Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 vydělala miliardu za 16 dní
13.12.2011 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
Taky tomuhle nevěřim. Bych si starou hru, která se opakuje nikdy nekoupil.
Jsem nad rámec spokojený s BF3 a nějaký codko mi už je těžce ukradený. Kde vývojaři z NDR udělalí chybu -
Osobně spíše beru CoD jako filmovou hru než jako klasickou FPS. Je to na takový odpočinek, člověk nezabludí, kochá se výbuchy, skoro filmovými scénami a na plné koule to jede i na straších strojích. Jako odpočinkové FPS bohatě postačí, škoda, že cena tomu neodpovídá...A když chci u hry typu FPS přemýšlet, zahraji si Half-Life 2, Stalker či poslední Deus Ex.
-
Doufam, ze za ty penize udelaji konecne nejakou jinou hru nez cod nebo jakoukoliv akcni strilecku...
-
-
A proč?Ty na jejich místě bys něco měnil?(Když mi prase žere šlichtu tak mu přece nedám nadívaného páva)Ti se jenom smějí kolik lidí zase za ten rok vyjeb.li.
-
-
Hehe...tahle hra je něco na způsob Operation Wolf...totální výplach mozkovny
-
Hrál jsem. Po 3tí misi mi bylo jasné, že je to úplně to samé, jako z předchozích dílů. Nejvíc mě dostalo ta jedna z prvních misí v ponorce. Vlezl jsem tam jedním poklopem, vyčistil, pak nahrál nějaké kódy do počítačů nebo co to bylo a vylezl ven druhým poklopem, co je jen pár metrů od toho prvního, takže logicky jsem nemusel čistit celou ponorku a rovnou tam vlézt prvním poklopem. Jenže to by se autorům nehodilo do jejich uměle natahovaného koridoru. Škoda slov.
-
Chcel som napísať: Nehral som to tak nemôžem súdiť Ale potom ma napadlo že som dohral predchádzajúce diely.Som velmi velmi zvedavý dokedy sa bude na jednom starom koncepte takto parádne ryžovať.
-
-
daj mi skype cislo , kocurku muj *14*
-
-
pekne , nechcú ma zamestnať budem im baliť hry do igelitu *1*
-
-
Jj v cine kde se to dela by se ti to urcite moc libilo. Dva dolary na den, spousta kamaradu ve veku od 5ti do 12ti let a vubec pohodova atmosfrera... jen bacha abych plnil plany...
-
-
A teraz nech niekto povie, že robiť hry na PC sa nevyplaca !!! *2*
Nebolo to bohvie čo, ale obsadil som rusku ponorku a Eifelova veža mi skoro spadla na hlavu a to sa počita. *1* -
-
jak malo staci ke stesti ze...
-
-
Hej, ja som skromnyyy, len to mohlo byť dlhšie a to plati aj o BF3.
-
-
-
Další doklad toho, že MW3 je lepší jak Portal2!!!
-
-
Další důkaz toho, že lidé jako ty dokáží srovnat atomovku a hrušky.
-
-
o tomhle se skyrimu nebo battlefieldu muze jen zdad, hold cod je kvalitka a lidi to poznaj
-
-
Byť trolling, dokonale to reflektuje dnesni dobu. "Lidi to zarucene poznaj" proto kupujou nejvetsi odpad a nejen ve hrach. A i ten koment celkove. Pro joudy od joudu. A ten nejvetsi nahore hrabe prachy a smeje se *15*
-
-
jj vidim to asi jako "Moc se s tím vývojem neserte, ovce se i tak nažerou a my to shrábnem"...:P
-
-