Přejít na výpis diskuzí
České RPG Kingdom Come na vlastní oči – svébytná cesta do historie
22.1.2014 | Petr Poláček
278 příspěvků
-
Doufám že to zvládnout vybrat a hru vydat, vypadá to fakt skvěle! Bohužel, ze svého studentského konta si jaksi nemůžu dovolit nic dotovat :-(
-
-
Ale stahovat můžeš, viď?
-
-
To byl Radek Hulán. Hned jak se dozvěděl, že to má vyjít i pro Linux :-D
-
-
Sakra, to měla být reakce na to, že někdo si zaplatil xicht v kostele.
-
-
Fandím moc, vypadá to úžasně ač historické hry nemusím. Věřím, že se jim to podaří realizovat *3*
-
Super Vávro, teď kvůli tobě nemůžu dva tejdny do hospody.
-
*8* to zírám, vypadá to fakt nádherně *8*
-
Ty střapatý čepice, co v traileru rubou zdrhající vesničany, to jsou Tataři? Hádám, že to jsou asi záběry mimo Act 1, ne?
-
-
Typoval bych na kumány, což ale jsou de facto tataři z Uher.
-
-
"ve hře, která se má jinak rozkládat na ploše zhruba 10 kilometrů čtverečních" - to je nějaký renonc né? Originalní informace na kickstarteru je snad ještě horší. Proč tam budou koně? To je tak pro chromého veterána.
-
-
Jestli se snaží o ztvárnění realistického středověku, tak tam nedat koně, by byla podobná chujovina, jako tam nedat brnění.
-
-
Zbroj, brnění je kroužkovka.
-
-
Ehm? Krom toho, drátěná košile byla součástí plátového BRNĚNÍ...
-
-
Správnej výraz je ZBROJ, brnění je výraz používanej pro brni - kroužkové pletivo. Takže kroužková zbroj, plátová zbroj, brnění pouze v ruce nebo noze :)
-
-
Ano, určitě za všech okolností vždy a všude používáš přesné termíny, co? Zvlášť pak na internetových diskusích, že? Ach lidi, co jste to dnes snídali za vtipnou kaši? *15*
-
-
Jasně, já nevěděl, že pláty vznikly ve stejnou dobu jak kroužky *3*
-
-
V té době už byly plátovky.
Je to 14 století ne 6 století.
Vem si třeba válku růží nebo stoletou válku (i když válka růží je myslím 15 století). -
No, nevím historii vývoje brnění ve starověku, ale v pozdním středověku bylo brnění v podstatě kombinací plátů a kroužků (a prošívanice).
-
-
-
-
-
Protože jestli hra bude opravdu realistická, tak v plné zbroji ti i těch 9km2 bude trvat přejít hodinu. Pokud bude postava sprintovat tak jako ve všech ostatních hrách, tak potom budou koně spíš proto, že sou součástí středověku.
-
-
Mě šlo právě o tu realističnost. Jestli budou banditi tábořít 1 km od vesnice a nikdo o nich nebude vědět tak to moc reálné není. Nevím jaké tam budou questy aby to na tak malém prostoru působilo realisticky, ale snad to vyjde.
-
-
-
Ou, malé studio v srdci Evropy je schopné udělat hru, která nemá lineární příběh a není to vyložená koridorovka, která se po*e*e jen z toho že hráč udělal něco, co udělat podle autorů neměl. Co na to Dice a Infinity Ward? :-D
-
-
Od nich sebereflexi nemůžeš čekat, jinak by už dávno spáchali hromadné harakiri. *3*
-
-
Konečně někdo dal do AAA hry možnost vzdát se! Logické a reálné. Odpadá nutnost boje nahrávat dokola jak blbec. Prostě se vzdám když bude možnost a budu hrát s menšími následky dál.
-
-
Jj, vzdáš se, shlédneš animace, pak nápic game over a pak stejně load. *1*
-
-
To je možný. I když sranda by bylo kdyby jsi se vzdal a protivník by dělal jako že jo a pak tě stejně dorazil :)
-
-
-
Udělalo to na mě velký dojem.
Snad to nebude stát moc, já bych uvítal možná i nedodělanou a horší grafikou warez verzi, protože moje peněženka zeje prázdnotou.
Doufám že to bude jen v české verzi s anglickýma titulkama, ať si lidé z ostatních taky zkusili titulky *4* . -
-
Větší krávovinu jsi říct nemohl :-D Pokud sis všiml, na této planetě je světový jazyk angličtina. Takže pokud chceš něčím zaujmout celý svět, musí to být anglicky.
-
-
Sází na realističnost tak proč by v českých zemí mluvili anglicky (v té době se mluvilo u nás i německy myslím).
-
-
Tak zkusit by se to mohlo že.
Není to špatnej nápad a myslím že by se toho vývojáři mohli chytit. -
Vsadím koule na to, že bys staročeštině stejně nerozuměl. :-)
-
Po tomhle by mě napadlo že by tam mohli dát styl hraní(myslím tím třeba hard, easy apod..) autentic (Tož znamená bez titulků dobovou mluvou, bez ukazatele zdraví, bez (možná) neomezených loučí). Tak by si mohli přijít na své jak češi tak i cizinci.
-
-
-
"Doufám že to bude jen v české verzi s anglickýma titulkama, ať si lidé z ostatních taky zkusili titulky."
Nějaké další nápady jak prodej této hry ještě zkomplikovat? -
Když se dívám na video, tak budeme rádi za ty titulky a kdo ví jestli vůbec oficiální.
-