Přejít na výpis diskuzí
Čeští Madfinger: pirátství nejde zastavit
3.8.2012 | Adam Homola
420 příspěvků
-
Tady máte LoLko to pirátit nemusíte: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=501c49942590b789509051 *3*
-
-
A co? To je nějaká pomoc "pirátům?, že jim hodíš odkaz na nějakou "Dotu"?:)
-
-
chlapec chtěl nenápadně naznačit svůj refferal účet
-
pche prej pomoc, vzdyt to je referal link *1*
-
-
-
Hlavně, že jsou slyšet, ale jestli je pravda to, co tu někdo zmiňoval v minulé diskuzi, že je později pro hraní stejně vypláznout peníze za výbavu, aby se to dalo vůbec hrát... Vlastně se pak ani nedivím, že si to pak mnoho lidí stáhne jinou cestou. Tenhle systém je podle mě prostě zvěrstvo.
-
-
Není to pravda, respektive, nebyla to pravda. Dalo se to hrát a dohrát i bez jediného vypláznutého penízku. Akorát to bylo těžší logicky.
-
-
pokud to není pravda, tak je problém někde jinde. otázka pirátství není jednoduchá. nelze říct: "měli jsme malé prodeje, protože lidi tu hru nekupovali, ale jen stahovali". ovlivňuje to celkem dost faktorů a skutečná data mají jen Madfinger. ono už to gesto dát hru zdarma je trochu podezřelé. ale to už bych jen spekuloval... pirátství tady bylo a je stále. stejně tady jsou ale stále platící zákazníci a jejich počet roste... bohužel tady nikdy nebyl žádný článek, který by něco analyzoval do detailů a zmínky o téhle hře spíš zavání PR články...
-
právě, težší se dneska rovná pro spoustu lidí nehratelný.....
-
-
A proč by to tvůrci jinak dělali, kdyby sis hru v klidu profrčel zadarmíko? Je od nich pochopitelný, že si chtěj nějak vydělat, ne?
-
-
všechno tady jsou jenom hloupé výmluvy, jak se ospravedlnit, že hry pirátíte. Sám sem dřív všechno pirátil taky - nebyly prostě peníze. Teď, jak si vydělávám zpětně nakupuju všechny hry, které mě dříve bavily. Účet na steamu má hodnotu přes 14.000,- a to sem všechno pobral jenom za rok a půl. Hodně her sem ještě ani nehrál.
Hry na mobily stojí za prd. Dokáží zaujmout pouze grafikou a já osobně u žádné hry na telefonu (mám HTC Desire HD) nevydržím dýl jak 10 minut kvůli strašnýmu ovládání a celkovému nepohodlí. Zlatý notebook nebo pc či konzole.
Na závěr: taky sem býval dětsko, co obhajoval pirátství a bylo mu zatěžko koupit hru za stovku, protože na to prostě nebylo. Teďka nepirátím vůbec nic a zpětně kupuju to, co sem dřív ukradl. Asi to bude aji tím, že nemám na hraní skoro vůbec čas a nějaký AC III a podobné hry mám v paži, ale chápu, že se najde teenager, co tyhle hry prostě musí mít! :) -
-
JEstli tady něco hloupého tak jsou to takové komentáře.Především byste si měli uvědomit, že ti co to oslavují, podporují a kdoví co všchno jsou náctiletí.Mužeš je odsuzovat, můžeš jim nadávat, můžeš jim promlouvat do duše, ale bude to mít nulový efekt.
A čím se od nich lišíš když taky ospravedlnuješ ("nebyly prostě peníze")to co jsi dělal a už údajně neděláš ? :)
Ještě k tomu AC III..No narozdíl od stříleček a hraní si na vojačky, které tahnou hodně to spíše mladší obecenstvo si myslím, že ACIII je určeno spíš, co se týče příběhu historické doby a tak, pro ty starší ročníky. -
-
By si sa divil koľko ľudí hra BF3 na 20 rokov - dokonca nad 30.
Prekvapilo by ťa to. :) -
On tu někdo oslavuje?
-
-
Když ve druhé větě slovo "to" nahradím slovem "piráctví" tak tvůj stupidní dotaz položíš znovu nebo si to už dáš dohromady ?
-
-
Ne všichni piráti jsou náctiletí, a ne všichni náctiletí jsou jednodušší lidi nebo piráti.
-
-
-
>>Především byste si měli uvědomit, že ti co to oslavují, podporují a kdoví co všchno jsou náctiletí
Dokaž to.
-
-
Já jsem CoD si stáhnul. A to bych si ho za měsíční výplatu mohl koupit 20krát. Ale stejně jsem si ho stáhnul, po 20 minutách zjistil, že jsem projel skoro 1/6 hry, odinstaloval, smazal. Vyhodit 1399 za hru, co dojedu za 4 hodiny, to je tragédie ( herní dobu vím, protože v rámci jednoho turnaje jsme vyhráli celou sérii CoD her a nakonec jsem to dohrál). Kdyby se tato hra prodávala za 500-600, tak neřeknu nic, za 4 hodiny zábavy adekvátní, ale plnou cenu?
A moc her na telefon si asi nehrál, když kecáš takové nesmysly. Už jenom hry jako Dead Space, Max Payne atd.:) -
-
Ty ale nemáš výplatu. Jsi studentem vysoké školy. Mimo zkouškové děláš PlČU a jen hraješ hry jak vohon.
-
A moc her na telefon si asi nehrál, když kecáš takové nesmysly. Už jenom hry jako Dead Space, Max Payne atd.:)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Max Payne je klasika, ale se zmrveným ovládáním... raději sem si ho koupil na steamu -
ty si akurát tak najväčší klamárko a troll games.cz.....tie tvoje báchorky, čo tu stále splietaš...
btw. nový COD zaberie v singli minimálne 6-7 hodín na easy a je to primárne multiplayer.....čiže dlhšie ako BF3
ale to by si to musel i naozaj hrať,,,,,, -
-
CoD 2 byla luxusní FPS s luxusní dlouhou kampaní, herní doba MW 3 na easy jsou ubohé 4 hodiny a MP? To myslíš to, že musíš zvlášť platit za každou novou mapu, tedy to, co třeba u CoD 2 bylo v rámci MP? Nenech se vysmát......
A sorvnávat MP v CoD a v Bf 3 může opravdu jenom blázen....... MP v CoD je katastrofa prolezlá spratkama s WH a podobnými srračkami. -
-
Jak by to řekl AngryJoe - ffffffoooooouuuuurrrrr oooooouuuuuurrrrsssss :)))
-
-
-
-
všechno tady jsou jenom hloupé výmluvy, jak se ospravedlnit, že hry pirátíte. Sám sem dřív všechno pirátil taky - nebyly prostě peníze
lol -
-
? alespoň to napíšu narovinu a neblábolím o tom, že nejsou dema, hra má nepřijatelnou ochranu a podobně...
-
-
To jsem já, kdo tady "blábolil" o tom, že nejsou dema. A nebyla to žádná výmluva. Tuhle hru jsem koupil, ještě když nebyla zdarma, chvíli hrál a rychle smazal. Kromě hezké grafiky tam není nic. Podle mě je to špatně ovladatelný, jednotvárný, nudný, prázdný. Právě proto nejsou dema u spousty her, protže by to lidi odhalili už u dema a plnou hru si nekoupili. Takhle mají vydavatelé sice zklamané, ale platící zákazníky a o to jde. Naproti tomu Kairosoft dělá demo ke každé hře, dělá perfektní, zábavné a znovuhratelné hry. Vydali jich v angličtině pro Android snad 8 nebo kolik a všechny jsem koupil, přestože jsou za stovku. Kdo umí, nemusí se bát, že nedostane zaplaceno.
-
-
-
-
jdenou sem si stahl na mobil hru psali ze stoji asi 800 kc ale kdyz sem ji stahl tak to vyslo na 200. protoze se platilo pripojeni k internetu
-
udelam hru co ma 20lvlu, 1. lvl zadara. Po jeho dohrani posli SMS za 20Kc obratem dojde kod co ze hry udela full verzi...aktivace hry otazka 2 minut a pokud je hra dobra, tak se prasule jen pohrnou
-
-
Hm a co mi brání si těch zbylých 19 levelů stáhnout? A nemusím se otravovat s SMS a kódama.
-
-
jde o jednoduchost zaplaceni, nevim jaky zpusob placeni maji u tehle hry, ale pokud jenom kartou, tak spousta decek ji ani nema, dalsi lidi trpi paranoiou a kartou pres net neplati. Vetsinou je taky potreba platit hned pri koupeni programu...podle me je lepsi kdyz si to nekdo stahne zadara, zkusi treba ten 1 lvl a kdyz ho to bude bavit tak nejakou jednoduchou formou zaplati
-
-
Hratelné demo, dřív to bylo normální.
-
-
-
-
Pirati jsou paraziti, jsou to bud hlupaci nebo bezohledni a bezcharakterni zmrdi.
-
-
A řekneš mi to do očí ty internetový hrdino? Asi ne, co? Dostat přes hubu a to pořádně, to by sis dost zasloužil Takové zmrdy jako ty miluji, plnou hubu keců a pak se krčí za maminkou. (Jednou mi na jiném servru chlapec vyhrožoval, že mě zmlátí, že mě rodiče nepoznají. K jeho smůle bydlel o 3 ulice dál, jak ten brečel a nechtěl vylézt z bytu, když jsem si pro něj došel o hodinu později)
-
-
A teď tu o Perníkové chaloupce. *1*
-
-
Jasně to říká někdo, kdo o sobě říká, že je právník. Ti největší "hrdinové" jsou povětšinou ti největší chudáci a myslí si, že na ně nikdo nepřijde. A když mi dal přesnou adresu a to ulici a město a já to měl cca 10 minut od baráku, tak jsem si řekl, proč ne? Kdyby si dělal srandu, tak co. Ale srandu si nedělal a pak nechtěl slézt dolů. Asi 15ti letý fakan pane "právníku".
-
-
Takových historek už jsem na internetu slyšel mraky. Takže ne, nevěřím tomu, i kdyby sis přimyslel další pikantní detaily. Ty zase nemusíš věřit tomu, že jsem právník, mně je to fuk, nevypadáš jako majitel velké firmy a tudíž z tebe kšeft nekouká.
-
-
I've just made you my bit*h. Please join the others.
-
Proboha neřeš to. Jak můžu zjistit, že jsi to právě ty a né někdo jiný?:)Proboha nech toto, právníci velkých a renomovaných firem, co mají velké zakázky se tím rozhodně nechlubí na diskuzních fórech o hrách a ještě se ztrapní tím, že neumí definovat "krádež" v herním průmyslu. Já ti taky můžu ukázat, že jsem vystudovaný architek a to včetně diplomu, včetně razítka a dvou akreditací a přitom jsem teprve student 4. ročníku na FAST. Ale i přesto bych ti uměl ukázat jak diplom, tak oprávnění, tak i projekty, co jsem vytvořil. Takže asi tolik k tomu tvému diplomu a pitomé sázce o 20 tisíc.
-
Je to už skoro absurdní humor, ale tvoje fixace na moji profesi mě baví. *4* Přemýšlím, jak ji jako správný kapitalista monetizovat (dedicated to janchor), a už vím: Vsadíme se o dvacet tisíc korun. Pokud ti nedokážu, že jsem právník, se vším všudy, s diplomem a tak dále, zaplatím ti dvacet tisíc. Když ti dokážu, že jsem právník, zaplatíš dvacet tisíc ty mě. Platí? Myslím to smrtelně vážně.
-
Prosím Tě, "právníku" a ty jedna velká firmo, moje historka je stokrát uvěřitelnější než tvůj blábol, že jsi právník. Každý nemá potřebu si lží honit ego na diskuzích jako jsi to udělal ty nebo to dělá Jejdásek (podle popisu majetku milionář pomalu) U to, že neumíš popsat "krádež" v této sfére a pleteš si tu pojmy a dojmy leccos o Tobě vypovídá.
-
-
-
-
-
Ano! Jsem.
-
A proto 3x sláva Steamu! Napravil nesčetněkrát víc pirátů, než kterýkoliv samozvaný mravokárce lající jim zmrdů. *3*
-
-
Jen ho nech lát, rád se poslouchá a myslí si, že je v tom dobrý.
-
-
-
uvědomujete si, že je u nás stahování filmů a hudby zcela legální a člověk tím neporušuje naprosto nic
No každý si svoji "krádež" zkouší nějak odůvodnit.Přece jen se s tím pak lépe žije.
Myslím tím výmluvy typu..Kdyby to stálo 200kč tak kupuje..NE NEKUPUJE..Kdyby to nemuselo mít připojení k internetu tak to koupím.NE NEKOUPÍ.Kdyby to mělo český titulky tak tak si to koupím.NE NEKOUPÍ.Jsme Češi kriste máme zlodějinu v genech *1* a ta jak už je v DNA daná nezmizí *2* *1* -
-
Typicky exemplar tzv TROLLUS INTERNETUS nebo chcete-li trola internetoveho. Trolove se zivi negativnimi emocemi ktere ziskavaji tim ze na ne lide reaguji. Takoveto druhy zivota se pratele da vyhubit tim ze je budete zcela ignorovat protoze potom se cela pointa - nastvat lidi uplne vytrati a jedinec nebude mit duvod dale podobnym zpusobem existovat :] (tim ze reaguju na prispevek ve kterem nazval cechy zlodeji sice prilevam benzin do ohne ale je dost dobre mozne ze to trolovi alespon v tomto threadu usekne hlavicku)
-
jestli ty máš zlodějinu v genech, budiž. za ostatní ale mluvit nemusíš ;)
-
-
Kdo nekrade není Čech ! Kraď kraď kraď !
-
-
-
Maj se vy**at na ty socky co pouzivaj ten trapnej nefunkcni androsrac a maj delat hry jen pro iOS od applu kde je piratstvi mnohem nisi, sice ne nulove diki jailbreiku ale stale je to lepsi nez androsrac co neumi ubranit hry pred piratenim (on nemumi vlastne nic ale aspon tohle by mohl)
-
-
Jo ono na iosu se taky pirati ale apple umi ubranit hry pred piraty .... by me zajimalo proc to teda nedela. *1*
Ale máš pravdu proč by se měla firma snažit rozsšířit hru na co nejpočetnější trh když se může uzavřit na jedno zařízení a snížit si tak zisky? -
-
Jake zisky, androida maj lidi co by neplatili za nic i kdyby meli chcipnout, socky co si nemuzou dovolit mit apple s ios
-
-
-
Dema her mají často velice omezené funkce, u stratigiií by stačilo dát na zkoušku jednu misi a všechny budovi a dovednosti co hra nabízí. U RPG všechny postavy a rovnou jednu celou obtížnost, ať si hráč hru pořádně odzkouší. Ono je totiž výrazný rozdíl zda demo Diabla III máte do konce skeleton kingy či diabla na mormál. Bral bych spíše to druhý, začátek vás může bavit, ale ke konci to může spadnout do stereotypiu a nudy.
Dema jsou dělaný tak, že hráč vyzkouší jenom malou část hry, a když chce vidět zbytek tak si musí koupit plnou verzy *10*
S pozdravem! *10* -
-
Celou jednu obtížnost? Si to představuješ jako Hurvínek válku s prominutím. A Demo je od toho, aby sis hru vyzkoušel jestli ti sedne grafika, hratelnost, jestli to rozjedeš, nemá ti ukázat celou hru......
-
-
Před cca rokem jsem četl na netu, že třeba taková stránka Thepiratebay má cca 3,5 M členů !!!!
Takže když tu byla zpráva o prodeji Max Payne 3 ( 3M ) a Spec Ops ( 1M ), tak to znamená že si Max Payne 3 mohlo stáhnout víc než 50% a Spec Ops více než 75% lidí. A to se jedná pouze o jednu stránku, těch jsou na internetu desítky možná i stovky.... *8* -
-
A tím nám chceš říci, že každý kdo si tu hru stáhl, tak by si ji bez warezu koupil? Nebo?
-
Zajimava logika *15*
-
-
Nechci tě hned nazývat méně chytrým, proto se tě zeptám jak si to myslel ?
-
-
Nemuzes pocitat s tim, ze kdyz ma piratebay 3,5M clenu, ze si vsichni stahli maxe payna. Treba lidi co znam ja si to ani nestahovali, protoze je to hnusna konzolova strilecka, co ma s puvodnim Maxem spolecny jen jmeno a (jinak vypadajiciho *1* ) hlavniho hrdinu a jako bonus to ma 26 giga.
Musel bys mit cisla stazeni torrentu. -
-
Psal jsem MOHLO STÁHNOUT, to neznamená STÁHLO, kapiš ? *3*
Každopádně 3,5 M pirátů na jedný stránce je až až... *15* -
-
60 Kč za STO(!) Rublů, ne za jeden, kriste!
-
Vsudyvlez - Ale dají...
Namátkou Modern Warfare 3 od Novij Disk za 799-2199 rublů
http://www.nd.ru/search/index.php?q=modern+warfare+3&s=%CD%E0%E9%F2%E8&SHOWALL_1=0
Navíc kurz je kolem 60Kč za jeden rubl. -
Ok, já jsem počítal oficiální piráty/členy. :)
Tak v Rusku 1000 Kč za hru určitě nedaj, to by přece nezbylo na vodku. *1* -
Tak mohli si to stahnout asi vsichni co maj net, nezavisle na piratebay. Ale ok. V nejakym clanku psali ze v zapadnim svete je pirateni asi na 20%, nejmin bylo snad Svycarsko. Smerem na vychod pribyva az na 75-90% v pobaltskych republikach a rusku. Tak v tech koncinach by to mohlo sedet. Ale to je celkem jedno, rus vydelavajici 6000 kc za mesic litr za hru neda, ani kdyby stahnout nesla.
-
-
-
-
-