Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    v tom případě ok *3*
  • Právě že ne ty chytráku, po ani ne dvou hodinách jsem toho nechal, nelíbilo se mi to, proto jsem rád že jsem za to neplatil.
  • Milý jejdásku, kdyby pc nevydělávalo, již by se na něj hry nedělali, nic proti konzolím nemám, ale tvůj názor mi přijde arogantní a urážlivý a to zastávám názor že obojí je super. Hry kupuji, i když nemůžu tvrdit, že nestahuju z warezu, ovšem když mě něco baví, rád zaplatím. A nejsem sám. Navíc to, že hážeš všechny do jednoho pytle vyypovídá něco o tvém charakteru, ale to už je tvůj problém. *3*
  • A hlavně to prodala nejsilnější značka na západním trhu. *3*
  • Půjde to na xbox....ale jak vidím nick, stejně si to asi nezahraješ...konzolisto. *2*

PS To vzájemné urážení konzolistů a pc hráčů(konzolisti-fůj piráti, pc hráči-fůj dementní hry=hráči) už je trapné, zamyslete se nad sebou. *3*
  • Ale za ten čas cos to stahoval a hrál ti to stál, smutné. *7*
  • Jenze tech 10 mega cod prodal na jednotlivych konzolich, ne na pc :-).
  • Nevim co s kym sdilis, ale ja hraju i na PC a dost me sere, ze ja za hry platim a visi na me zhruba deset parazitu. PC nedela 1/3 prodeju, ale mnohdy jen 1/20 prodeju a mnohdy se vyvojarum pc verzi ani nevyplati udelat. Jestli nekdo chce delat zadarmo pro piraty, jeho vec, ale CD Projekt to evidentne sere. Udelali top titul, zaslouzili by si alespon desetimilionovy prodej a smula, pirati proste kradou, at jsou vyvojari sebeferovejsi.
  • Stáhnul jsem to a ještě že tak, za něco takového bych peníze nedal.
  • To nezní špatně.
  • Jenze ne vsechny hry jsou onlinovky, kde hraci bavi sami sebe nebo se trapi otravnym grindovanim. Nektere hry jsou pribehove singlovky. Naklady na jejich vytvoreni jsou obdobne jako u filmu, pocet hracu je ale mensi, nez pocet divaku.
  • Veskoslav
    Jak říkám, ty jsi král:)
  • A co to znamená?
  • Veskoslav
    Debilita světem vládne, ale ty jsi jejím vládcem....
  • Tak ať nedělají trapáky s takovým prohlášením. Každá hra se dá stáhnout a když si ji nikdo nekoupí, tak další už nevyjde. Divný, co? Ale to by nebyl CD projekt, aby neobesílal nezákonně lidi a ještě aby nepsal nesmysly.
  • Veskoslav
    Bylo myšleno tak, že podpořit výrobce a vývojáře koupí dobré hry, u CoD nikoliv. Nebylo to myšleno tak, že člověk musí mít všechno upirátěné za každou cenu;)
  • Veskoslav
    Na konzolisti je to moc složité, tak to raději nevydali:)
  • To sou tragédi. Kde si konzolisti můžou zahrát ten jejich poklad? Ať jim to klidně na PC nikdo nekupuje, to je jejich věc. COD se také prodává hlavně na konzolích. 20 milionů za dva měsíce? Žádný problém a bez PC.
  • :D :D :D a kdo by si asi tak podle tebe koupil nudnou zabugovanou hovadinu? to by brzo prisli na buben a meli by jeste min jak kdyby to nekdo piratil :D
  • corfer
    Asi bych ty ,,pavučiny" nevymetal tak tvrdě, ale reaguji na tebe, kvůli dobře zvolenému slovu ,,patologický". Přesně to je ten výraz poukazující na člověka neschopného jakkoliv přemýšet, natož domýšlet konsekvence.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší