Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt se vyjádřil ke stížnostem na údajný downgrade Zaklínače 3
21.5.2015 | Aleš Smutný
324 příspěvků
-
Takže necelé 2 roky (jestli se nemýlím) po vydání nové verze konzolí a už se musí dělat kompromisy... *7*
-
Jako ti co na to nadávají by si měli uvědomit že ano mohlo to být grafika jak v reálu, ale prostě by to nikomu nejelo nebo pár vyvolených se sestavami nad 60 tisíc...myslím že pořád je důležitější příběh a herní systém než to že hra vypadá jak reálné divadlo...
-
Tak podel zdejsi diskuze je to jasne. Pro dnesni deti je dulezitejsi grafika. Pro nas dospele hratelnost *1*
-
-
Ale všichni si necháte z vysoka kálet na hlavu od oddělení marketingu. Tleskám a jdu se zahrabat.
Beru zpět, jako odpověď na předchozí komentář to nemá pointu. -
-
Proč? Já si to ještě nekoupil... ale horší grafika, než na videu před dvouma rokama se mě vůbec nějak nedotkla, většinu her kupuju podle toho co vypustí a ne podle PR nahrávek.
-
-
Jo, ujel mi význam příspěvku. Asi dost hodně jak vidím, začal jsem se v tom poslední hodinu moc rýpat. Chtěl jsem to hodit právě proti těm kdo si udělali upgrade k vůli grafice a nestěžují si. A ti tu myslím W3 nepodporují ;_;
-
Ano a pak je par jedincu,co hry kupujou kvuli 2 roky stare upoutavce :)
-
-
Abych se přiznal si to ani nedokážu představit... Viděl sem hru naposled před dvouma rokama a od té doby ne... No to si musím prostě předobědnat *1*
On je spíš problém s dnešní obecnou kulturou whiningu... Někteří lidi pořád hledají na co by si tak dneska mohli postěžovat a díky internetu si můžou stěžovat anonymně a ještě mít obecenstvo. No prostě dokonalé... dřív když si v hospodě moc stěžovali tak dostali přes držku, dneska jsou z nich hrdinové, kteří se nebojí postavit zlému PR.
Ale jo pokračujme v nakupování podle PR materiálů abychom sio potom mohli stěžovat že to byly PR materiály. -
-
Dekadence to bezpochyby je. Vždyť se dneska lže i v metareklamě.
Na mě osobně reklama nepůsobí, respektive působí, ale dokážu si toto její působení uvědomit a vyrovnat se s ním. Pomáhá jednak kritické myšlení, ostražitý přístup a taky okrajová zkušenost z branže. *12*
Za metawhining palec nahoru. :) -
Očekávat upřímnost v reklamě... jo to už bych možná i za úchylku považoval *1*
-
-
Pak se tu ještě objevuje kultura metawhinning...
Ale jo, nechme je mlžit a prostě si to odfiltrujem. Vždyť očekávat upřímnost je nějaká úchylka či co...
-
-
-
-
Ja jsem pockal na release. Hra se mi libila, Gameplaye se mi libili a tak jsem si ji koupil a fakt se mi ta hra libi. Kde konkretne jsem si pri tomhle postupu nechal kalet na hlavu?
-
-
Jo, to se mi nepovedlo jak se tak dívu :D Pěkný fail *9* Nesmím psát rychlé komentáře -_- díky za upozornění. Chtěl jsem říct něco významově úplně jiného, omluva všem kdo si to už přečetli.
-
-
V opačném případě by však byl pořádně posraný... a smrděl by jak hovn- *3*
-
-
-
-
-
Nechci narušovat zdejší "nečekaněvětšinověkladně" se přetlačující orgie co zadupávají do země všechny ostatní názory, ale jsem jediný, komu přijde ovládání postavy (pohyb) strašně nemotorný až (konzolově) chaotický?. např: pohyb v interiérech, kde je problém se často strefit na poprvédo dveří, to samé platí o jízdě na koni. Hra určitě netrpí nějak skvělou grafikou na dnešní dobu, obecněvšak působí velmi povedeně a příjemně, až teda na ten styl pohybu postav viz Gothic 1 pomalu.
-
-
Třeba je zaklínač navátý tak i tak chodí, kdoví. *1* *2*
-
-
Což je letimotiv daných změn, prohozeno t s i, správný termínus technicus zní leitmotiv. Nejsem hater, článek je zaujímavý, všichni jsme jenom lidi, pouze upozorňuji na překlep...
-
Dlabu na to jestli došlo kvůli konzolím k downgradu nebo ne. Vypadá to slušně, Je to nejlepší RPG za posledních minimálně 10 let. Sakra lepší než DA:I. Tak držte papule a hrajte. *14*
-
HAHAHAHAHA přepadl mě jeden velkej smích :D:D:D:D Podle mě všichni co to hejtujou jsou tragédi :D Nechápu co by jste chtěli tvl .Hra je super a sem s ní naprosto spokojen a jestli jste tak blbi a srovnavate vydanou hru s nějakým 2 roky starým videem tak tvl dejte si facku :) Je to skvela hra super příběh a nevím co vám na té grafice vadí .Mam ho na ps4 a grafika je suprová na tak rozsáhlé RPG kde ma každá blbá vedlejší mise dobrej příběh( a že jich je fakt mraky) A to nemluvím o tom že díky akci v JRC jsem měl zaklínače za 1 Kč :D takže zdar a sílu ja jdu prozkoumávat tu mega mapu :)
-
Každý na to má vlastní názor, ale pro mě je to zatím RPG #1 a velkou měrou hlavně díky vedlejším úkolům, který jsou opravdu zábavný a ačkoli je to vše v klasickém mustru najdi, prozkoumej, zabij, přines tak všechny mají na pozadí nějaký příběh, postavy a proto na mě působí tak věrně.
Navíc jsem hrozně zvědavej s čím přijde komunita až CDPR vypustí nástroje *14* -
-
Tak hra je to vyborna, o tom zadna. V tom odvedli CD Projekt skvelou praci a i pro me to asi bude nejlepsi RPG.
Co me nejvic vadi je splasene pohyb Geralta, a FOV pri jizde na koni nebo v baracich, to nechapu.
Proc se vubec nedela na konzole poradny FOV?
Inventar a vsechno okolo me prijde v pohode, HUD sem si poladil stahl nejaky prvni mody a mam z toho uz celekem radost.
Ale to nic nemeni na tom ze muj pohled jako PC hrace se na CD Projekt dost zmenil.
Jo a jeste me stvou NPC, delaji furt to stejny dokola, jedu po paty vesnici a NPC se chovaji a delaji furt to stejny, v tomhle me Zaklinac zklamal.
-
-
Člověk se nikdy nezavděčí všem. Hra je vizuálně výborná. Chybky asi jsou, ale jakoukoli plynulost hraní nepociťuje (PC, myš + klávesnice). Chvilku mi na začátku trvalo nastavit si některé klávesy jinak, ale po určitých úpravách jsem spokojen. Ti, co dychtivě sledují každý slib a video, musí být vždy zklamáni z výsledného produktu. Já jsem ze Zaklínače nadšen.
-
-
"ale jakoukoli plynulost hraní nepociťuje "....já tomu nerozumím
-
-
Nepociťuje žádnou plynulost hraní. Tzn. žádná plynulost tam není, tedy se s tím trápí, hra lidově řečeno "drhne", cuká se, stutteruje, každý si doplní. Proč to napsal takhle když níže píše, jak mu hra báječně funguje, to už těžko říct. Leda by čeština nebyla jeho rodný jazyk, to se pak dá asi lecos omluvit :).
-
nepociťuji. Míněno, grafika je z úhlu mého pohledu výborná a její případné nedostatky mě od spokojeného hraní ničím neruší. Lepší?
-
-
-
puberťaci počítajúci pixely to tu teda pekne zamorili...zatvorte sa do kobiek a počítajite pixely ja ide hrať hru..