Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kein
    A proč se karkulka rozhodla pravě pro 40. a ne 44. ?
  • Rabas.. delejte to online... ale hlavne se vyprdnete na to f2p.. boze!
  • MickeyMutant
    Tady se to rozjelo. Příští pátek večer zase stačí nahodit nějaký článek o pirátství, nechat ho na titulní stránce a přes víkend je o zábavu a návštěvnost postaráno*4*
  • Jezisi ale tak ted zachazis do docela nepodstatnych detailu tady slo o to ze se to proste pise frustrace a je to odvozeno od frustratio dobre teda nebo taky frustra a proto se to pise frustrace nikoliv flustrace :-D Ale jestli si nejaky ucitel cestiny nebo latiny a chces si zamachrovat a mit za kazdou cenu pravdu za jakekoliv situace tak chapu ale podle me bazirujes na uplne prkotine ale to je tvoje vec :-D
  • No tak ruku na srdce... nedá. *4* Už jen to, že by podstatné jméno vzniklo z příslovce a ne z podstatného jména, které znamená to samé....
  • Opäť članok o piratstve a opäť okolo 400 prispevkov. škoda, že som tu nestihol tie žvasty o odsudzovani sťahovania etc. :/
    Hry si kupujem. Hry čo ma fakt zaujmu a myslim si, že stoja za to. No, žeby som mal nejaku zvratenu mienku o ľudoch čo sťahuju ? Nie. A pre tých intelektualov, čo nechavaju každy mesiac polku vyplaty na hry. Preberte sa. :)
  • By si sa divil koľko ľudí hra BF3 na 20 rokov - dokonca nad 30.
    Prekvapilo by ťa to. :)
  • neco jineho ? Frustra znamena marne a frustratio je zmarneni to je pak to same da se rict :-)
  • Vsudyvlez - Ale dají...

Namátkou Modern Warfare 3 od Novij Disk za 799-2199 rublů

http://www.nd.ru/search/index.php?q=modern+warfare+3&s=%CD%E0%E9%F2%E8&SHOWALL_1=0

Navíc kurz je kolem 60Kč za jeden rubl.
  • Karkulka : "Babičko, proč ti tak svítí oči ?"
    Babička : "Abych na tebe lépe viděla.... a mohla tě sežrat !"
    Babička : "Počkej.... pročpak máš v ruce tu zbraň"
    Karkulka : "Jo, teďka si budeš hrát na blbou"

Poté Karkulka nakrmila Babičku střelivem 40 S&W, a ti co přežili, žíjí dodnes...
  • Kein
    2 ucho: A to je přesně rozdíl mezi tebou a pirátem. Ti si řekneš "jsem blbec, že jsem za to zaplatil" pirát si v tom samém případě řekne "uff, ještě že jsem za to neplatil." Výhoda v pirátském přístupu je ta, že je opatrnější, a že si hru může člověk pořádně vyzkoušet a po sléze koupit, pokud uzná že je dobrá (subjektivně, samozřejmě, nikdo netvrdí nic o nějakém zobecňování). Kdežto ty ji sotva můžeš vrátit. - toť jedna z výhod warezu.

A s tou Mafií 2 to není tak černobílé, jak si to vykládáš. To je důvod proč jsme ti odpověděl NE, Jelikož se mi to něchtělo vysvětlovat, ale tak tedy: Mafie 2 byla prezentována v reklamách jako přelomová hra, která měla mít fůru fičur, které jsem hltal, proto jsem uvažoval o předobjednávce. Ano, dohrál jsem hlavní linii a ze začátku mne bavila, ale hra nenaplnila mé očekávání. A kdybych si jí koupil bylo by to jako kdybych řekl "To neva, že ta hra není kompletní, já vám ty prachy stejně dám." přitom jsem byl zklamaný z toho jak hru doslova rozsekali a nikdy bych koupí k ořezávání her souhlas nedal. S*al mě ten přístup, kde nebylo vývojářům blbé vydat tak viditelně sestříhanou příběhovou linii s oknama. Proboha vždyť oni se ani neobtěžovali vymazat značky z minimapy, které díky zrušenému obsahu tam k ničemu nebyly. Ve hře se často objevovaly rozhovory co se týkaly věcí, které hráč neudělal, narychlo zaslepené okna u prodejen, které měly být funkční, nahrubo zacpané vchody do nadzemek plotkem, což působilo jako pěst na oko a free ride až v placeném DLC? Ne, díky. Problém je, že aby si toho všeho člověk všiml, musí tu hru nějakou dobu hrát, což mu lidi jako ty pak vyčítají. Jestli tohle někdy pochopíš, připustíš jako argument nebo ne, je čistě tvůj problém, jen přestaň s tou roznáškou morálních hodnot v prostředí, které samo produkuje nemorální produkty.
  • Ne všichni piráti jsou náctiletí, a ne všichni náctiletí jsou jednodušší lidi nebo piráti.
  • Jak by to řekl AngryJoe - ffffffoooooouuuuurrrrr oooooouuuuuurrrrsssss :)))
  • Já tomu říkám "skutečný obraz utrpení". :)

Alespoň to protivné, moralistické ucho už dál neopruzuje. *1*
  • A vůbec.. :-D Přál bych Vám, aby Vás za tyhle keci banovali z obou Vámi zmíněných marketů. Místo toho, aby jste si vážili toho, že vůbec můžete touto cestou prodávat, tak tu na ně budete plivat..Styďte se!
  • Ok, já jsem počítal oficiální piráty/členy. :)

Tak v Rusku 1000 Kč za hru určitě nedaj, to by přece nezbylo na vodku. *1*
  • Kein
    Škoda, že na PC vychazí dnes mnohdy takové bullshity, že to kolikrát už ani ti piráti nestahujou. Tomu se pak říká už opravdu "samotné dno" herní branže *1*
  • Tak mohli si to stahnout asi vsichni co maj net, nezavisle na piratebay. Ale ok. V nejakym clanku psali ze v zapadnim svete je pirateni asi na 20%, nejmin bylo snad Svycarsko. Smerem na vychod pribyva az na 75-90% v pobaltskych republikach a rusku. Tak v tech koncinach by to mohlo sedet. Ale to je celkem jedno, rus vydelavajici 6000 kc za mesic litr za hru neda, ani kdyby stahnout nesla.
  • Psal jsem MOHLO STÁHNOUT, to neznamená STÁHLO, kapiš ? *3*

Každopádně 3,5 M pirátů na jedný stránce je až až... *15*
  • Ještě doplním, míra pirátství je přímo úměrná prodejnosti titulu. Pokud je titul dobře prodáváný tak se samozřejmě i pirátí.. Pokud se však titul neprodává, tak o něj prostě není zájem - tudíž si ho stáhne pár teenagerů, řeknou si, že je to ptákovina a je hotovo. Takovéhle vymlouvání, to je uplně stejně ubohé, jako pirátění samotné..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit