Přejít na výpis diskuzí
Čeští Madfinger: pirátství nejde zastavit
3.8.2012 | Adam Homola
420 příspěvků
-
Nemuzes pocitat s tim, ze kdyz ma piratebay 3,5M clenu, ze si vsichni stahli maxe payna. Treba lidi co znam ja si to ani nestahovali, protoze je to hnusna konzolova strilecka, co ma s puvodnim Maxem spolecny jen jmeno a (jinak vypadajiciho *1* ) hlavniho hrdinu a jako bonus to ma 26 giga.
Musel bys mit cisla stazeni torrentu. -
Nechci tě hned nazývat méně chytrým, proto se tě zeptám jak si to myslel ?
-
Zajimava logika *15*
-
Mohu se zeptat co to vůbec je ta Dead trigger?? Mě ta hra neoslovuje, nehrál jsem ji a ani to demo bych si nestáhl.. Stejně jako miliony dalších lidí a to je ten hlavní problém.. To, že lidi nemají o Vaši hru zájem neznamená, že jí někde stahují v nelegální kopii.. Nesnažte se svádět svůj neúspěch na pirátství. Stejně tak na to, že je pirátství jednoduší, než jedna registrace kreditní karty a po té již nakupování a získávání obsahu tou nejsnadnější formou (digitální distribucí..) Tomu se říká ubohost. Už jsem to tu psal jednou a napíšu to znova.. Pirátění tady na světě bylo od počátku a přes to se někteří dokázali prosadit. Proč frajer, kterej makal na Minecraft vydělává miliony dolarů a u Vás to nejde? Neomlouvejte Váš neúspěch tím, že si pár puberťáků v ČR najde způsob, jak hru zpirátit, když je tu daleko jednoduší způsob, jak hru za pár kaček koupit v officiální cestou vy ubožáci!
-
Před cca rokem jsem četl na netu, že třeba taková stránka Thepiratebay má cca 3,5 M členů !!!!
Takže když tu byla zpráva o prodeji Max Payne 3 ( 3M ) a Spec Ops ( 1M ), tak to znamená že si Max Payne 3 mohlo stáhnout víc než 50% a Spec Ops více než 75% lidí. A to se jedná pouze o jednu stránku, těch jsou na internetu desítky možná i stovky.... *8* -
A moc her na telefon si asi nehrál, když kecáš takové nesmysly. Už jenom hry jako Dead Space, Max Payne atd.:)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Max Payne je klasika, ale se zmrveným ovládáním... raději sem si ho koupil na steamu -
Zase špatně. Když člověk daruje/prodá hru ( licenci ) jinému člověku, tak tím výrobce netratí, jelikož se pořád jedná o jednu licenci a jednoho zákazníka, který tu danou hru užívá. Kdyby původní majitel svou kopii duplikoval, tak pak by se jednalo o trestný čin a výrobce by tratil.
-
Ne, prodá tím svojí hru ( licenci ) jinému člověku, vzdá se tím na veškeré užívání svojí kopie, to není krádež - to platí pro krabicovou verzi hry, ne pro digitální. Jak jsem již zmiňoval, když hru "množí" a pak prodává/poskytuje zdarma, tak je to krádež/trestný čin, protože zakoupil pouze jednu licenci k jedné hře, a ne několik - tím pádem porušuje zákon. V tomto případě to tedy černobílé je. *3*
-
No urcite.To je to sami.Auto krades doma z kresla:-D
Ja jen ze lidi co nemaj prachy tak si tu hru za litr nekoupi.
Tak proc brecej ze jim utikaj zisky_proste z pirata nic nemaj a z lidi co na novou hru nemaj tak taky ne. -
To jsem já, kdo tady "blábolil" o tom, že nejsou dema. A nebyla to žádná výmluva. Tuhle hru jsem koupil, ještě když nebyla zdarma, chvíli hrál a rychle smazal. Kromě hezké grafiky tam není nic. Podle mě je to špatně ovladatelný, jednotvárný, nudný, prázdný. Právě proto nejsou dema u spousty her, protže by to lidi odhalili už u dema a plnou hru si nekoupili. Takhle mají vydavatelé sice zklamané, ale platící zákazníky a o to jde. Naproti tomu Kairosoft dělá demo ke každé hře, dělá perfektní, zábavné a znovuhratelné hry. Vydali jich v angličtině pro Android snad 8 nebo kolik a všechny jsem koupil, přestože jsou za stovku. Kdo umí, nemusí se bát, že nedostane zaplaceno.
-
Když ve druhé větě slovo "to" nahradím slovem "piráctví" tak tvůj stupidní dotaz položíš znovu nebo si to už dáš dohromady ?
-
On tu někdo oslavuje?
-
CoD 2 byla luxusní FPS s luxusní dlouhou kampaní, herní doba MW 3 na easy jsou ubohé 4 hodiny a MP? To myslíš to, že musíš zvlášť platit za každou novou mapu, tedy to, co třeba u CoD 2 bylo v rámci MP? Nenech se vysmát......
A sorvnávat MP v CoD a v Bf 3 může opravdu jenom blázen....... MP v CoD je katastrofa prolezlá spratkama s WH a podobnými srračkami. -
>>Především byste si měli uvědomit, že ti co to oslavují, podporují a kdoví co všchno jsou náctiletí
Dokaž to. -
JEstli tady něco hloupého tak jsou to takové komentáře.Především byste si měli uvědomit, že ti co to oslavují, podporují a kdoví co všchno jsou náctiletí.Mužeš je odsuzovat, můžeš jim nadávat, můžeš jim promlouvat do duše, ale bude to mít nulový efekt.
A čím se od nich lišíš když taky ospravedlnuješ ("nebyly prostě peníze")to co jsi dělal a už údajně neděláš ? :)
Ještě k tomu AC III..No narozdíl od stříleček a hraní si na vojačky, které tahnou hodně to spíše mladší obecenstvo si myslím, že ACIII je určeno spíš, co se týče příběhu historické doby a tak, pro ty starší ročníky. -
ty si akurát tak najväčší klamárko a troll games.cz.....tie tvoje báchorky, čo tu stále splietaš...
btw. nový COD zaberie v singli minimálne 6-7 hodín na easy a je to primárne multiplayer.....čiže dlhšie ako BF3
ale to by si to musel i naozaj hrať,,,,,, -
Striktně vzato to nemáš přesně ani ty, protože je to z latinského frustratio, které znamenalo něco trochu jiného než frustra, na které odkazuješ.
EDIT: Flustrace mě taky pobavila. *4* -
Jasně. On je rozdíl prodat dvě hry za 1100 a dvě hry za 800 jeté. Pro obchodníka je to fuk, pro výrobce je to už ztráta. Chápeš to?
-
ale prosim ta co splietas jedlo s hrami , ide o to ze vyjde nejaka hra, zapaci sa mi tak si ju skusim, ale neni to hra kvoli ktorej by som sa trhal , ked zlacnie si kupim ME 1 a 3 lebo dvojku uz mam.. su to moje srdcovky, hry proste ktore mi bolo aj luto stiahnut ...
hru si kupim az ked som si 100% isti ze je pre mna ako stvorena, a ze ju prejdem celu, a ne ze hra ma 9/10 bodov , mam iny vkus na hry, ne kupit barjaku hru ktora ma vysoke hodnotenie ... mass effect je proste mass effect , aj zaklinac 2 a hlavne half life 1/2 atd ... ine hry kaslem stiahnem prejdem alebo ani neprejdem cele lebo su to obycajne strielacky stereotipne, a vymazem ... a kludne mozu mat aj 10 bodov no mna neocarili ... mysli si co chces ze trepem somariny, aspon neminam na kazdu hru , len na taku o ktorej som presvedceni :)
a ano niektore studia si peniaze nezasluzia aj ti co robia COD ci ine trapošiny ,nekupil by som si ani za cent -
Já jsem CoD si stáhnul. A to bych si ho za měsíční výplatu mohl koupit 20krát. Ale stejně jsem si ho stáhnul, po 20 minutách zjistil, že jsem projel skoro 1/6 hry, odinstaloval, smazal. Vyhodit 1399 za hru, co dojedu za 4 hodiny, to je tragédie ( herní dobu vím, protože v rámci jednoho turnaje jsme vyhráli celou sérii CoD her a nakonec jsem to dohrál). Kdyby se tato hra prodávala za 500-600, tak neřeknu nic, za 4 hodiny zábavy adekvátní, ale plnou cenu?
A moc her na telefon si asi nehrál, když kecáš takové nesmysly. Už jenom hry jako Dead Space, Max Payne atd.:)