Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Par vterin mi trvalo nez mi doslo ze to neni podkres ale obsah recenze co slysim *1*
    Nic mene super! Originalni, slusne provedeny (na slavika to neni, ale do superstar by to stacilo i s rezervou *1* - janchore, co takhle s tim jit na nejakej dalsi casting? *15* ) a naprosto gamesacky a to jsem myslel ze mne po unboxingu uz nic neprekvapi. *2*
    Kazdopadne i slusne zklubeny text jak co do obsahu recenze tak co do formy a stylu. *thumbs up*
  • zdeeneek
    Eva a Vasek se zacinaji bat o zivobiti *1*
  • Tak to je naprosto úžasný!! :D
  • kubi-wan
    Super originální recenze! Vsadim se, že nahrávání songu muselo bejt velká švanda! A ani bych se nedivil, kdybyste si teď v redakci takovou písničku proti trudomyslnosti vesele prozpěvovali...*15*
  • Doufám, že se tu ještě nikdo neptal, takže se zeptám já.

Bude ta píseň ke stažení?:D
  • Musím říct že dobrý :D
  • Gonzi
    Monumental
  • kulhy_parici_spici
    Jsem chronickým hráčem, je to droga, je to diagnóza. Hry nedohrávám, prozkoumávám, bádám. Začal jsem se přesvědčovat, že to je jen nikam nevedoucí prázdnota, nemající reálnou životní hodnotu. Jestli se jednou přestanu toulat virtuálnem ještě nevím, ale Lukáš mě od toho bude ještě nějakou dobu zrazovat a možná mě i přesvědčí, že se droga může sát slučitelnou s mým životem i mou představou o něm. Dík.
  • Tak to je vskutku unikatni videorecenze na ne az tak unikatni, ale proklate zabavnou hru. BTW. Lukas uz tvori hudbu delsi dobu, ovsem dost odlisnou od teto. To jen dokazuje, ze je opravdovy multitalent :)
  • tak tahle videorecenze me uplne odrovnala , fakt velkej respekt za orinigalni pristup..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší