Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt se vyjádřil ke stížnostem na údajný downgrade Zaklínače 3
21.5.2015 | Aleš Smutný
324 příspěvků
-
Pro mě dost adekvátní vysvětlení. Ostatně downgrade grafiky je pro někoho přijatelný - třeba já jsem čekal, že to ani nerozjedu a ve finále to pařím na High detaily na mé 4 roky staré mašině za 14 tisíc. Navíc nechápu proč si lidi stěžujou na grafiku, stejně tady zachvíli bude tuna grafických módů, které tu hru posunou ještě dál. Jen možná konzolové verze zůstali trochu za očekáváním. Na zbrusu nové konzoli bych čekal přecejen lepší kvalitu, ale buďme rádi, že můžeme toto mistrovské dílo konečně hrát.
-
-
No super, můžeme teď pohonit nad tím, že hra vypadá stejně místo na medium na high *7*
-
-
Pro mě jako majitele průměrného starého PC je to výhra *1*
-
-
co přesně máš za grafiku na tom čtyři roky starém PC za 14 tisíc, který to zvládá na high?
-
-
GTX 560 TI Twin Frozr 2 - 1GB paměti
-
-
-
-
-
Pokud si někdo koupil tuhle hru jen kvůli grafice a stěžuje si, pak je asi trochu mimo.
Já bych tu hru bral i s grafikou jedničky ... -
Mám hru na pc, hraju na maximální detaily a nestačím zírat , jak je hra krásná, neuvěřitelně propracovaná po grafické stránce ...takže maximální spokojenost.
-
Nesplnuji ani minimalni pozdavky co se tyka procesoru a skoro ani grafiky. Luxusne muzu hrat na medium plynule !! Bravo. A fps hunteri? are u serious???? vam ej vlastne jendo jesi ej hra dobra myslim ze onanujete nad zapauzovanou hrou a hledate kde mate neco rozmazany ze :)) uz se proberte...nechtese se vyfotit s tema vasema drahejam komponentama treba
-
všichni jsou takový hnidopiši!!!
Mám ps4 vezi a myslím že vypadá skvěle.....přijde mi od ''fanoušků'' sprosté předhazovat CD projekt 2 roky staré demo a prskat, ano pochopil bych kdyby hra prošla zásadním downgrade z toho co jsem viděl měsíc před vydáním....ale to se nestalo. To je vidět jak jsou všichni nevděční a hledají jakoukoliv záminku, sebe více absurdní a irelevantní.....
A propo radši uberu na grafice aby hra běžela plynule a bez dlouhých loeadingů a záseků než abych si honil ego na odleskách stínů a já nevím čeho....jde o tu hru ne o pozlátko proboha
PS: Beztak ta hra vypadá božsky, tak držte pysk a taste stříbrný meč!!! *7* -
Já myslím, že ať už by to dopadlo jakkoliv tak to bude pořád důvod k radosti oproti trapnému Inquisitionu *5*
-
Chudaci kluci polsky. Jeden tyden musi celi nechutnemu napadeni ze strany Socila justice mob a hned na to se na ne vrhnou pomateni majitele WarezMachines....
-
caute, moc do diskusii neprisievam ale tu mi to neda:
pracujem ako vyvojar, ale v inej oblasti. Ono nie je problem urobit uzasnu grafiku, ale tymto zasiahnete len male percento trhu. lebo malo hracov ma dostatocny HW
ono je rozdiel vyrenderovat 100 svetiel v meste, a vyrenderovat ich 200. tych 200 moze hru uplne zabit co sa tyka vykonu. takisto aj obycajna trava, stromy, nasvietenie.
nasvietenie je dost lahke pokial je svet staticky. ale uz len pridanie 100 stromov co sa hybu vo vetre a urobit im dynamicky tien moze hru uplne zabit.
to ze Zaklinac vyzera inak ako na videach. myslim ze to neni velky odrb, videl som aj horsie. vid ten StarWars Battlefiedl ci ako sa to vola. tam zaplace viacej ludi -
Nevadí mi ani tak downgrade, ale že se do poslední chvíle dušují, že to není pravda a když už není zbytí, tak to nakonec přiznají.
-
-
aspon to jakž takž de v 16:10 ale problémově... to je taky něco... když sem viděl menu s pruhama, málem sem se podělal smíchy, naštesti ve hre je to nejak zbastlený aby to jakž takž v 16:10 slo, ale HUD potom má člověk uplně retardovaně... a upravit nejde... trapný dost, ale nepřekvapuje
-
-
Pracuji v jednom hernim obchode a muzu vam rici, ze PC verze vs NextGen verze se prodalo zhruba 1:10. To je proste fakt. At uz je to tim, ze lidi vedeli ze na to nemaj HW, nebo tim ze si to upirati.
Je to stejny jako kdyz lidi nadavali, ze Bajoneta 2 nevyjde na ps3/x360 ale jen wiiu. Taky vyvojari rekli, ze proste jim vyvoj zaplatilo Nintendo. Tak je jasny na co ta hra vyjde.
Do nedavna spousta lidi kolem PC spala na vavrinech a mysleli si ze na pleckach z Tesca zahraji vse. Potom prisla serie Unity a FC4 a najednou lidi zjistili, ze potrebuji 64bit wokna, ze potrebuji 4 jadrove cpu a zacali se hroutit do mrakot. Ted uz jsou chytrejsi a rovnou hru nekupuji.
Sam hraji Z3 na PC (gtx760, i5 2500k) -
-
Fakt je danej spis tim, ze PCckari tu maji minimalne 100 jinejch her stejnyho zanru, kdezto konzolisti nemaj nic. Hele, jen kdyz se podivam co mam na disku, tak tam mam takovych 30 ruznych RPG => vazne nemam zrovna ted duvod honem bezet a kupovat zaklinace. Navic jako kazdej clovek s mozkem kupuju to, co je odladeny otestovany a za max 1/2 puvodni ceny. Neni duvod nikam spechat.
A ze se to vyvojarum nelibi? Mno tomu se rika konkurence a trh. A kdyby mi tu novou hru nabidli za odpovidajici smesny peniz hned, tak si ji mozna i hned koupim a mozna taky ne, ale rozhodne bych o tom premejslel o moc min. Je to stejny jako placky s filmama v trafice. Kdyz stoji jedna 3 petky, tak jich klidne 10 vemu a pulku zahodim uz cestou dom.
Takze Z1 mam koupenycho za +- $5, Z2 sem dostal gratis, Z3 si mozna za par fufni za 1/2 roku koupim vcetne datace. -
Tak poměr 1:10 je pochopitelný, vzhledem že to stojí v předobjednávce 32 Eur na GOGu, abys nebyl překvapen když poměr celkových poměrů nebude tak jednoznačný. Já jsem krabicovou hru na PC nekoupil dobrý 3 roky. Na Xko mam 90% krabicové verze.
-
On dneska ještě někdo nakupuje hry v kamenných obchodech? Půlka mojich známých už ani nemá v PC optickou mechaniku. Prostě vše koupí na steamu a stáhnou.
-
-
Tak ona ta krabička je hezká žejo. Ale mechaniku taky nemám - ještě že se to soslo komplet po zadání čísla do gogu.
-
-
Tak na PC oproti konzolam frci aj vo vacsom digitalny download ze jo. To vidim u kamarata co ma PS4, stale kupuje placky, ja som fyzicku kopiu kupil naposledy snad New Vegas.
-