Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CDProjektRed ve mě vzbuzuje pocit hrdosti na svou absolutně legálně zakoupenou hru...
  • Mechwarrior_bw
    skús sa ty hlupák zamyslieť, že by rovnako primitívny postoj zaujal každý hráč... kto a za čo by potom tie hry vyrábal ?

*ospravedlňujem sa za toho hlupáka, nikdy podobné výrazy nepoužívam ale to tvoje "ničemu to nevadí" ma už fakt vytočilo.
  • marketing,ale je spousta lepsich her ktere prave piratstvi zabiji. Proste to ze stahovani je kradez je jasny,ale vyrobci by si meli uvedomit ze ja nechci kupovat zajice v pytli
  • Když neumíš dělat hry, tak je to dobře. Proč COD nemá problém s prodeji a neprosí, aby si je někdo kupoval?
  • zaplaceno dostanes,ale to nic nemeni na tom ze investor uz si dalsi hru od tebe neobedna a ty budes bez prace.Mas velmi kratkozrake mysleni
  • Pokud bez vědomí majitele nakládáš s jeho vlastnictvím k vlastnímu obohacení či prospěchu , tak nevím co jiného to je než krádež:) A do této kategorie samozřejmě patří i pirátské stahovaní digitálního obsahu..
  • Ty rád pohádky, co? Každý programátor (a kdokoli) dostane vždy zaplaceno. Riziko nese investor.
  • a to je to je prave to,co kdyz nedostanes a jeste te vyhodi s prace protoze zrusi druhy dil,pac se nevyplati
  • Tak je třeba si uvědomit kdyby nebyla možnost si stahovat muziku,filmy a hry tak mraky lidí nebude mít potřebu vlastnit vysoko rychlostní internet a každej rok nebude uprgradovat počítače ,nakupovat disky aby to měli kam ukládat atd.Prostě by tenhle druh zábavy zcela opustili.I kdyby si chtěli dál hrát tak už by jim nezbylo na hardware.koupili by si mozna 1-2 hry a to jeste s pořádnym multiplayerem.Kde sou ty časy kdy sem si koupil origo hidden and Dangerous a otáčel to týdny.Dnešní trend je udělat hru jako delší film a mě to nevadí klidně odehraju bf3 za 2odpoledne stojí to za to.Souhlasim stim že je to o nákym poměru mezi délkou zabavy a cenou.Je třeba si uvědomit kdyby se ze dne na den masově ukončilo tohle piratství tak spousta firem v tom multimediálním prumyslu by šla do kopru.Ty nahoře to věděj a proto nikdy nedopustej aby to skončilo
  • Mně je to jedno, když dostanu zaplaceno.
  • Kradez to je.Jak by se tobe libilo kdyby jsi na necem pracoval a nekdo jiny si to zadarmo uzival
  • Kdyz budes zminovat jednotlive tituly, tak najdes ruzne anomalie. Ale velci byznysmeni na to koukaji globalne, jako na trh, v kterem se plus minus toci porad stejny objem prachu a ten objem penez co se toci na pc platforme je maly.
  • To tezko, delka gameplaye je dana typem hry. Sandboxy maji herni dobu dlouhou, ale jsou genericke a plytke. Jejich opakem jsou hry kladouci duraz na pribeh a ty nikdy tak dlouhe nebudou. Pribeh nemuze byt nekonecny, musi mit nejaky progres a dospet k zaveru. Kdyz to budes moc protahovat, zacne byt nudny. Filmari treba z toho duvodu vystrihnou z filmu radu scen, aby mel spravny spad. Ja myslim ze je na trhu dost prostoru pro ruzne hry.
  • Krádež to samozřejmě není. Je to kopírování a ničemu to nevadí, když vydavatel vydělá.
  • To je jenom o rozlisovaci urovni, proste tomu nerozumis a neumis mezi tim rozlisit. Jeste vetsi laici, treba moje manzelka, nebudou umet rozlisit ani mezi codem a cskem. Pro ni to vsechno bude vsechno jenom to hloupe strileni.
  • Vsichni tady resi zda je stahovani kradez nebo ne.Samozrejme ze je to kradez,ale co treba podvod ktereho se na nas hracich dopousti vydavatel. Namasiruje nas reklamou a pak nam proda zabugovanou casto nedohratelnou hru. A to je vporadku? Ja osobne co jsem se parkrat napalil radeji volim cestu JA zlodej nez JA podvedeny. Kdyz hra odpovida mmim predstavam tak nemam problem vyrobce podporit,ale nikdy uz si hru napred nekoupim.Oni vedi proc nevidavaji dema.Tak a ted me ukamenujte
  • Tak to vic her nemas, ja si svou sbirku her poctive buduji uz 20 let, v podstate co existuje herni pc platforma, pred tim jsem hral na didaktiku. Mam nektere jeste na disketach.
  • Neni to nesmysl. Nesmysl je tvrzeni, ze kazdy kdo by si to stahnul, by si to i koupil. Ale kazdy ma pravo na odmenu, je to zakladni lidske pravo. Takze kazdy kdo si tu hru dobrovolne o sve vuli stahnul, ma zakonnou povinnost za ni zaplatit, i kdyz by si to jinak nekoupil.

Nebo jak by ses tvaril, kdyby ti tvuj zamestnavatel nezaplatil s tvrzenim, ze by stejne za tvou praci nikdy nezaplatil, takze jsi o nic neprisel, kdyz ti nedal odmenu, na kterou mas pravo?
  • A co je mi po tom, co si autor přeje? Jak to vůbec souvisí. Hru si zahraju a on si může myslet cokoli.
  • A nebo stáhneš hned, ne? Proč čekat, když za 4 eura stejně vydavatel nic nedostane.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit