Přejít na výpis diskuzí
„Cheatování je jako nemoc“, říká průzkum
3.1.2012 | Aleš Smutný
145 příspěvků
-
pozna niekto drophack u company of heroes? preto som prestal hrat tu hru, typek prehrava a preto specialnym sposobom restartuje router a bum prehra a nehovorim o platenych cheatoch napriklad v bf, za jeden den som stretol dvoch skore 120:0 na 64mape metro pistol only a headshoty s m9 na cca 200metrov *16* , druhy gulomet (kd 7, best killstreak 184) a aimbot a skore podobne o par hodin neskor, ja hned report a vysledok? vymazane statistiky to mi je
vazne postih + chapem hracov ktory maju skill ale idiotov 120:0 nie *16* -
Každý kto cheatoval v GTA +1!
-
Naposledy tak v 10 letech. Ale fakt si to nepamatuji, kdy jsem to posledně udělal. No možná na LANce když jsem "vybil" 3 hráče v AoE2 a poslední byl zakladatel, co si na mě vytáhl auta, tak jsem ho musel přemasit *1* ale jinak před dlouhou dobou. Doom, AoE2, Warcraft, Starcraft atp, only singl!
A samozřejmě (to určitě všichni) v GTA :) Hlavně Sananko bylo s cheatama super (specialni save samo...). Skočit na policejní auto, hodit si antipolice, dát si zbraně a odstřelovat kolemjedoucí/jdoucí *14*
Ale multiplayer? Ne, nikdy. A stejně to nepomůže. Př? CS 1.6 - 2x stále trvající BAN - na 1. nikdo neodpovídal, na2. jo, ale musel jsem se adminům smát a radši už nic nepsat. A dalších 10 vyřešených unbanů *5*
Cheatrum se většinou směju a některé dost směšně demoralizuji. *4*
Něco na závěr: Před nedávnem jsem si prošel Doom 1, 2 na Very Hard (nebo jak je předposlední obtížnost) poprvé bez cheatů a fakt skvělý zážitek *4* doporučuji ! Hlavně všechny 3 kapitoly v jedničce *3* -
Na tomhle postarším videu mě vždycky fascinovalo, jak si vezme na konci aspoň ten kryt.
-
Aspoň tam je funkce reportu.
-
jj ve všech hrách od bethesdy je carryweight +1000 pro mě nutnost, protože musim sebrat každý sebemenší lejno. *1*
-
Vytvořil jsem BOTa na traity v LOTRO: http://www.youtube.com/watch?v=ohY2bdQucq8
Bohužel mi v tý době scházely asi jen tři nebojový skilly a ještě asi jen dvacet kliků od každýho...
*1* -
To já bych spíš už po 11. házela mašinu z okna :D:D
-
Jojo, zlaté časy, kdy se za cheaty bralo zpřístupnění si např. autobusu v NFS2 *1*
-
neřikej, že ti nikdy žádnej hýzlýk nečumněl přes rameno do monitoru, aby tě ochcal ve strategii nebo tě odkempil *2*
-
To s Esbernem a podobně s jinými questy který jsou buglý a nejdou jinak než přes konzoli určitě ani za boha bych nenazýval ani malym cheatováním :) prostě to samý jako kdyby to bugly nebylo :)
-
Panebože, facepalm židlí je málo :D
-
a co tak "prince megahit" ? :)
-
Právě jsem dohrál MW2, kde jsem poslední 2 mapy nareportoval 3 cheatry a radši od tama zmizel... 2 z nich přípona RuS... a to je každodenní chleba, neudělá s tím člověk nic :/ Report.. Report... zase Report... další Report... co?... jo Report.. a furt dokola...
-
Cheatování je prostě pro blbce. To mi nikdo nevymluví. Inteligentní člověk si vždy cestu najde.
-
Používat cheaty a chacky v multiplayeru je dost velká prasárna, proto bych je nikdy žádný cheat nepoužil.
-
To už je víc zábavnější číst tady některé komentáře. :)
-
Takhle se na ně musí http://www.youtube.com/watch?v=gZmuUGY-sZ0
-
je mi tě líto *11*
-
jo takze nejde o to ze je neschopny ale proste kkt .. no tim hur ..