
  • hry su skvela vec daleko lepsia ako filmi dokonca aj tak sitna hra akou je cod je isto lepsia nez vacsina filmov.Ja hernej branzi fandim a preto som tomu rad skoda len ze takymto vysledkom neboli oceneny vyvojary hier ktory s nimi mali daleko viac prace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit