Chuchel mění barvu z černé na oranžovou kvůli nařčení z rasismu
-
Vlastně když o tom tak přemýšlím tak jsem to četl ale nedá se to srovnat s dnešní pomatenou dobou.
-
Tohle skončí moc špatně.
-
Tohle spojení mě tedy za celou tu dobu ani jednou nenapadlo. Nejspíš budu rasista. 😱
-
Tak predne se nikdy nic takoveho nestalo. Jeste bych chapal kauzu u Smash Bros, ale toto?
-
Nemám slov na toto. Hlavne nechápem tých ľudí, ktorí sa na toto môžu sťažovať. Už im musí fakt totálne hrabať. Dúfam že si nikdy nepozrú Cestu do Fantázie, pretože tam sú podobné postavičky.
-
!!!!!!!! MAKE CHUCHEL BLACK AGAIN !!!!!!!!!
-
Krok vývojářů je správný. Málokdo ví, že Chuchel se již krátce po vydání stal jedním ze symbolů nenávisti tzv. alternativní pravice, skrývající se za internety. Dokonce i sám prezident Spojených států amerických, Donald Trump, se o něm zmínil v jednom ze svých projevů (If you look at Chuchel, he is sort of black. I'm not saying he is a black man, but this guy needs to go back.)
Doufám, že i ostatní vývojáři si z tohoto vezmou poučení a odstraní ze svých her všechny barevné postavy, aby již nadále nebyl nikdo urážen. Možná, že se jednoho dne dočkáme, že ani v televizních seriálech, filmech, knihách nebo komiksech a nakonec i skutečném životě nebudou již žádní... OH WAIT
-
Lidi by už asi potřebovali nějakou pořádnou válku, aby okusili opravdové starosti a problémy. Tahle degradace společnosti je už neúnosná. A platí, že největší rasista je ten, který pod vším vidí rasismus...
-
Proto nechápu, proč lidi lpí na Steamu, když tu je GOG. Tam ten problém s updatem právě není. Chuchla jsem si koupil právě tam (jako každou hru, která tam jde koupit)
-
Je to smutné a je to zase typický příklad toho obráceného rasismu a diskriminace normálních lidí.
-
Nevím o čem mluvíš, mě nikdo neokradl kromě dvou šmejdů, co mi ukradli kolo, když mi bylo 9.
-
Většina těchto případů alá rozlitý kafe má nějakou logickou pointu a nebo to bylo úplně jinak než jak popisují média. Pak se najde spousta lidí s IQ 80, kteří se tomu smějí a šíří ty kraviny dál :)
-
Nesouhlasím, spíš to vyvolá víc kontroverze v řadách lidí, co si už to koupili.
-
Tak dcera si oblíbí černého chuchlíka, koupíme ji černého kamaráda a ti hlupci z Amanity to přebarví na sv. Patrika? To je ubohost. Navíc nelze na steamu tu aktualizaci zastavit. Tohle je výsměch všem normálně uvažujícím konzumentům. Chápal bych, kdyby třeba chuchlovi lehce upravili barvu rtů, ale tohle? WTF
-
hlavně se popo z bandy uřvaných aktivistů... od firem co takovýmto hyperokorektníkům ustupují bych nekupoval nic...
-
Relevantní je, že by ani k žádnému soudu nedošlo. Dokážete si představit, že Google, nebo Apple prodávají hru která se soudí o tomhle tématu?
-
Podle mě jde o totéž - rasismus, že tam nepřidali černochy.
Snad v každym filmu/seriálu 10 let zpátky v USA je mix běloši/černoši/asiati. Oni je tam dávat musí, i když to nedává smysl.
-
KCD je trochu jiný případ. Tam je to souboj politické a historické korektnosti. U Chuchle jde v tomto ohledu podle mě relativně o houby.
-
Ale blbost. Napíšou, že to dělají z rasistických důvodů. Média se toho chytnou a hráči, co jsou na tuto tématiku z většiny citlivý to roznesou dále. Ve výsledku jedna velká reklama zadarmo. Komu by se penízky před Vánoci nehodily, že ano? Kdyby jim to vadilo, tak to změní již při vydání.
-
Měli napsat, že my tu černochy nemáme, takže neznáme jejich problematiku. Vyřešeno. Kingdom Come zase žalovali, že tam neni žádnej černoch. Těžko se zavděčí všem. Nemůžete ani vyrábět opičky, protože ty připomínají černochy. Měla by být teda možnost výběru barvy. Mě pohoršuje ta oranžová !!!